cavaletti, bardzo ładna z Was para 🙂
cavaletti zupełnie inaczej sobie Ciebie wyobrażałam!
Dziękuję za miłe słowa 🙂
smarcik, jak? 😁
No to wspomniany posiadacz wełny na głowie, dla przełamania - NIE Adam 😁

Na poważnie i na wesoło.
Maleństwo, fajna ta wełenka🙂
Fajny posiadacz, to i wełna fajna :p (powtarzam: dobrze, że tu nie zagląda).
cavaletti ja też sobie ciebie zupełnie inaczej wyobrażałam, ubzdurałam sobie, że jesteś ciemną blondynką 🙂
Ja mam NieAdama w połowie, na drugie ma Adam. 😀

Fotobudka to fajna sprawa. 🙂
bez obrazy nikogo, ale czy Wam tez sie wydaje, ze niejeżdżacy faceci wyglądaja trochę jak takie sierotki na koniu 🙂 ? kask/toczek za duzy/za maly, strzemiona przykrótkie, spodnie nie takie.. moj tez tak wyglądał jak go na koniu posadziłam, hehe 😉
Chyba nie dotyczy to tylko niejeżdżących facetów. Niejeżdżące kobity na koniu wyglądają podobnie 😉
Cóż, widzę, że RV zdominowana przez długowłosych i Adamów...😉
Więc podsyłam swojego Niewdzięcznika.

Haha, mój na koniu wygląda jak największa sierota świata 😀 Mam takie jego zdjęcia sprzed kilku lat, które mogłyby mu zdecydowanie zrujnować karierę 😀 😀
smarcik, jak? 😁
Byłam pewna, że jesteś malutką blondyneczką z piskliwym głosikiem wyglądającą na 15 lat. Nie wiem czemu tak sobie Ciebie wyobrażałam, ale jestem mega pozytywnie zaskoczona 😜
Jezus Maria, jestem ciekawa, jakie głupoty tu na forum wypisywałam, skoro stworzyłaś sobie taki obraz 😉 😁
Mój połówek z naszym roczniakiem 🙂
Weekend w Szklarskiej Porębie z mężem 😍
pamirowa, ale wysokiego masz męża 😀 Bardzo ładna z Was para 🙂
niedawno miałam baaardzo melancholijny nastrój... pewnie jako skutek uboczny antybiotyku. Podczas przedsnowej rytualnej rozmowy z moim mężem, zapytałam : a gdybyś wszedł do pożaru, żeby uratować człowieka wiedząc, że sam zginiesz, zrobiłbyś to? odpowiedź: bez wachania. Z gdyby to był pies? chwila przerwy: też, bo służę nie tylko dla ludzi ale i pomagamy zwierzętom, i zginąłbym wiedząc, że dzieki mnie ktoś przeżył. A nie pomyslałbyś o sobie? o mnie? chwila przerwy... odpowiedź: pewnie bym pomyślał, ale i tak bym poszedł.
Nie wiedziałam, czy uznać to za głupotę, czy być dumna...
a potem powiedział: ale w sumie jak już do pożarów nie wchodzę, wiec możesz być spokojna. 🙂
polowka nie aktualna przepraszam 😉
to i ja moją połówkę wrzucam 🏇
z Siwką zeszły rok

i z moją bratanicą 2 lata temu
To może ja też mojego P. skromnie pokażę 🙂
sprzed dwóch lat, ze studniówki i z koniastą 😉
Dzięki przekaże przekaże. 😍
kot, chłop jak ta lala, ale Ty! 😜
Dzięki śliczne, on jest w szoku ze ktos moze myślec ze jest przystojny,tak samo jak ja nie moge uwierzyć ze komuś moge sie podobać...ale mowie wam tak jak on sie uśmiechnie to mdleje...ma cos niesamowitego i szczerego wtedy w sobie 😍
Dawajcie łaski swoich polowkow,
lussi fajny fajny
Maleństwo świetny facet taki ciepły i rodzinny