NIEUCZCIWI RE-VOLTOWICZE

Ja chciałam zminusować nieco użytkownika Julka05.Otóż może nie jest to sprawa takiego kalibru,jak prezentowane zazwyczaj w tym wątku,ale irytująca: złożyła propozycję pod ogłoszeniem,do której się ustosunkowałam pozytywnie i odpisałam że proszę o informację czy jest aktualne.Oczywiście mimo moich próśb, nie uczyniła tego.
To jest po prostu bardzo irytujące i dziecinne,składać takie deklaracje a potem nawet nie odpisać ''nie''
[s]

Podbijam, bo wpadlam na pomysl zgloszenia sprawy dyrekcji szkoly do ktorej chodzi tylko zastanawiam sie czy to cos da?[/s]
Ja chciałam zminusować nieco użytkownika Julka05.Otóż może nie jest to sprawa takiego kalibru,jak prezentowane zazwyczaj w tym wątku,ale irytująca: złożyła propozycję pod ogłoszeniem,do której się ustosunkowałam pozytywnie i odpisałam że proszę o informację czy jest aktualne.Oczywiście mimo moich próśb, nie uczyniła tego.
To jest po prostu bardzo irytujące i dziecinne,składać takie deklaracje a potem nawet nie odpisać ''nie''

DressageLife, niestety sytuacja o któej piszesz jest to sytuacja nagminna z mojego doświadczenia. Efekt jest taki, że w ogłoszeniu figuruje cena, za którą byłabyś skołonna na sprzedaż, oferent milczy jak grób a kolejny się nie zgłasza bo sądzi, że musi "przebić" cenę.
Czy takie osoby też tu wrzucamy?

No ja za to miałam innego typu problem i chciałam Was zapytac o opinie.Na allegro dziewczyna klikneła ,,kup teraz,,
W mailu zaznaczyła że płaci pocztą po czym wzieła namiary.Mija półtorej tygodnia ani kasy ani odpowiedzi na maila.
Wystawiacie po takim czasie ponownie? czy czekacie do skutku?
Bo ja napisałam jej dziś że uniewazniam aukcję z braku wpłaty i zawiadomiłam allegro o zwrocie prowizji bo do zakupu nie doszło.
Zasugerowalam też że nie wstawie negatywu jak wytłumaczy allegro zaistniałą sytuację .Sorrki że tu pytam ale większosć z Was korzysta z allegro jak i revolty :kwiatek:
Angela, jest osobny wątek odnośnie Allegro i takie sytuacje były tam wielokrotnie opisywane. Po pierwsze przekaz pocztowy może iść nawet 3 tygodnie, mimo że z reguły jest wcześniej. Po drugie w przypadku braku wpłaty i odzewu trzeba zastosować się do schematu Allegro, który przewiduje bodajże 2 krotne przypomnienie Kupującemu o zawarciu transakcji (trzeba to zrobić wykorzystując odpowiedni formularz Allegro) i dopiero po iluś dniach można ubiegać się o zwrot prowizji.
Angela, a nie powinna ona dostać jakiegoś świstka, potwierdzenia tego przelewu? masz z nią kontakt w ogóle? poproś o to potwierdzenie i jeśli go nie dostaniesz, to dopiero działaj.
Facella   Dawna re-volto wróć!
29 września 2013 17:28
Mija półtorej tygodnia ani kasy ani odpowiedzi na maila.

Kontaktu chyba nie ma.
faktycznie, nie doczytałam. sorki! ale w sumie nie wiemy, kiedy Angela napisała tego maila.
Facella   Dawna re-volto wróć!
29 września 2013 17:37
Ja zrozumiałam, że półtorej tygodnia temu  😁
lockmittel   Co nie zabije to dobrze zrobi mi.
01 października 2013 21:04
Ta cała Monika Bednarz/Flis czy cokolwiek innego, pochodząca z Biłgoraja ma nowy nick i wystawia konia do dzierżawy. http://ogloszenia.re-volta.pl/inne/szczegoly/19839?q=&kategoria=4&lokalizacja=3&widok=0&strona=
ElaPe   Radosne Galopy Sp. z o.o.
01 października 2013 21:05
Ta cała Monika Bednarz/Flis czy cokolwiek innego, pochodząca z Biłgoraja ma nowy nick i wystawia konia do dzierżawy. http://ogloszenia.re-volta.pl/inne/szczegoly/19839?q=&kategoria=4&lokalizacja=3&widok=0&strona=

ciekawe na czym tu przekręt będzie polegał
No i ogłoszenie usunięte.
Bo czyta RV.
jaki miala nick ?
lockmittel   Co nie zabije to dobrze zrobi mi.
02 października 2013 08:49
flis z jakimiś literkami bodajże
[quote author=Być. link=topic=5367.msg1889791#msg1889791 date=1380695414]
Bo czyta RV.

[/quote]
nie dlatego, tylko dlatego, ze zostala przeze mnie zgloszona jako osoba prawdopodobnie nieuczciwa, dublujaca ogloszenia w dodatku i poprosilam o ban na ogloszenia.
uwazam, ze lepiej zeby zniknely zanim wiecej osob da sie oszukac.
dobra decyzja.
Ja też czekam na czaprak od krysiex i to chyba zdaje się że dłużej od Livii, bo zamawiałam dokładnie 8 kwietnia. Wpłaciłam pieniądze za czaprak. Kuriera miałam wysłać swojego. 3 razy podawała mi daty, kiedy mój czaprak będzie gotowy i po tym terminie jak kamień w wodę 🙁
Mam nadzieję, że sprawa się wyjaśni w miarę szybko. Nie cierpię kiedy ktoś mnie zwodzi i olewa ciekłym moczem moje wszystkie wiadomości :/

Sprawa z krysiex wyjaśniona.
Czaprak dotarł do mnie we wtorek. Trochę długo to trwało, ale jednak zakończenie pozytywne.
mysiapysia6, może coś więcej?

PRZEPRASZAM BARDZO!!  nie chciałam nikogo wpisywać - kot skakał po laptopie kiedy miałam pootwierane inne okna m.in pisałam wiadomość do jmonikaaa i dopiero teraz zauważyłam (przez przypadek), że tu ją "wpisałam" !! Absolutnie nie mam nic do zarzucenia tej osobie! Czy w takim razie mogę usunąć post czy go edytować???

ja usune, zeby po wpisaniu w wyszukiwarke ten nick tu nie wyskakiwal 🙂
Jezu! Gratuluję! Dawno się tak nie uśmiałem.  😀 Kot wrzucił nieuczciwego re-voltowicza. Pewnie ktoś go oskubał na myszach.  👍
Jeszcze raz przepraszam za zamieszanie i niefortunny (usunięty juz) wpis 😉
Kot już nie ma prawa zbliżyć się do komputera !
jesli jestes w stanie zabronic czegos kotu, to ja cie zatrudnie i dobrze zaplace. i mysle, ze nie ja jedna. 😉
Kurczak   Huculskie (nie)szczęście
03 października 2013 22:57
Ooo ja też w takim razie oferują etat i to pełen! 😉 Moje koty znają więcej skrótów klawiszowych niż ja sama...
Myślę, że możesz mieć zawód z przyszłością! Moje koty też olewają zakaz zbliżania się i na gadu wypisują do znajomych głupoty. Problem jest to, że jedna w tych wywodach przeklina...
kocham was dziewczyny. Dawno się z rana tak nie uśmiałam :P:P
Ooo ja też w takim razie oferują etat i to pełen! 😉 Moje koty znają więcej skrótów klawiszowych niż ja sama...

cieszę się, że nie tylko mój kot jest hakerem 😉
JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
04 października 2013 09:03
Myślę, że możesz mieć zawód z przyszłością! Moje koty też olewają zakaz zbliżania się i na gadu wypisują do znajomych głupoty. Problem jest to, że jedna w tych wywodach przeklina...

Masz w domu kota? I to sztuk więcej niż jeden? Ale Ty masz męza.. po co Ci kot?  😂
Allegro zwróciło mi prowizję bo wychodzi na to że sami pisali i upominali tą osobę.
Kompletnie żadnego nie mam z nią kontaktu od dnia kliknięcia ,,kup teraz,,
i w sumie dobrze
Ja nie wysłałam a że było zainteresowanie spore -strat też nie mam
Jak jest wątek o allegro to właściwie mogę tam wpisać tą osobę jako niepoważną aby nikt serio nie brał jej zobowiązań co do płatności .
Sorrki ze tu o tym pisałam :kwiatek:
JARA, mam 3. Jedna na wylocie jak nas wkurzy jeszcze bardziej, albo znowu komuś na gg nawrzuca...

hamuj   🤬
Też mam 3 i też już pisały posty na forum i rozmawiały z ludźmi na gadu-gadu 😀 😀 😀

JARA, ja mam 3 koty, faceta i dziecko... ?? Co Ty z tym kotem...  😲 TOZ trzeba wezwać?  😁
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się