Epikea, tez fajne. do "łba" jej. ale mi się bardziej to powyżej podoba... taka raz, że w typie to jeszcze piekna - materiały, szczegóły, precyzja (no ta 2 też, ale tu przynajmniej z daleka - takie to wszystko "pełne"😉, elegancja...no profesjonalnie i z duchem. efekt "WOW" jest bezapelacyjnie!
(ja chyba jednak tego araba potrzebuje ;])
ona jest na tasmie parcianej czy na skórze?
kurcze..może jednak...tylko jakies inne wisiorki bo zlote blaszki (jak dla mnie) to sa zarezerwowane dla arabów i na pokazy kostiumowe (z arabami :P)
jakie kolory do gniadego będą pasować?:P
prośba o porade....
jestem wstrasznej rozterce. bo brązowe ogłowie wymaga osobnych naczólków ... a czy jak zrobie czarne z brazowym podszyciem, (albo brązowe z czarnym) to będzie dobrze pasować i do czarnego i do brazowego? a może w ogóle szerokie podszycia w kolorze siodła wystarczą, żeby czarna tranzelka dobrze wyglądała z brązowym siodłem?
*tak sobie analizuje co pisze ...i wyczuwam coraz silniej, że mam problem. sa już odwyki dla szmatoholików? ;/
i 2:
robie taki jak ten 2 od góry (BR)
http://www.re-volta.pl/forum/index.php/topic,39.14220.html(taki jak pierwszy już mam...i troche szerszy - nawte bardziej mój mi "wygląda"😉
tylko chyba jednak wole z podszyciem. i teraz tak... czarne... czy białe???
** a może powinnam zapytać w szmatoholikach albo w ogłowiach, naczółkach? a nie truć...