safie Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin
19 września 2013 07:43
Cennik Amigo ze strony
CENNIK:
Dni powszednie
(od wtorku do piątku)
Oprowadzanie:
30min. - 30zł.
15min. - 15zł.
Nauka jazdy:
lonża:
30min. - 35zł.
-jazda na maneżu :
1h - 45zł.
Weekend i święta
Oprowadzanie:
30min. - 40zł.
15min. - 20zł.
Nauka jazdy:
lonża:
30min. - 40zł.
Jazda na maneżu:
1h - 50zł.
Karnet miesięczny:
(aktualny 4 tygodnie od daty pierwszej jazdy)
4jazdy - 150zł
8jazd - 250zł
10jazd - 280zł.
Dzieki za pomoc dziewczyny :kwiatek:
nie wiecie gdzie będą organizowane hubertusy i w jakich terminach ? :kwiatek:
Podepnę się pod pytanie Patrycji jeśli chodzi o hubertusy w Gliwicach, Zabrzu i okolicach - ktoś coś wie i się podzieli? 🙂
to ja poinformuję o hubertusie w Aurze 19.10 🙂
19 października jest Hubertus w Lukasynie w Gliwicach, aczkolwiek w formie zawodów skokowych do kl. P.
Gdzieś mają chyba wydarzenie na facebook'u.
pewne koło listopada będzie hubertus w LKJ Solec w Bieruniu 😉
Podepnę się pod pytanie Patrycji jeśli chodzi o hubertusy w Gliwicach, Zabrzu i okolicach - ktoś coś wie i się podzieli? 🙂
Maciejów 5.10.
Na razie dowiedziałam się tyle:
Zamek w Chudowie 29.09
Maciejów 05.10.
Leśna 12.10
Lukasyna 19.10.
Niekarmia 02.11.
Jeszcze gdzieś coś?
Pogrubione są te na których na pewno będę z aparatem, proszę mnie zaczepiać 😉
Na razie dowiedziałam się tyle:
Zamek w Chudowie 29.09
Maciejów 05.10.
Leśna 12.10
Lukasyna 19.10.
Niekarmia 02.11.
Jeszcze gdzieś coś?
Pogrubione są te na których na pewno będę z aparatem, proszę mnie zaczepiać 😉
Hmm, na pewno Chudów jest 29 września? Na stronie zamku jest zaznaczone, że 29.09 jest "29 września Kartoflada i Winnetou - przypomnienie historii sprowadzonego z Ameryki ziemniaka. Kultura, zwyczaje i muzyka Inków. Degustacja potraw ziemniaczanych. Występy i zabawy z Indianami"
Rozpiski na kolejne miesiące już nie ma.
Nie upieram się, tak mi tutaj pod zdjęciem na fanpage napisali
KLIK KLIK KLIK KLIK
Faktycznie. W takim razie może podjadę z ciekawości zobaczyć co się z tego wykluje. W najgorszym wypadku poczęstuje się ziemniakiem 😉
Będzie jeszcze w Pszczynie, Miedźna hipodrom five oaks. Dowiem się kiedy i dam znać 😉
Donia Aleksandra a wiesz czy będą w Miedźnej derby w tym roku ? 🙂
Jutro powinnam wiedzieć 😉
Z tego co słyszałam to 19.10 ma być Hubertus w Świerklańcu (Pałac Kawalera)
Donia Aleksandra a wiesz czy będą w Miedźnej derby w tym roku ? 🙂
Ja słyszałam że nie... 🙁
Obiło mi się o uszy, że 12 października hubertusa robi OJ Indeks w Rybniku, szczegółów nie znam.
ja słyszałam, że derby w Miedźnej dopiero na wiosnę ale nie wiem na ile to potwierdzone informacje...;/ a szkoda
Magdzior ale wiesz czemu? Jeszcze 2 miesiące temu, P.Robert mówił, że są normalnie. Aż tak się zmieniło?
N właśnier szczerze mówiąc to nie wiem i chętnie się dowiem z potwierdzonego xródła, bo ja też jak z p Robertem rozmawiałam jakiś czas temu to słyszałam, że są a teraz ostatnio znajoma ze stajni mówiła mi, że podobno jednak na wiosnę.
Hubertus Katowice Panewniki 12 październik 🙂
Dziewczyny proszę podajcie jeśli znacie jakieś godziny rozpoczęcia imprez ogólnie lub poszczególnych gonitw. Będzie dużo łatwiej dojechać na czas 😉
Kto będzie w sobotę z Zabrzu?
Spotkam kogoś? poznam kogoś? 😉
[zabrzmiało to jak oferta matrymonialna 😉]
wie ktoś coś o stajni (albo szkółce) w Bytomiu za parkiem na ul. Adama Asnyka? Koleżanka mi coś mówiła dzisiaj ale co mam zrozumieć z tego " bo tam konie chodzą w kółko za płotem i jakaś babka na nie krzyczy PIĘTA W DÓŁ. dziwna jakaś" 😁
W Bytomiu jest szkółka kawałek za parkiem, na ul. Leśnej- ale chyba nie mówimy o tych samych 😉
tę na ul. Leśnej znam. Ta ma niby znajdować się na ul. Adama Asnyka za parkiem im. Marii Konopnickiej, ale pierwsze słyszę że tam jest jakaś stajnia.
Może to stajnia "Zielona Górka" ? Na pewno jest w bliskiej okolicy parku i chyba jedyna większa, gdzie jest też pensjonat 🙂