... ślub :) ...

A powiedzcie mi jak tam przyszli Panowie Młodzi 😉? Wybrane już garnitury/fraki/smokingi itd? Krawaty, muszki?

Chciałam z moim T pójść do sklepu, ale uparł się i nie chce mnie zabrać. Upiera się trochę bez sensu bo w sumie kto mu najlepiej doradzi jak nie ja?
opolanka   psychologiem przez przeszkody
26 lutego 2009 20:07
mamusia?  😁 😜
mamusia?  😁 😜

no ba! obawiam sie, ze opolanka ma 100% racji 😁
26 lutego 2009 20:11
no cóż, wiem z tzw. autopsji 😉
Absolutnie!
Akurat on jest na szczęście jak najbardziej usamodzielniony - rodzice nie wtrącają się w te sprawy 😉
Chce jechać sam jak palec 😉A niech se jedzie 😉
Asik   Najwazniejsze to sie konsko realizowac :D
26 lutego 2009 21:58
Jeju muffinka ogromne gratulacje  :kwiatek:

dopiero teraz tu weszlam i prosze prosze nie dosc ze zareczona, to slub juz niebawem  🙇

a my chyba nie w tym roku jeszcze 🙁 choc mialo byc tak pieknie
To co tak się ociągacie Asik 😉 ?
Pamiętam jak mówiłaś że może właśnie w tym roku.
Asik   Najwazniejsze to sie konsko realizowac :D
27 lutego 2009 09:51
Mowilismy mowilismy i tak myslelismy ale wlasnie sie wszystko pokomplikowalo. G stracil 2 dni temu prace a ja miesiac temu jednego konia czyli glowne zrodlo dochodu  😤

Ale co sie odwlecze to nioe uciecze. I slub bedzie 😀 tylko najwyrazniej jeszcze troszke musimy poczekac.
Mojemu lubemu brakuje tylko butów🙂
Wczoraj mierzyłam formę góry sukienki i jest dobrze🙂Koronka także wybrana.
Mam kawałek wiec jutro wrzucę fotkę

Kurcze tylko 3,5 miesiąca zostało 😜
Nasturcja-Renata   Moi trzej mężczyźni :)
28 lutego 2009 00:53
Nie myślałam, że kiedyś dołącze do grona szczęśliwców, ale od 22/02/2009 jestem zaręczona  😍
Od teraz będę pilnie śledzić ślubowy wątek  😎
Gratulacje!!!
Renata - gratulacje😀 uchylisz rąbką tajemnicy jak luby się oświadczył?🙂
01 marca 2009 20:22
Muffinka Breva dziękuje  :kwiatek:

Była późna godzina. W niedziele pracowałam do 22😲0 (uroki pracy w hotelu  😉 )
Wchodzimy do domu. Poszłam umyć ręce, wracam, a tam na stole świeczki, kwiatki w wazonie i dwa talerze na stole. Trochę się zdziwiłam, ale pomyślałam, że po prostu chłopak chciał mi zrobić niespodziankę 😁
Zjedliśmy kolację (pizzę, tak tak bardzo oryginalnie  👀 ) i zaczęliśmy oglądać film.
W końcu ukochany wyciągnął mnie z łóżka, gdzie siedziałam i zapytał (trochę nerwowym głosem i trzęsącymi sie rękami) czy nie zostanę jego żoną. A ja, jedyne co wykrztusiłam z siebie, to yhm ( 🤔  😂 ) grunt to zapomnieć języka w gębie  😡 
faaaajnie🙂🙂🙂 to tym bardziej gratuluję😀
heh, gratulacje  :kwiatek:
02 marca 2009 06:15
Breva Szepcik  :kwiatek: dziękuję

daty jeszcze nie ma i nie wiem kiedy będzie, bo sama nie wiem kiedy chcę miec slub  🤔 jedyne co wiem, to że musi byc ciepło  😁

Podjedziemy do kościoła któregoś dnia to zobaczymy na kiedy mają terminy  😉
02 marca 2009 07:11
Renata zacznij od sali, orkiestry, fotografa, kamerzysty - jeśli oczywiście będziesz chciała w ten sposób to organizowac.
Kosciół wystarczy rezerwować pół roku wczesniej 😉

Chyba, że chcecie na to lato i kameralne wesele, bo z salami itp. moze byc już kłopot 😉

No i ja również gratuluje 😉
jessssssu, ta baba z cyckami na przedzie - jej spadł gorset??
czy NAPRAWDĘ ma taką kieckę?
Dodofon się nie znasz.Wszystko u niej gra, tylko nie w głowie 🤔wirek:
Nasturcja-Renata nie masz co narzekać na formę zaręczyn.Mój mi sie oświadczył w wilgotnym domku kampingowym, po całej nocy jazdy pociągiem 🤣
03 marca 2009 08:41
Dziewczyny, przecież same wiecie, że w takiech chwili forma nie ma znaczenia 😉
Mój brat jest dobrym przykładem tego, że facet ma mocną tremę przed oświadczynami i traci wszystkie dogodne okazje żeby to zrobić i nic nie wychodzi tak jak zaplanował  😀 Pojechał w ostatnie wakacje ze swoją dziewczyną do USA i zjeździli całe Północne Stany wzdłuż i wszerz- byli pod Niagarą, nad Wielkim Kanionem, na szczycie Empire State Building i w 100 innych super miejscach, a mój brat... oświadczył się w hotelu, gdy dziewczyna wróciła spod prysznica w ręczniku na głowie  😀 😀
Właśnie sprawdziłam biorytm na dzień swojego ślubu.Emocjonalnie -92, na pare dni przed ślubem gorzej być nie może.Super 👍 Dla mojego Karola wg biorytmu to ma też nie być za dobry dzień

Za to moja mama fizycznie super (bedzie rozstawiać po kątach😀), a intuicyjnie, intelektualnie i emocjonalnie bardzo źle 😁

W tym tygodniu zajmiemy sie zaproszeniami.Moi rodzice sie uparli żeby kupić zaproszenia inne niż mamy bo mamy za dziwne 🙄

vill_18,  a jakie macie zaproszenia

Mój biorytm emocjonalny to -97 a fizyczny też -97 hahahahah
Coś takiego bedzie, ale dostane jeszcze wzornik na maila to wybiorę dokładnie wzór i tekst.1,25 za sztukę
Bardzo ładne 😀
Vill bardzo mi się podoba  😉
Mi też się podoba.
My dziś zamówiliśmy zaproszenia, jutro mają być wzory. Też są inne niż zwykle, szczególnie tekst, ale takie chcieliśmy i nikomu nic do tego 😉

A wracając do oświadczyn - to ja oświadczyłam się mojemy T a nie on mi 😀
ojej Muffinka podziwiam  🙂
03 marca 2009 18:01
Renata zacznij od sali, orkiestry, fotografa, kamerzysty - jeśli oczywiście będziesz chciała w ten sposób to organizowac.
Kosciół wystarczy rezerwować pół roku wczesniej 😉

Chyba, że chcecie na to lato i kameralne wesele, bo z salami itp. moze byc już kłopot 😉

No i ja również gratuluje 😉

dzięki  :kwiatek:
Tak, pewnie będziemy zaczynac od tych wszystkich rzeczy  🙂
Tyle, że najpierw trzeba wyznaczyc jakś termin  😉

vill_18 ja nie narezkam na sposób oświadczyn  😉
Ciesze się, że w końcu się zdecydował  😍

Powiem Wam, że te wszystkie formalności mnie przerażają  😲
03 marca 2009 18:07
Renata ale termin mozecie sobie wybrac wlasciwie dowolny, nie musicie go z księdzem ustalac.

U nas bylo tak, ze termin wyznaczyla nam tak na prawde sala z orkiestra. U ksiedza jeszcze nie bylismy, wybieramy sie za ... rok 😉

A formalności w rzeczywistości nie ma aż tak dużo. Rozkladaja sie w czasie.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się