witam wszystkich, dziś postanowiłam zamówić sobie padzik caball'a , zanim jednak to zrobię mam dwa pomysły co do kolorów i haftu. Coś a la kawowy bądź czekoladę z niebieską lamówką i zielonym sznurkiem + haft mock turtle z Alicji w krainie czarów... albo żółty padzik z różową lamówką i haftem z Jake'm (?) Nie mogę się zdecydować... oba wzory na hafty wykonam graficznie więc proszę się nie powoływać na te "bohomazy" z paint'a 👀 Co sądzicie?
Mnie ciągnie również bardziej do tego ciemnego może jako czekoladkę bardziej niż szary, ale to się jeszcze pomyśli, żółty szybko się pobrudzi i to jest dla mnie minusem..
Przyszedł do mnie komplet Anky Twilight kolor jest boski ale pad cienki jak naleśniki i jedna owijka trochę krzywo przycięta ale naszczescie nie będzie tego widać na koniu . Zdecydowanie wole Caball 😉
Dzisiaj zrobiłam projekciki haftów i dobrałam ostateczne kolory 💃 Mnie się szalenie podoba. Może orientuje się ktoś ile mniej więcej wychodzi za zrobienie haftu z obu stron padzika ( haft na wysokość 20 cm w Caball'ach) :kwiatek:
a ja mam pytanie - jakie kolory padów/czapraków dla tego pana? zawsze kupowałam w ciemnych kolorach, np. granat, albo bordo. zastanawiam się jak by wyglądał np. w limonkowym albo bananowym komplecie (pad + owijki), pasuje, czy będzie za pstrokato przez jego malowanie? 😉
Mirabelka, ja go widzę w granacie i pokrewnych (atrament Caballa 😍 ), stalowoszarym, śliwce, może ciemne bordo, ciemna zieleń, ceglany. No i tak jak napisała Dzionka - cudnie malowany 💘
Facella, dziękuje :kwiatek: chyba stalowoszary i śliwka będą świetnym pomysłem 🙂 Dzionka, :kwiatek: malowanie ma po tacie, wzrostu niestety nie odziedziczył i zatrzymał się na skromnych 154 cm 😁
Mirabelka, a kim jest tata? Pokaż foto! Wydaje mi się, że w limonce też mu będzie pięknie - to idealny kolor dla gniadych, ani nie nudny ani nie oczodajny jeszcze.
deborah, ładny burgund, mi jednak osobiście nie pasuje kształt. Ale na CB kolor wygląda super 🙂 Livia, ile bym dała, żeby siwy tak przyciął komara przy zdjęciach 😀 padzik fajny, kolor jednocześnie odznacza się na karym i jest stonowany 🙂
Dziewczyny, potrzebuję porady. Zamawiam 2 Caballe, konkretnie Imperial i Optimum. Więc, jakie zestawienia kolorystyczne do tych dwóch czapraków dla tego pana: (na zdjęciu Justyna Osmycka)