jest jeden + przynajmniej Ci derka w stajni nie zginie :P
na szczęście u nas nic nie ginie- ale fakt Burgunda z kilometra na padoku widać - i w końcu to nie mój srokaty jest najbardziej kolorowy w całej stajni
A ja się pokażę z gniadym w brillancie marzipan 💘 Co do nowej kolekcji zastanawiam się pomiędzy brillantem ocean a blackberry ...i nawet po zrobieniu przeróbek zdjęć nie mogę się zdecydować którego kupić 😵
Edit. Zmiana zdjęć w załącznikach na mniejsze, literówka 😡
A my się tak po wieśniacku, bo z komórki, zaprezentujemy z derką Nici i cottonem Marone 😀 Przystojniak niezainteresowany kompletnie pozowaniem :P + Jaki zestaw z nowej kolekcji dla Księcia? Coś z Classica czy z nowego Niciaka?
Szukam jakiegoś zestawu do tyrania. Musi być wytrzymały, ładny i koniecznie w kolorze czerwonym (świątecznie już hihi). Byłam bliska kupienia Eskadrona ale stwierdziłam że nie będę pakować tyle kasy w coś, czego i tak potem będzie mi szkoda założyć 😜 Co polecicie? (tak żeby zmieścić się do 250zł za czaprak, nauszniki i owijki) Co myślicie o Fair Play Opal? Myślałam też nad Caballem bo mówicie że super jakość ale czy oni produkują nauszniki i owijki? 🤔
wiki15, kup Jarpol 🙂 swoje czapraki jarpolu używam bardzo często i nie mogę im nic zarzucić. Na pewno są owijki, co do nauszników- są, ale co do jakości się nie wypowiem, bo nie używam. Edit: kludulka,Livia, cieszę się, że derka się podoba. Jest mega radosna i pasuje do jesiennych widoków 😉
lib to połączenie kolorów najbardziej mi się podobało, jak widziałam zdjęcia na fb Caballa 😀 ciekawa byłam czy trafi do kogoś z r-v i czy ten ktoś się pochwali fotką na koniu.. no i jesteś 😁
Mirabelka, iskierkowa, keirashara- dziękuję, teraz to już na pewno nie wiem co wziąć 😁 z futerkiem albo mauve/white/blackebrry albo ocean a jeśli ten pierwszy z futerkiem, to nie wiem czy ocean czy ocean/white/black bez...
keirashara wcale nie pedalski...przecież nie jest cały różowy 😀
anai śliczna derka! 😜
protoniasta- ocean będzie szał. 😉 insanity dzięki Twojemu zdjęciu wiem, że jeśli miałabym kupować ten kantar to tylko z futerkiem 🙂 Zlewa mi się ten środek bo jest za ciemny ale i tak wygląda super 🙂
Fantazja- przestań zarzucać fotkami bo z każdą ubywa mi pieniędzy! 😵
lizzy, lib- w Caballach super! Ale sama nie zdecydowałabym się na caballa bo nie wiedziałabym co wybrać...🙂