ogier Boves maści gniadosrokatotarantowatej (taki przynajmniej był jak był mały z wiekiem sierść robiła się coraz bielsza a łaty i kropki zostały tylko na rózowej skórze) 😉 (lekko przybrudzony ale ogólnie jest bialusieńki)
Boves ma 19 lat, amazonka brudny jest na zdjęciu, ale jak się go wykąpie to jest śnieżno biały, niestety jest strasznym brudasem i ciężko utrzymać jego sierść w czystości.
Widzę, że tarancików na forum pod dostatkiem, ale jak człowiek szuka tarantowatego roczniaczka (ogierka) to nic... 🙁 , w sumie może też źle szukam. Czy poza hodowlą Mazurków można dostać gdzieś (obecnie) rocznego tarantka (z bliżej określonym pochodzeniem)? Ktoś widział, słyszał, wie? Bo moje rude niebawem idzie na emeryturkę, więc szukam młodziaka, a w tarantach jestem 😍
U Madzi Miszteli masz fajne papierowo.My od 3 lat naszych dużych klaczy tarantowatych nie kryjemy,czekamy na lepsze czasy, Jak szukasz taranta w rozmiarze ok 145-150 to mam aktualnie 3 latka. Amazonko dziękuję za info, trochę mało mam czasu ostatnio i dopiero teraz Twój wpis zobaczyłam. Piękny ten Twój kropek.Zdradzisz pochodzenie?
Szukam tak 165 więc wyższych. Monia wszystkie podesłane ogłoszenia widziałam już wcześniej 😉 Iwanek wpada w oko, tylko jak on duży może być? No i niestety ode mnie w opór daleko aby poskoczyć i obejrzeć 🙂 (ja z Wawy)
My Love🙂DENIRO🙂Przypominamy się🙂 Halo Nigdzie nie mogę znalesc zdjęć Bakałarza po Dywizjonie o maści siwotarantowatej (ojciec Mazurowskiego Baksika) który właśnie namieszał i jako dziadek robi takie niespodzianki nieprzewidziane jak mój kropek🙂 ciekawa jestem jak wyglądał chłopak ale już się powoli poddaje całego neta już chyba przeszukałam i nic:/ Gdyby ktoś gdzieś widział lub wiedział gdzie szukać to super by było🙂
[quote author=Dommini-ka link=topic=231.msg1813466#msg1813466 date=1372349303] Widzę, że tarancików na forum pod dostatkiem, ale jak człowiek szuka tarantowatego roczniaczka (ogierka) to nic... 🙁 , w sumie może też źle szukam. Czy poza hodowlą Mazurków można dostać gdzieś (obecnie) rocznego tarantka (z bliżej określonym pochodzeniem)? Ktoś widział, słyszał, wie? Bo moje rude niebawem idzie na emeryturkę, więc szukam młodziaka, a w tarantach jestem 😍 [/quote] słabo szukasz...
Zanm dwa taranty 😉 Oba okropne psztety i leniwce, oba utalentowane, pod odpowiednim jeźdzcem zmieniają się w wszechstronne konie sportowe. 1 i 2 - Jaśmin 3 i 4 - Monaco