moda, ciuchy etc...

To chyba nie jest Wasza sprawa kto w czym chodzi, tym bardziej, że Cavaletti nie zamierza tego robić. Nie rozumiem o co się tak burzycie
smarcik   dni są piękne i niczyje, kiedy jesteś włóczykijem.
23 września 2013 20:39
Nikt się nie burzy i nikt nie ma pretensji do cavaletti. Ale owszem, to jest NASZA sprawa, na pewno nie przeszłabym obojętnie obok "hipstera" ze swastyką czy innym oczywistym symbolem (pomijam ONR-y i innych popaprańców bo to jeszcze inna bajka, z nimi wolałabym nie zaczynać bo człowiek może nie wyjść z tego w jednym kawałku).
Dla mnie to jest żenada, że takie rzeczy są w ogóle produkowane i sprzedawane małolatom jako trend 🤔wirek:
To chyba nie jest Wasza sprawa kto w czym chodzi, tym bardziej, że Cavaletti nie zamierza tego robić. Nie rozumiem o co się tak burzycie

Ja nie burze sie na cavaletti, ale ogólnie na trend wmawiania nieświadomym ludziom symboli nazizmu, ludobójstwa i innych rzeczy. Noszenie na koszulce Cze...jast zajebiste modne... tak jak koszulki z twarzą pedofila czy innego zbrodniarza.

Mnie nie obchodzi ze ktoś preferuje 10 kolczyków, dredy czy podparte dżinsy. Może nosić i mini i bez gaci i stanik z włosiem na cycku. Mi sie to nie podoba - ale to sprawa osoby noszacej.

Ale obchodzi mnie epatowanie symbolami zbrodni czy twarzami osób które jeszcze kilkadziesiąt lat temu uwazańi byli za zło publiczne.
Dodofon, o, to, to właśnie miałam na myśli.
Strzyga   Życzliwościowy Przodownik Pracy
24 września 2013 14:19
Kaktus, Radze poczytac o zbrodniach stalinizmu. I zalozyc taka czapeczke w obecnosci dzieci/wnukow 10 000 oficerow zamirodwanych strzalem w tyl glowy, nad zbiorowymi grobami.
dempsey   fiat voluntas Tua
25 września 2013 15:21
jednak uwielbiam allegro, znalezienie tej własciwej zajęło mi 4 minuty - i to jest jedyne dopuszczalne tempo dokonywania zakupów  😀 
Diakonka   Jestem matką trójki,jestem cholerną superwoman!
25 września 2013 15:34
czy to Bershka? mam taką czarną, chyba identyczna
dempsey   fiat voluntas Tua
25 września 2013 15:44
a nie, jakaś bliżej mi nieznana marka FUNK N`SOUL ale za tę cenę, to że tak powiem na metkę już nawet nie patrzę 😉
Funk 'n' Soul to taka kolorowo-plastikowa sieć, chyba głównie młodzieżowe ciuchy tam mają. Pamiętam, że kiedyś u nas w 'galerii' był ten sklep, ale bardzo szybko zniknął.  🤣
Zamawiał ktoś ciuchy z PLNY LALA? niedługo będzie nowa kolekcja. jak z jakością?
Nie rzucił się komuś w oczy jakiś ciepły, im bardziej klasyczny tym lepszy, płaszcz? Z jakiegoś bardzo porządnego materiału (jestem pod tym względem świrem, muszę przyznać)? Bo szukam i szukam, a zawsze jakieś "ale" znajduję  🙄
26 września 2013 15:55
Zara, Mango itp
26 września 2013 15:57
edit: sorry, pomyłka
Facella   Dawna re-volto wróć!
27 września 2013 17:15
[s]Słuchajcie, jest u kogoś w H&M taka sukienka? Tylko rozmiar 34. Ponoć są przecenione na 60zł, odkąd ją zobaczyłam, marzy mi się na studniówkę. Koleżanka kupiła mi 36, zaraz dowiezie, ale boję się, że będę musiała zwrócić, bo będzie za duża... Gdyby ktoś widział, bardzo proszę o kontakt![/s]
Edit: Nieaktualne  😁 I mam kieckę na studniówkę za 60 zł  💃 💃 💃
szalonakobyła - średnio z jakością  😉 Zwłaszcza jak za taką cenę.
Ktoś widział kurtkę z podobnego materiału do tej?
ta jest z Croppa 🙂.
Dziewczyny mam pytanie...teraz stały się modne na bluzach(itp.) cyfry np. . Ostatnio w owej szłam przez ulicę i podeszła do mnie Pani i zapytała czy te cyfry maja jakiś głębszy sens,bo są teraz bardzo modne czy to po prostu taki wymysł i są ozdobą? Zaskoczyło mnie to pytanie...według mnie jest to zwykła ozdoba na ubraniu-nadruk bez znaczenia,a jak wy sądzicie?
safie   Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin
28 września 2013 20:25
Jiska , brooklyn athletics to jakiś klub sportowy, więc może numer zawodnika?

Kusi mnie taki "kożuszek" http://www.mosquito-sklep.pl/3424-thickbox_default/kozuszek-z-szalowym-kolnierzem.jpg  nie mam niczego eleganckiego co mogłabym zarzucić idąc ze znajomymi do klubu (czyli tylko z budynku do auta). Kosztuje 160zł - warto? W zeszłym roku coś podobnego w Bershce było
safie jak dla mnie ładne, choć nie wiem czy dałabym tyle kasy za to
safie   Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin
28 września 2013 21:58
Pamiętam, że w Bershce był sporo droższy (chyba 260 kosztował), ale też właśnie nie wiem czy to nadal jest tyle warte  🙄

safie fajna ta narzutka 🙂
Tulipan dzięki :kwiatek: wtrzymam się jeszcze bo drożyzna a jak mówisz że shit to szkoda kasy ale jaka faaajna :świrek:
Safie, obożeoboże bierz! 😍 Zakochałam się w nim, jest totalnie piękny! Chyba sobie taki sam zamówię 😜 Jak myślicie, ciepłe to jest?
Tych kożuszków jest teraz zatrzęsienie 😉...też mi się bardzo podobają,ale wydaje mi się,że zbyt ciepłe to to nie jest,ale chyba się zaopatrzę w to cudeńko pomimo tego 🙂 tylko tańsze  😀
29 września 2013 11:00
dodzilla, O ile sie nie myle, to taki sweter. Akurat na te 15-10 stopni.
Kurcze, jak ja będę w Polsce, to będzie już pewno zima w pełni, więc się raczej nie nachodzę w niej :/ A tutaj spędzam dnie i noce w stajni... Chociaż, na dobra sprawę, wszystkie moje kurtki już powyciągałam przy koniach, więc jedna (lub trzy) nowa mi się przyda... 😀iabeł: Ktoś gdzieś widział troszkę taniej?
OT: Strzyga, czemu zmieniłaś avatar? Buuu 🙁
29 września 2013 12:06
dodzilla, Posadzali mnie o promowanie nazizmu.
Nie mam słów...
29 września 2013 12:54
dodzilla, Jesli kogos to obraza, to coz, mam nadzieje, ze Bozydar nie bedzie obrazal nikogo 🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się