Ogłowia

Które to jest ? Jesteś w stanie podać numer produktu z metki ?
to jest to ogłowie, kod produktu 33059100  🙂
http://www.sklep-skoczek.pl/hkm-lg-oglowie-lakierowane.html ( przy okazji bardzo polecam sklep )  😀
a i sorki za pomyłkę, (dopiero teraz zauważyłam ) cenie miało być niecałe 300 pln
Ok, wrzuć jeszcze foty na koniu, strasznie jestem ciekawa tego naczółka
Postaram się dziś zrobić i jutro wrzucę 🙂
ash, nawet nie wiedziałam, że jest taki wątek 😡 Kończę OT i uciekam :kwiatek:
O, wygląda rzeczywiście ładnie!
A ja wrzucam Premiere Orleans, które wreszcie do mnie dotarło na modelce.
edit. zmiana zdjęć na lepsze
dziunka, bardzo ładne!! Jak oceniasz jakość?

Do mnie doszło BR rurkowe i o ile naczółek boski, o tyle do nachrapnika nie mogę się przekonać - nie wiem czy sobie kiedyś nie zamówię cieńszego jednak 🙂
Podszycie rewelacyjnie miękkie, reszta zobaczymy jak się będzie sprawować. Myślę, że spoko, choć oczywiście widziałam w życiu lepsze. Tyle że mojego się raczej nie da rozłożyć na kawałki, więc nic sobie nie wymienię, jak mi się znudzi :P
dziunka bardzo ładnie, ale jednak w szerszym nachrapniku byłoby jeszcze lepiej-ten który masz w avatarze wygląda świetnie🙂
Zgodnie z obietnica wstawiam zdjęcie ogłowia HKM na modelce. 🙂 Foto zrobione na szybko w stajni z lampą więc efekt jest taki jaki jest. Kryształki na naczółku w realu bardzo ładnie się prezentują tu na fotce wyszły jakoś dziwnie. 😉
brzezinka, ciekawa jestem wyglądu tego ogłowia w naturalnym oświetleniu. Takie w moim stylu 😉 Możesz je podlinkować? Jak z jakością skóry?
aniaagre linka masz kilka postów wyżej a skóra jak na ogłowie za 300 pln bardzo zadowalająca, miękka i dość elastyczna.  🙂 Foty w naturalnym oświetleniu może uda mi się zrobić na weekendzie... 🙂
nie zauważyłam  😡
wygląda fajnie, czekam na fotki 😉
jeżeli na ogłowiu KIeffera jest wybity rozmiar V , to jest to 2 czy 3 ?
To 2, cob 😉
Livia   ...z innego świata
04 października 2013 17:06
Dostałam w tym tygodniu moje pierwsze ogłowie od pana Marka - jest absolutnie prze-przeboskie 😍 Skóra szał, jakość świetna, to będzie ogłowie na lata 🙂 Postaram się jutro zrobić jakieś zdjęcia 🙂
Dziunka - strasznie mi się podoba to ogłowie 🙂 Ma przecudny naczółek, uwielbiam takie z kryształkami, według mnie ślicznie się prezentują 🙂 (Oczywiście nie każdę :P)
05 października 2013 18:59
Mam zdjęcie ogłowia 🙂 Naczółek dokupywałam osobno, oryginalnie była opadająca, czarna rurka 🙂

deborah   koń by się uśmiał...
05 października 2013 19:25
Livia, po tym zakupie już żadne nie będzie wystarczająco dobre 🙂
Livia, łaaaaa... porządne fotki chcę!
Livia - co to? Pięknie się prezentuje  😀
05 października 2013 19:59
deborah, masz absolutną rację, jakość i wygląd tego ogłowia są nie do przebicia 🙂

Burza, mam jeszcze poniższe tak na teraz, swoją drogą ono było wzorowane częściowo też na Piorkowym ogłowiu 🙂

keirashara, to ogłowie od p. Marka, wzorowane na Premiere Athenie plus kilka innowacji 🙂
Livia zakochać się można 💘 a ten naczółek to co to?
Livia, zauważyłam zapięcie na potylicy, świetna opcja dla konia który i tak ma samą grzywę jak Twój 🙂
Wygląda niesamowicie elegancko, jak ty mogłaś go pokazywać w tym hakoczymś! 😀
05 października 2013 20:16
fruity_jelly, nie znam firmy naczółka, kupiłam go na forum - wygląda podobnie do tego, tylko że w moim oba paski są rozdzielone już od samych pętelek 🙂

Burza, ja też chciałam te regulacje na potylicy po to, żeby podkreślić kształt głowy 🙂 Dziękuję  :kwiatek: A na hakoczymś właściwie cały czas jeżdżę ostatnio, stąd głównie to miał zakładane  😁
ChingisChan   Always a step ahead! :)
06 października 2013 19:45
Livia piękne ogłowie! Chociaż jak dla mnie chyba jest trochę za dużo białego podszycia na nachrapniku 🙂.
W ogóle w jakim przedziale cenowym pan Marek robi ogłowia? Jak zobaczyłam w jakim stanie jest mój hanower ze "Stara" (przepaskudna mielonka, która już zaczyna pękać) zamarzyła mi się rureczka z opadającym lakierowanym naczółkiem, lakierowanym hanowerem minimalnie podszytym na biało. 😍
Byłam dzisiaj na zawodach i widziałam 3 konie w ogłowiach premiere 🙂 Ładne są, rzucają się w oczy i widać, że są na nie chętni.
lusia722   poskramiacz dzikich mustangów i jednorożców
07 października 2013 01:36
Po przeszukaniu chyba wszystkich dostępnych na rynku firm i nie znalezieniu ogłowia, które w 100% odpowiadałaby moim kryteriom 🤔wirek:, kupiłyśmy dwa ogłowia Equipe, meksykana i zwykłe. Szkoda, że D'yon cob okazał się za mały, a na full musimy poczekać.
07 października 2013 08:47
ChingisChan, dziękuję 🙂 Mnie to podszycie odpowiada takie, jakie jest, bo mało się na głowie mojego konia dzieje, a oryginalny naczółek jest cały czarny bez zdobień - więc jakiś akcent musi być 🙂 O ceny najlepiej spytać samego pana Marka, to bardzo miły człowiek.
safie   Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin
07 października 2013 12:23
Livia, pewnie ChingisChan ma podobne, że po co zawracać głowę jeżeli pan Marek robiłby ogłowia za więcej niż mnie stać 😉

Znalazłam jedno ogłowie, które mniej więcej by spełniało moje wymogi estetyczne Mexico City-STAR (Producent: WALDHAUSEN), jak z jakością?
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się