Buty - "nic nie poprawia nam humoru tak jak nowa para butów"

Przyszły  😍  Są superaśne i wygodne jak na tą wysokość  😍  😅
Diakonka   Jestem matką trójki,jestem cholerną superwoman!
07 października 2013 17:16
Wichurkowa tandeta, taniocha i wiocha.
Przyszło mi na myśl:
http://faszynfromraszyn.pl/
Każdy lubi to co się mu podoba😉
Jak by mi się podobały gumiaki z kupy to i bym sobie w nich chodziła;-)
Widocznie nie wszyscy mają tak wspaniały gust jak Ty 🙁
A co do linku,kupiła bym to ;d
Czyli wystawiasz tylko po to, żeby Wszyscy się zachwycali?
Dla mnie też są straszne i jakby mi ktoś chciał dopłacić to bym nie założyła....
07 października 2013 19:45
Wichurkowa jak wolisz, ale nie piszemy tego, zeby Cię wyśmiać, czy obrazić, te buty naprawdę sa brzydkie,kojarzą sie z najstarszym zawodem swiata.

Zobaczcie jakie piękne-słodycz i elegancja w jednym, szkoda, ze takie drogie, nawet po przecenie.
Isabel Marant
http://moliera2.com/?prod=1481&skl=salon&marka=13&kp=4
Wichurkowa, mi sie podobają. Co prawda raczej na wybieg modelek niż na codzień, ale maja stajla.
Pursat   Абсолют чистой крови
07 października 2013 21:30
Nie no dajcie spokój, do Raszyna trochę im brakuje. 😉 Ja też bym ich nie założyła, bo to nie mój styl, ale te negatywne komentarze to chyba trochę za daleko idące są? A jak ja powiem, że są zajebiste, to kto będzie miał rację? Najważniejsze, że Wichurkowa jest zadowolona, nie psujcie jej radości z zakupów. 🙂

Za mną chodzą od jakiegoś czasu te: [[a]]http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/buty/sk%C3%B3rzane-botki-z-suwakiem-c269191p1295034.html[[a]] Na żywo są o wiele ładniejsze.
Pursat, te zarowe są bardzo ładne. Ja szukałam czegoś na trochę wyższym obcasie i zamówiłam te, na razie jestem bardzo zadowolona 🙂
A jak ja powiem, że są zajebiste, to kto będzie miał rację?

Ty będziesz miała rację, bo najwięcej gustu masz 😀

ładne te buty, tylko czemu nie mogą być chociaż połowę tańsze
Pierwszy raz w życiu (no dobra, drugi, ale poprzednio to były buty taneczne 😉) zrobiłam coś tak lekkomyślnego i kupiłam przez net buty, ale po prostu nie mogłam się powstrzymać. Dzisiaj przyszły, pasują idealnie na szczęście i kolor jest po prostu  😍

Chciałam zrobić im zdjęcie, ale w tej ciemnicy ciężko, więc tylko poglądowe z netu:

Wyglądają na brązowe, ale w rzeczywistości mają kolor czerwonego wina 🙂
07 października 2013 22:16
Piękne, skąd?🙂
Ze złej Sarenzy 😉
08 października 2013 07:48
Ja w końcu zdecydowałam sie na na takie botki. Nie mogłam sie zdecydować, wiec wzięłam 2 pary.
[quote author=Diakon'ka link=topic=8215.msg1893763#msg1893763 date=1381162604]
http://faszynfromraszyn.pl/
[/quote]

Diakonka thank you Ci za ten link 🙇! Mam co robić jak w pracy nic się nie dzieje 😀
BTW buty baaardzo podobne do Wichurkowych już tam wypatrzyłam- na stopach z mega halluksami... Buty kompletnie nie w moim stylu, ale co się komu podoba...
Czyli wystawiasz tylko po to, żeby Wszyscy się zachwycali?

Nie wystawiam po to żeby się wszyscy zachwycali😉 Wystarczy napisać że "nie są w moim stylu",wiocha-tandeta-taniocha jak dla mnie są trochę obraźliwe, wiochmenką nie jestem,tandeciarą tym bardziej,a jak na moją kieszeń taniocha to też nie była.
mac na całe szczęście nie mam halluksów,także aż takiej wiochy nie będę robić jak je ubiorę ;-)
08 października 2013 15:24
Wichurkowa nie bierz tego do siebie :kwiatek:
Nie wiem ile za nie dałaś, wyglądają na tandetę z bazaru. Ale pewnie i tak dałaś za dużo w stosunku do jakości.
Skoro Tobie sie podobają to super, tylko sie nie zabij jak będziesz je nosić 🙂
popieram Wichurkową 😉 moim zdaniem komentarz Diakon'ki odnośnie tych butów był niegrzeczny, nietaktowny i niekulturalny. to dopiero wiocha!
Facella   Dawna re-volto wróć!
08 października 2013 17:10
A ja nie widzę w tym nic niegrzecznego czy niekulturalnego  🤔 wolałabym, gdyby ktoś mi otwarcie powiedział, że mam paskudne czy tandetne buty, niż żeby ładnie się uśmiechał, a za moimi plecami mówił co innego. I nie wiem co jest nietaktownego w tym, że komuś się nie podobają jakieś buty i uważa je za tandetne. Bez przesady, co człowiek to gust i opinia...
ale nie trzeba swojej opinii wyrażać w taki sposób 😉 wystarczy powiedzieć, że buty się nie podobają
Moonlight dokładnie o to samo mi chodzi🙂

Facella ale ja nie liczę na sztuczne uśmiechy,ale powiedzenie "nie podobają mi się,nie mój styl", na prawdę wystarczą🙂
Tez mi się wydaje, że można powiedzieć, że buty są nie w moim stylu, albo nie podobająmi sie, a nie wiocha-tandeta itp 😉

Diakon'ka super buty! Gdzie kupiłaś? Szukam takich na jesień teraz, ale raczej tych niższych, bo duzo chodzę i nie dam rady na wysokich 🙂
08 października 2013 22:27
Mango🙂
yga   srają muszki, będzie wiosna.
09 października 2013 11:45
Wichurkowa- Widzę je dopasowane do jakiegoś ździrowatego ubrania, i ne ne ne, w zaden sposób nie chce Ci dokopac  😀 Czasami fajnie jest ubrać się tak szałowo  😉 Poza tym sama znasz mój gust  💃

Dziewoje a ja szukam jakiś botków, na nizszym obcasie, a'la sztybletów..
coś w ten deseń:
[img]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTLxwnhxXqkjTGEwP-E-5P6D3yR0Yacwr_FQpzhPduh1F5xIeCp[/img]
przejrzałam 48stron allegro, deezee, fleq'a, stylowe.. wszędzie praktycznie to samo. Znacie jakieś inne sklepy internetowe gdzie będzie ich większy wybór?
Z góry dzięki  :kwiatek:
yga Może coś w tym stylu?  http://carry.pl/ona/66-buty.html
Mi się one bardzo podobały, tylko nie mogłam ich znaleźć w żadnym sklepie.
Kupiłam sobie wczoraj botki na zime i mimo że nie oczekiwałam jakiejś super jakości od butów z house, to fakt ze sznnurowadła porwały się przy pierwszym założeniu a po drugim dniu chodzenia obcas zaczął się rylać troche mnie rozczarował. Wiecie może jak jest z reklamacjami w housie? przechodzą?
Ale i tak mi sie podobają 😉

Co do sztybletów to ostatnio widziałam już kilka osób poginających w końskich sztybletach po mieście. a najbardziej rozwaliła mnie dziewczyna w oficerkach Tattini tak normalnie na uczelni 🤣
myśle, że w HOUSE tak jak w H&M = przychodzisz z rachunkiem i oddajesz lub wymieniasz
09 października 2013 14:47
yga a Zara i Mango sprawdzalas? jeszcze asos, answear, sarenza
yga   srają muszki, będzie wiosna.
09 października 2013 14:49
Diakonka, niestety w najbliższym czasie to sklepy nie na moją kieszeń  😉
Ramires, ja pomykam w końskich sztybletach po ulicy, no ale ja jestem tego świadoma  😁. W szkole wszyscy pytają mnie, gdzie kupiłam takie fajne buty.
09 października 2013 20:22
yga w Asos i Answear mozesz dorwac buty ponizej 200zl skorzane
przyklady:
klik1
klik2
klik3
klik4
klik5
klik6

do tego wysylka za darmo i chyba mozna placic przy odbiorze, na pewno w Answear

mango i zara faktycznie drogie, ale maja fajne wzory i jakosc
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się