Kto/co mnie wkurza na re-Volcie? Reaktywacja ;)

omnia   żeby zobaczyć świat, trzeba przejść przez próg
23 września 2013 06:44
Ludzie zwykle mają kasę na weta tylko NIE CHCE  im się nań jej wydać - i to mnie wkurza. Właściwie w realu bardziej niż na forum 😉
A ja myślę, że w tamtym przypadku to nie jest koń [s]autorki[/s] autora * wątku. Pewnie rekreacyjny bidak.
Pisze jak o swoim, bo to jej dodaje powagi na forum.
* płeć pomyliłam
zabeczka17   Lead with Ur Heart and Ur Horse will follow
23 września 2013 08:07
autora  😉
autora  😉

Autora, przepraszam. Pewnie młody jest w stajni, gdzie ktoś dorosły klepie kasę na czym się da.
I go przekonują, że ojtam ojtam, pokuca i pójdzie.
zabeczka17   Lead with Ur Heart and Ur Horse will follow
23 września 2013 08:18
wiesz Taniu,  to jest najbardziej smutne w tym wszystkim  🙁
wiesz Taniu,  to jest najbardziej smutne w tym wszystkim  🙁

Oczywiście.  🙁
Pewnie młody jest w stajni, gdzie ktoś dorosły klepie kasę na czym się da.
I go przekonują, że ojtam ojtam, pokuca i pójdzie.

Może tak być. Ale też może być równie dobrze właścicielem tej stajni i konia. Jeśli się śmiertelnie obraził, a wszystko na to wskazuje, to się nie dowiemy.

<edit> A jednak się nie mylę. Wystarczy spojrzeć na posty użytkownika: http://re-volta.pl/forum/index.php?action=profile;u=26317;sa=showPosts
"mam  konie jeden 21 lat drugi 9
do teraz stoją całą dobę na łące..."
Może i wtedy ściemniał ? Wolę tak myśleć.  👿
Ale nie wszystko kręci się wokół kasy przecież.... To, że ktoś ma jej po prostu mniej nie sprawia od razu, że będzie żydził na weta.
Często problemy wynikają też z braku doświadczenia w obyciu z końmi i/albo podstawowej wiedzy.
Przez to można zwyczajnie nie wyłapać przypadłości, problemu, albo po prostu go zbagatelizować.

Oczywiście to nie przyzwolenie, by totalnie wyłączyć myślenie i w momencie, gdy np. koń kuleje, ledwo idzie nadal go normalnie użytkować.
On pyta o solarium. To chyba ma. To może nie w kasie problem?
Wepchnęłam się trochę między watki ;D
Przepraszam, chodziło o wypowiedź ashtray i vanille
Bischa   TAFC Polska :)
23 września 2013 15:11
żydził

O to mnie wkurza! 🤔
Tak, istny przykład antysemityzmu.
Po forach świadomie go szerze go pisząc "żydzić".

i aby ubiec krwiopijców. Tak, to ironia.
Bischa   TAFC Polska :)
24 września 2013 14:59
Ja nie mówię o antysemityźmie, tylko o wyrażeniu jako takim odnoszącym się do Żydów i ich kultury. Wkurza mnie takie wyrażenie i tyle.
CzarownicaSa   Prosiak statysta, który właściwie nie jest ważny.
24 września 2013 15:03

😁
Facella   Dawna re-volto wróć!
24 września 2013 15:05
[s]CzarownicaSa, obrazek mi się nie wyświetla  🙁[/s]
O, i to mnie wkurza na re-volcie! Że czasami mi się obrazki nie wyświetlają. Na innych stronach raczej nie ma tego problemu, a tu czasem komuś avatar zniknie i wróci, albo zdjęcia z postów gdzieś uciekają...
Edit: Wysłałam posta i się pojawił, forum się chyba speszyło lekko  😂
desire   Druhu nieoceniony...
25 września 2013 20:51
wkurza mnie, że nowi użytkownicy nie mają na tyle w sobie hm.. kultury (?)  żeby poświęcić pare minut na przeczytanie regulaminu i jako-takie zapoznanie się z forum... :/
26 września 2013 14:29
Wkurza mnie długaśne miejsce zamieszkania użytkowniczki diabeli, które rozjeżdża to okienko użytkownika po lewej, obok wysłanego posta. Tak jakby margines posta był przesunięty w prawo, inaczej niż wszystkie inne. Napisałam do niej i mam nadzieję, że poprawi, bo strasznie mnie to rozprasza (dziwny człowiek jestem, muszę mieć wszystko zawsze jak najbardziej symetrycznie).
[quote author=Milla link=topic=785.msg1882222#msg1882222 date=1379926713]
żydził

O to mnie wkurza! 🤔
[/quote]

A "szkocił"? 😉
Averis   Czarny charakter
26 września 2013 15:48
Facella, ale rozmiar twojego avatara robi to samo 😉
26 września 2013 15:50
Naprawdę? U mnie jest normalnie  🙄
u mnie też, avatary nie sprawiają problemów 😲 może zależy od wielkości wyświetlacza i przybliżenia w przeglądarce.
Averis   Czarny charakter
26 września 2013 16:08
U mnie widać różnicę. Np. u Bishy i mg jest węższe okienko.
Hmm u mnie też u Facelli jest normalnie a diabeli podpis troche przesuwa forum.
26 września 2013 16:14
Averis, mam avatar w maksymalnej rozdzielczości dozwolonej przez regulamin, nie powinno więc być żadnej różnicy. Na oko avatar desire jest tej samej szerokości, więc też powinien przesuwać margines w prawo.
Edit: wiem o co chodzi Averis! Mam wyższe okienko postu, bo mój avatar jest kwadratem o maksymalnych wymiarach. Bischa też ma dłuższe, bo pionowy prostokąt. Tylko mi chodziło o inne rozjeżdżanie okienka w przypadku diabeli - jej okienko jest rozjechane w prawą stronę.
opolanka   psychologiem przez przeszkody
26 września 2013 17:24
Wkurza mnie długaśne miejsce zamieszkania użytkowniczki diabeli, które rozjeżdża to okienko użytkownika po lewej, obok wysłanego posta. Tak jakby margines posta był przesunięty w prawo, inaczej niż wszystkie inne. Napisałam do niej i mam nadzieję, że poprawi, bo strasznie mnie to rozprasza (dziwny człowiek jestem, muszę mieć wszystko zawsze jak najbardziej symetrycznie).

mnie też, mnie też to wkurza!
A Twój avatar mi się wyświetla normalnie
diabeli   Jak idziesz na szczyt to nigdy nie jest z górki!
26 września 2013 18:08
Wystarczyło napisać 🙂 już zlikwidowałam miejsce zamieszkania 😉
majeczka   Galopem przez życie!
02 października 2013 18:40
Wkurzają mnie na maxa debilne propozycje w ogłoszeniach... ja rozumiem że ktoś chce ponegocjować 10 zł, przy większych kwotach 20 zł, czy wysyłkę gratis a nie wbijanie kwot które przy dobrych wiatrach są równowartością jednej czwartej podanej w ogłoszeniu kwoty... Litości, jak mam przedmioty które chce oddać za darmo to wrzucam to w odpowiedni dział... proponuje zanim się wklika taką bzdurę postawić się na miejscu sprzedającego i pomyśleć czy sprzedalibyście taką rzecz za takie śmieszne sumy...
majeczka, dobrze powiedziane. Też mnie to wkurza. Albo danie propozycji takiej samej, jak cena w ogłoszeniu, albo nawet trochę niższej, która mi jednak pasuje i nie odpisanie na PW oraz żadnych znaków życia więcej. Po co w takim razie w ogóle proponować cenę pod przedmiotem? Dla zabawy?
majeczka   Galopem przez życie!
02 października 2013 19:09
Na allego nie można się pobawić to biorą zabawki i przychodzą na re-volte ;/
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się