Młode Konie

Wojenka Wow, co za sukces! Gratulacje!
Żorżyk  😍 Justynka wyjeżdża pod koniec tygodnia, a Żorż zostaje do wiosny w pensjonacie🙂😉

Wojenka   on the desert you can't remember your name
23 września 2013 22:20
armara, Atea, dzięki! Myślę, że będzie z niego pociecha. Mam nadzieję, że wybaczycie jak pospamuję jeszcze zdjęciami...Ale to już nie dzisiaj 😉.
Dawno nas tu nie było , Leś ma już pełne 2.5 roku , trochę zleciał z wagi (biega osioł non stop ) ale mam nadzieje, że do wiosny będzie już kawał konia . Decyzja zapadła chłop będzie kastrowany , rezygnujemy z ZT i licencji . Zdjęcia słabe bo teraz pada i już jest ciemnawo .
maleństwo   I'll love you till the end of time...
24 września 2013 18:47
monia, o rany, ale ten Leś fajny! Siedzę, gapię się i wzdycham, jakie ma nogi długie <3 Jakie plany co do niego? Zostawiasz dla siebie czy sprzedajesz?
maleństwo Dzięki  :kwiatek:  Nie wiem jeszcze , chce sprzedać ale się boję ,że jak siądę to będzie po mnie .  Jeszcze się waham nad kastracją , choć chłopak tylko raz przegiął .
Słyszałam dużo opinii o jego ojcu i potomstwie, więc teraz nie wiem czy jest sens wkładać w niego kasę i dawać go na ZT . Czas upływa a ja nie mam pomysłu na chłopa , pierwszy raz w życiu nie wiem co robić . 

edit. dodałam inne zdjęcia
Wojenka gratulacje! Coś czuję, że niebawem będzie o Was głośno  😅
monia no jeszcze takiego agenta, co by z kluczem francuskim chodził na nosie, to jeszcze nie widziałam  😂 Fajny młodziak. Dlaczego rezygnujecie z ZT?
monia, a napisz coś o rodzicach 🙂
Cookie dobre  😂  nie wiem czy potem będą chętni na krycie , nie wiem czy pociągnę ujeżdżenie ( zawody ) wolała bym go sama trenować pod okiem trenera .
Pierwszego konia (ogiera z licencją )straciłam w wypadku samochodowym , drugi (trenowany 2 lata ) miał wypadek w marcu (napadły mnie koniki polskie w terenie ) i teraz łapie co jakiś czas kontuzje . Teraz przyszła kolej na kasztana i się boje, że znowu coś nie wyjdzie  😵  Niby mówią do trzech razy sztuka .

epk ojca znasz a matka to Carmen po Seracen . Matka u mnie ,foty matki
monia piękny jest  😍 i chyba duży co?
Mazia   wolność przede wszystkim
25 września 2013 12:46
monia, weź inspektora ze Zwiazku, niech przyjedzie, obejrzy i niech wprost powie czy ogier ma szanse na ZT czy nie...
monia, weź inspektora ze Zwiazku, niech przyjedzie, obejrzy i niech wprost powie czy ogier ma szanse na ZT czy nie...

Nie muszę brać ,są u mnie co jakieś czas  😉  Teraz będzie przegląd koni w październiku ,więc pogadam sobie , wypytam co i jak i zadecyduje .

kasbeg nie sądzę żeby był duży , masz foto jego siostry o rok młodszej  😀  Na 2 zdjęciu rudy biegnie ostatni a jego siostra 2 ,po tym tarancie co jest w wieku rudego .
margaritka   Cantair HBC, a Nerwina na emeryturze;)
25 września 2013 16:42
a ja wczoraj nabylam 6 latka😉 ( szukalam 10latka ale jakos tak wyszlo😉 )
margaritka a Nathan sprzedany?
pochwal się nowym nabytkiem!  😀
25 września 2013 17:17
nathan tydzien sie sprzedawal 😉
zdjec pogladowych narazie brak, ale mam nadzieje, ze niedlugo beda
cantair hbc, 130 chodzil. papier:
margaritka
Gratulacje, bardzo mi się Twój młody podoba (papierowo i "wyglądowo"😉 mam nadzieję, że pochwalisz się jakimś wspólnym zdjęciem niedługo 🙂
monia
Ale wyrósł, jej jak ten czas leci, dopiero był małym brzdącem, co ?  😍

A jak już jesteśmy w rudym temacie, kto pamięta tę Pannicę  😎? Nie widziałam jej, ja wiem z pół roku ? I ledwie poznałam, a wszystko dzięki magicznym zdolnościom cioci agull  😜
armara babka świetna , maszyna się zrobiła  😜

margaritka czekam na zdjęcia nowego nabytku  😉

Obiecałam pokazać drugiego chłopa , temu się nie podoba że kończy się wolność na łąkach  😤  zdjęcia tylko poglądowe , nie mogłam się dziś wyrobić  😵 

armara, moja ulubiona wiewióra!! Domaga się więcej, bo przepięknie wygląda 🙂 Chodzi pod siodłem?
Dzionka
Chodzi, chodzi 5 lat skończone  🙂 Zdjęcia pod siodłem zrobię pewnie na wiosnę  😁
A baba wygląda super, naprawdę agull dba po prostu taaak  😍

armara, haha, gruba jak mój Dzion 🙂! Trawka służy, dobrze dobrze 🙂 Strasznie jestem ciekawa jej pod siodłem. Strasznie przypomina mi klacz, którą chciałam kupić, od matki identycznej jak ona - w końcu nie okazała się zdrowa, więc rozum musiał wziąć górę 🙁
26 września 2013 18:24
narazie sie lonzujemy ( siodlo pojechalo na dopasowanie oraz czekamy na odpowiedni rozmiar kielzna)

margaritka, fajny! Czekam na fotki pod siodłem. To wymieniłaś 5latka na 6latka?  🙂
Nathan dalej będzie chodził jakieś zawody w nowym domu?  😉
26 września 2013 18:39
tak jakos wyszlo  😁 😁 mial byc doswiadczony 10latek chodzacy 130, a wyszedl 6 latek zaczynajacy chodzic z powodzeniem 130  😁
bedzie mozna zapewne nathana zobaczyc na zawodach w okolicach Warszawy 🙂
masz jakieś bardziej stateczne zdjęcie? Wygląda na mój typ 😉 Powodzenia w pracy 🙂
26 września 2013 18:58
na dniach porobie😉
Dzionka
Ruda to okaz zdrowia 🙂
margaritka
Bardzo mi się chłopak podoba, bardzo 🙂
Mogę się pochwalić? Młoda zaczyna bardzo ładnie pracować, coraz lepiej wygląda i zrobiła się prze-kochanym koniem 😍
jedna fotka - co prawda mało widoczna, ale kiedyś (dla przywrócenia wspomnień) odgrzebię ją tutaj 😉

[img]https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/v/1280486_424408501002376_1915482083_n.jpg?oh=5af22fe4e0b799b9b6bea1b8f5bf8288&oe=52462EF1[/img]

jestem PRZszczęśliwym właścicielem 😉
Wojenka   on the desert you can't remember your name
27 września 2013 09:07
armara, baaardzo dorodna z niej kobyła wyrosła! Taka prawdziwa babeczka.
margaritka, gratulacje! Widzę, że są ambicje!  🙂
Moja trzylatka biega tak:
😉
rewir ile młoda chodzi pod siodłem ?

Moje dziś pierwszy raz w życiu skakały , jednak rudy bardziej nadaje się do ujeżdżenia , za to biała dupa zapowiada się dobrze . Oboje nic sobie nie robiły z przeszkód  😉  Jak zwykle zdjęcia masakryczne ale nie miałam czasu wcześniej .
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się