O rany, przepraszam, chodziło mi o exploited, już nie myślę po całym dniu. Jak dla mnie komentarz Vanilki nie był prawieniem uwag tylko stwierdzeniem, że wygląda na młodszą niż owe 18 lat 😉
Jako,że rudego konia już nie mam to ja w rudej odsłonie 😀

I z ekipą 😀
pozdrawiamy z ostatniej imprezy 😀
Ładne, ale bez makijażu jesteś ładniejsza 😉
incognito, Puck! <3 moje miejsce na ziemi! Super 😀
edit: ale Wy kompletnie do siebie niepodobne 👀
Wdałyśmy się w innych członków rodziny, ja podobno do babci od strony taty a siostra w dziadka od strony mamy 😉
Puck jest super 🙂 ponad 10lat tam nie byłam i było pięknie tak przyjechać po latach i spotkać się tam z rodziną z różnych stron-powiedzmy, że taki zjazd rodzinny mieliśmy tam u ciotki 😉
malenstwo- dziekuje, ale przy koniach to kazdy ladnieje. :kwiatek:
deksterowa- nicku zmieniac nie zamierzam, jednak dzieki za propozycje. :kwiatek:
[quote author=wiedźma link=topic=28.msg1900861#msg1900861 date=1381952138]
malenstwo- dziekuje, ale przy koniach to kazdy ladnieje. :kwiatek:
[/quote]
A nieprawda, ja na zdjęciu z koniem wyglądam jeszcze mniej ciekawie niż na zdjęciu "w cywilu". Nie kokietuj 😉
To w takim razie zmieniam na 'na zdjęciu z moim koniem każdy ładnieje' i zapraszam na sesję z Waflem😉.
ekuss, dobry kolor!
infantill, śliczna jesteś, włosy jeszcze śliczniejsze. 🙂
Odsłona stajenna:
emptyline, fajne pazurki.
Na tym zdjęciu kojarzysz mi się z bohaterką powieści (Japonką) Rodu Otori, (ale cera!)
o i masz, znowu! 😁 jakby człowiek nie chciał nie wywołać afery, tak wywoła. Spotykam się z tym często, wyglądam młodo i niezbyt poważnie i zdaję sobie z tego sprawę. Nie da się niekiedy uniknąć przykrych sytuacji, aczkolwiek za każdym razem powtarzan sobie, że będę młodo wyglądać na starość. Moją mamę dwa lata temu zapytano w sklepie o dowód... ma 48 lat. Dziwne? Fajne? Smutne? Podejrzewam, że są i tacy którzy widząc mnie za rękę ze starszym ode mnie o 4 lata facetem myślą, że gość ma nie równo pod sufitem, albo jest jakimś zboczeńcem. O zgrozo!
Ciężko jest czasem takim zadufańcom wyperswadować, że pomimo mojego wyglądu można ze mną merytorycznie i sensownie pogadać, że nie jestem blond cwaną cizią, bez polotu i z rozumkiem wielkości orzeszka. Jeśli ktoś chce mnie szufladkować z powodu wyglądu, proszę bardzo 🙂 Mi tacy ludzie do szczęścia nie potrzebni 😉
Tyle złego się dzieje... 🙁
Piękne jesteście dziewczyny wszystkie!! 😍
tyskakonik świetne zdjęcie
Dorobiłam się zdjęcia , nie lubię być fotografowana, bo zazwyczaj okropnie wychodzę na fotach..
Alabamka - śliczna jesteś!
patid1220 tu wyszłaś super, tak pozytywnie 🙂
Też nie lubię, jak mi robią zdjęcia, ale dzisiaj był taki ładny dzień 😉
patid, olencja ależ Wy ładne! 💘 Uwielbiam takie naturalne zdjęcia pozytywnych, wyluzowanych i uśmiechniętych ludzi, nie jakieś tam seszyn-sreszyn na szpileczkach.
nie jakieś tam seszyn-sreszyn na szpileczkach.
I wszystkie na zasadzie "kopiuj, wklej". 😀iabeł:
Alabamka, dziewczyno, ale Ty wyladnialas od czasów Lidera!!
o i masz, znowu! 😁 jakby człowiek nie chciał nie wywołać afery, tak wywoła. Spotykam się z tym często, wyglądam młodo i niezbyt poważnie i zdaję sobie z tego sprawę. Nie da się niekiedy uniknąć przykrych sytuacji, aczkolwiek za każdym razem powtarzan sobie, że będę młodo wyglądać na starość. Moją mamę dwa lata temu zapytano w sklepie o dowód... ma 48 lat. Dziwne? Fajne? Smutne? Podejrzewam, że są i tacy którzy widząc mnie za rękę ze starszym ode mnie o 4 lata facetem myślą, że gość ma nie równo pod sufitem, albo jest jakimś zboczeńcem. O zgrozo!
Ciężko jest czasem takim zadufańcom wyperswadować, że pomimo mojego wyglądu można ze mną merytorycznie i sensownie pogadać, że nie jestem blond cwaną cizią, bez polotu i z rozumkiem wielkości orzeszka. Jeśli ktoś chce mnie szufladkować z powodu wyglądu, proszę bardzo 🙂 Mi tacy ludzie do szczęścia nie potrzebni 😉
Daj spokój, dobre geny się chwali 😎 mi w pracy dają 20 lat 😎 i wcale ich z błędu nie wyprowadzam 😂
To ja wstawię swoje jedno zdjęcie zmagicznego miejsca w którym można zapomnieć o wszystkim
To samo pomyślałam i chciałam napisać. Wow!
[quote author=maleństwo link=topic=28.msg1903388#msg1903388 date=1382265303]
To samo pomyślałam i chciałam napisać. Wow!
[/quote]
Dziękuję 😡 Nawet nie wiedziałam, ze ktoś mnie tam kojarzył, 3 lata minęły.
Cierp1enie dziękuję :kwiatek:
Mało mnie widać, ale uważam, że zdjęcie wyszło urocze 🙂
Jiska, fajny wąż 🙂
tyskakonik, rzeczywiście urocze :>
Jiska ekstra wąż 😀
Wyjątkowo znalazłam coś, gdzie mnie widać i nie robię głupiej miny 😀