Wpływ treningu na wygląd. ZDJĘCIA.
przepraszam nie bijcie 😡 😡 na swoje usprawiedliwienie powiem tylko, że zaspana byłam jak patrzyłam na zdjęcie a teraz z pamięci napisałam, ale wtopa 😡 tylko na przód popatrzyłam a naprwadę tak się zlewają nogi akurat w tym ustawieniu, że dałabym rękę sobie uciąć, że to prawy przód jestr zgięty 😡
Poprawiłam i obrysowałam dla niedowidzących 😉 Teraz wszystko powinno być jasne.
[s]no ma źle założone - to co od wewnątrz powinno być na zewnątrz. Ale to jeszcze nie koniec świata. Wolę takie coś niż źle założone owijki np. 😉[/s]
Edit: wszystko OK
Przecież dobrze ma założone te ochraniacze!😀
Ej jak źle. Coś wam się pomieszało z tymi nogami.
no tak fakt. Dobrze. Zasugerowałam się zdjęciem z poprzedniej strony, tym powiększonym.
pozapinane z wiatrem, jak trzeba.
to akcja jak z domniemanym, photoshopowym poprawianiem składania nóg w skoku naszego Jusia 😁
Galopada_ no co Ty haha była taka akcja? Masz to zdjęcie? 😀
Dziewczyny, ochraniacze są założone dobrze 😀 a na zdjęciu faktycznie można się pomylić 😉
Gaga, poszukam i wrzucę zdjęcia z innej fazy galopu, bo faktycznie wszystkie podobne - moja ulubiona faza galopu 😉
misia, to są ochraniacze firmy Busse.
galopada_ ahahaha no ładna akcja 🏇
Boże, przepraszam - ale jak człowiek ma taki monitor i wzrok jak ja, to można się pomylić 😀 Naprawdę 🤦
galopada_, to jak już poprawiałaś nogi to jeszcze trzeba było tylny ochraniacz przekręcić, bo się przekręcił na zewnątrz 😉
Hailie, a czemu nie napisałaś, że kupiłaś konia gotowego chodzącego C i ten koń tak na serio wygląda ciągle tak samo, tylko wybrałaś jakieś tragiczne zdjęcia ze starego okresu, a teraz piękne fotki w munsztuku? 😲
Widziałem Was nie raz na zawodach, koń niestety trup, tylko teraz go dokarmiłaś. W dodatku jeżdzony na przodzie, bez kompletnej pracy zadu..
Ale widzę, tutaj ludzi fotki zaślepiły...
Ale widzę, tutaj ludzi fotki zaślepiły...
Wątek dotyczy zmiany widocznej na zdjęciu, nie zajmujemy się śledzeniem kto jakie miał faktycznie intencje, a co by się w tej historii nie wydarzyło to zmiana jest z efektem WOW.
Zazdrość jakaś przez Kolegę/Koleżankę Szczery przemówiła?😉
Mało obiektywna ocena... jakby czymś zaślepiona 🙂
Ale tak, bardzo sprytnie dobrane zdjęcia. Nawet koń uwalony na przodzie wygląda jakby się lekko niósł w galopie zebranym. Poproszę o namiary na tego fotografa, też chciałabym zabłysnąć w tym wątku.
Jak ja lubię takie komentarze, koń trup, tylko odkarmiony. A ja właśnie największy szacunek mam do ludzi, którym chce się pracować z końmi mało imponującymi. Idąc tropem pana Szczerego połowa forumowych koni powinna zostać zjedzona, bo same łupy
Mój nawet dwa razy wg poprzednich właścicieli w jego życiu 😎 A ja głupia dalej go trzymam 🤦 😁
http://re-volta.pl/forum/index.php/topic,49.msg1821314.html#msg1821314
Ostatnie zdjęcie z tego postu: chciałabym żeby mój tak nie podstawiał zadu i był uwalony na przodzie w ten sposób. Oj, jak bym chciała... 😜
Idę po popcorn w oczekiwaniu na dalsze atrakcje. Choć pewnie się nie doczekam... 😎
Kotki, a gdzie ja napisałem "uwalony"?? Uwalony, a jeżdżony na przodzie [na samej ręce], to dwa różne pojęcia. :kwiatek:
Ja mówię co widzę obserwując tego konia regularnie na żywo od kilku dobrych lat 🙂
Można z jednej jazdy mieć zdjęcia które prezentują super konia i trupa, umiejętność doboru zdjęć. 🙂
p.s. gdyby to była inna osoba, to posypałaby się lawina komentarzy na temat dosiadu, rozumiem, że dosiad jest perfect?🙂
Nie posypałaby się, bo to wątek o wpływie treningu na wygląd konia, a nie interpretacja zdjęć koń+jeździec 😉
Za całym szacunkiem, ale koń jeżdżony na przodzie nie będzie okrągły
Ponadto to nie jest temat dotyczący oceny dosiadu. Na zdjęciach widać, że koń się zdecydowanie poprawił i pełen szacun dla jeźdźca, trenera, żywianie, samego konia...
Nie podoba się, znasz tego konia na codzień - tak na prawdę niespecjalnie nas to chyba obchodzi... posty brzmią, jakbyś sam miał go kupić, ale okazja uciekła sprzed nosa i teraz jest kłopot...
Mi się efekt pokazany na zdjęciach podoba...
No to spoko, ja wyraziłem swoje zdanie, mam prawo🙂
pozdrawiam i trochę wyluzujcie, bo zachowujecie się jak sekta Ewy Chodakowskiej. :kwiatek:
Nie bardzo rozumiem co miałeś na celu. Ulżyć sobie? Jeśli martwi cię sposób trenowania konia, to zwróć się z tym do jeźdźca lub trenera bezpośrednio.
Szczery a nie wpadłeś na to, skoro znasz tego konia i zapewne jeźdźca oraz posiadasz jakieś uwagi zwrócić się do samej zainteresowanej ? Tak robią dorośli ludzie...
Ja napisać chciałem tylko, że nie ma tutaj przemiany. Tyle. To wy rozgrzebujecie i się podniecacie.
A to jak kto sobie jeździ, co robi z koniem, to nie jest moja sprawa, niech robi co chce. Jego koń.
Herezja ładna, skoro Cię nie obchodzi, to po co wpis ?
Spoko Szczery... już wszyscy wiemy, że ty zrobiłbyś to lepiej 😎