Kącik Małolata...:D

A ja nie mogę się doczekać soboty  😅 I jak wszystko wypali to będzie pięknie 😀
A ja jestem chora  😕
Po prostu inrytuje mnie już to siedzenie w domu... Dzisiaj do lekarza...
Dostałam ADHD, mam mega chęci do wszystkiego i jest pięknie 😅 Musze się chyba zacząć leczyć, bo takie nagłe przejście z doła do jakiejś chorej euforii bez wyraźnego powodu nie jest normalne 😁

[EDIT]-śmigam na zebranie z wice, babką od matmy i wychowawczynią, mimo stresu mam zaciesz na ryjku, bo nie może mi NIC zarzucić. Ciekawe, jak będzie z resztą klasy 😁
parararam zwaaariowałam  💃
chociaż nie, "oszalałam" to chyba będzie lepiej. ja juz nie wiem w co mam wierzyć, faceci to idioci, coraz bardziej sie zastanawiam czy matura mi sie w zyciu przyda, i ogolnie.. wszystkim sie uklada tylko nie mi  😵
Gniadata skarbie, ja też oszalałam, bo mam zaciesz na ryjku, a nic specjalnego się nie stało. O, spojrzał! I nawet się przytulił i powitał 😁 Powiem Ci tak-głowa do góry i idź dalej 😀
Wy jesteście zwariowane  😁 Tu się czyta dół i w ogóle a tu nagle euforia. Oby tak dalej , duużo szczęścia   :kwiatek:
u mnie też euforia  😅
A ja może nie euforia, ale lepiej się czuję na duszy : )
Postanowiłam, że przez październik sobie poćwiczę, bo mi nie zaszkodzi, a motywację jako taką mam, także trzymajcie kciuki żebym się wkręciła i na październiku nie poprzestała : D
Za to w szkole mam takiego lenia, że szok. Dzisiejsze 4 biologie mnie wykończyły.
Windziakowa u mnie podobnie, ale na co mi to skoro dzisiaj sie dowiedzialam ze hm, ponoc z kims jest? no i tez nie wiem juz w co wierzyc. w ogole.
ale juz szczerze mowiac walic tego idiote - u mnie dol sie szczesliwie nie ogranicza do kretyna nie umiejacego okreslic tego czego chce (na szczescie!). gorzej ze powspominalysmy sobie z kolezanka druga klase i nie tylko. ja sobie  na dodatek przypomnialam niektore piosenki ktore okreslilabym jako mocno przywolujace wspomnienia i tak o...
jeszcze perspektywa chemizmu i komorki na jutro noe pomaga
Gniadata-wiesz, ja żyję ze świadomością, że ma dziewczynę już miesiąc 😁 Ale dajemy radę, w sumie wystarczy mi On jako przyjaciel, bo jest świetny. Żegnał się 10 razy, bo go zagadywałam na gg i jarał sie rysunkiem, o który mnie parę dni temu prosił... KTO DA RADE JAK NIE MY?! 😅
A kolega zaprosił mnie na bal i nie wiem co odpisać 😡
Małolaty, mam dzisiaj dołek.
Żeby było 'śmiesznie' to z nieznanego mi powodu ; /

Windziakowa, jak masz ochotę, to idź 😉 Zawsze możesz mu tym poprawić humor czy sprawić przyjemność.
A tak z innej beczki, czy maturzyści (maturzystki) tu obecne też mają w tym roku tak późno studniówkę jak ja ? Czyli 8 lutego...
Madas-no własne w tym problem, że wolałabym iść z D., ale on już z kimś idzie. A tańczenie poloneza z chłopakiem, który mi się nie podoba jest wbrew mnie. Niestety, tak to jest, jak ma się 15 lat i ani się nie całowało, ani nie chodziło za rękę, czeka się na to i wybiera ostrożnie 'partnera' 😁
Btw. dzisiaj był taaaaki kochany D., że nic tylko tulić.
Mnie trzeba leczyć, stanowczo 😁
Hm... to ja mam 18 i się nie całowałam.
Za wstyd tego nie uważam, ale mimo wszystko jestem za ostrożna ;d
Hej małolatki, mogę się dołączyć?  😉
Windziakowa mamy tyyle wspólnego  😁 Kiedy masz bal?
Martyś-im nas więcej, tym weselej 😀
Karino, moja bratnia duszo! 😁 Na początku czerwca, nawet nie wiemy, kiedy. Trzeba schudnąć, żeby pięknie wyglądać 😁
Gadałam z D. i mam meeeega zaciesz na mordce. 😍
hej, długo mnie tu nie było i chyba nikogo nie znam 😉
notbelive no to ja jestem Ola 🙂
I mnie już znasz, haha 🙂  😂
Ola1002 tak przy okazji, strasznie podoba mi się Twój avatar  😜
agatat a dziękuję 🙂 Mi też się strasznie podoba  😁
A na Twoim? Co to za sympatyczny konik?  🏇
Ola1002 miło mi poznać 😁
U mnie też pozytywnie. Mimo że z A. coś jednak nie wyszło. Cóż płakać nie będę, wręcz przeciwnie mam wrażenie że dobrze się stało.

notbelieve mnie chyba też znasz ?  🤣
Notbelieve- a ja jestem Karuu, jak już się grupowo witamy 😀
Na stajni padł koń od weterynarza idioty. Forumowa Karmelita(moja trenerka) ma doła, trzeba powspierać. No i trening mam... Jak mi się chce skakać 😵
Notbelieve, o chociaż Ciebie kojarzę i pamiętam 😉
Widziankowa tak to jest z tymi 'fachowcami'  👿
notbelive opowiedz coś o sobie 😉
Alabamka, Matuzaalem was pamiętam! 😉
A no mam 16 lat i mieszkam w Olsztynie 🙂 wracam do jazdy po rocznej przerwie i pomyślałem, że powrót tu mnie zmotywuję 😁
A ja jutro w końcu jadę do "mojego kucyczka" 😀
Ani on mój, ani kucyczek. Ślązaczek średniego wzrostu, ze mnie jeden wielki rekreant, on jest podniszczony po dzieciakach więc jakoś weekendowo sobie tuptamy i się od siebie uczymy. Instruktorka ma zamysł naprawienia konia, więc w tygodniu wsiada ona, ja w weekendy, czasem w teren pójdzie, ale to raczej już nie pod świeżymi z lonży.
vicke   Marzeniami żyłem jak król
04 października 2013 18:20
notbelieve Gdzie Ty byłeś?! 
Mnie powinieneś też kojarzyć  👀
Nie wiem, czy jestem bardziej szczęśliwa, czy zmęczona 😅 Jeździło mi się świetnie, nawet skakałam! Ale nie umiem skakać linii, a mój koń ma coś z bańką 😁 Stajenna rodzinka jest najlepsza na świecie 😀
notbelive ooo, to chyba jesteś jedynym facet u nas 😉
No, ale miło, że w końcu mamy kogoś odmiennej płci.

Widziankowa a wątpiłaś kiedyś w stajenną rodzinkę? Miło słyszeć, jak ktoś po jeździe ma banana na twarzy  😅

A ja jutro męczę konia o 15. Dam sprawozdanie Małolaty  😁
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się