Byłam dziś w New Yorkerze zerknąć na te kamizelki. Jak dla mnie jedyne podobieństwo do KL to kolor i to tez nie do końca. Jak dla mnie wykonanie bardzo kiepskie. Fakt, że cena niska, ale w Zarze chociażby, czy nawet w House za niedużo więcej były kamizelki o wiele lepiej wykonane. Przynajmniej moim zdaniem.
Dziewczyny, możecie polecić jakąś sensowną kurtkę zimową? Ma być: - naprawdę ciepła (mile widziana puchowa) - na tyle krótka, żeby można było w niej normalnie wsiąść na konia i jej sobie przy żadnym ruchu w siodle nie przysiadać - fajnie by było, jakby nie kosztowała 1000zł
Lauria Garelli 😉 Puchowe, mega ciepła, jakość jest rewelacyjna-płaszcz z tej samej kolekcji ludzie macając oceniali na wartość ok. 1000 zł, a kosztuje połowę mniej.
Equi.dream bardzo ładne te kurtki. Gdzie je można kupić? Bo przeszukuje google i nie mogę odnaleźć polskiego sklepu hmm? 😉 Jak dla mnie kołnierz właśnie super 🙂
Dramka kołnierz jest właśnie mega, nie sterczy tak jak na fotach, ma regulację-można sobie z niego zrobić nawet całkiem leżący. Leżą super, są cieplutkie i lekkie, a przy obecnych zimach kołnierz postawiony na maksa jest dla mnie kluczowym atutem 😉 Dava to jest nowa kolekcja, kurtki są z kolekcji Lauria Garelli Majestic-google wypluwa 😉
Equi.dream bardzo ładne te kurtki. Gdzie je można kupić? Bo przeszukuje google i nie mogę odnaleźć polskiego sklepu hmm? 😉 Jak dla mnie kołnierz właśnie super 🙂
Co sądzicie, nie ściągałaby gniewnego spojrzenia komisji (miałaby służyć na zawodach, wtedy kiedy można startować bez fraka)? Wiem, że po sezonie, ale wpadła mi w oko ta granatowa 😉
Jeśli tak, to proszę o opinię tj. czy cieplutka, czy dobrze leży, jak wypada rozmiarowo i czy na " żywo" ładnie się prezentuje 😉
bardzo fajna kurtka. wizualnie zdecydowanie zyskuje po założeniu. na wieszaku, szał bez 😉 sama nie posiadam, ale znajoma tak i chwali sobie. rozmiarówka standardowa. bardzo fajnie leży.
zakochałam się w spooksowych kamizelkach 😜 😵 w ogóle w ich ciuchach. nie rozumiałam na czym polega ich 'fenomen' dopóki nie zobaczyłam na własne oczy i nie zmacałam 😁