Haha galopada, no niestety 😁 To jego infantylne imię w połączeniu z dość słodkim wyglądem jest bardzo zwodnicze 😁 Bo na pozór aniołek, skrywa niezłego diabła.
breakawayy dziękuję 😡
Swoją drogą, do tej pory pamiętam, jak armara napisała, że rodowód Ducha i Czarnej (Habanery - którą uwielbiam!) jest całkiem zbliżony 😉
Galopada, jak stalysmy razem z amnestria w Zielonkach, to byly tam 2 Duszki (nie Duchy), Truskawka i Dzionek. Bezsprzecznie najbardziej infantylna stajnia ever.
no i po co u nas takie męki przy wymyślaniu imion? 😂 Można słownik otworzyć i po kolei jechać z imionami.... 🤬 W przyszłym roku będziemy potrzebowali dużo imion na D: Dacharz, Dachówczarka, Dadaista, Dag, Dagerotyp, Dagerotypia....
[quote author=maleństwo link=topic=98.msg1877254#msg1877254 date=1379417973] Mnie i tak rozwaliła w Duszkowym rodowodzie... Placenta. Toż to znaczy "łożysko' :p[/quote] I pomyśleć, że taką fantazję mieli w 1968 roku 😀
sei A jak ma na imię ten wnuk Veritasa ? W Herning była jego prawnuczka, sporo matek w DE zostawił. U nas też masa dobrych koni szkoda, że w sumie dość wąsko użyty (tylko Janów).
armara, kasztanowaty Ruswil 😉 najpierw startował na nim Torben Köhlbrandt, teraz Karina Johannpeter. fot. Stefano Grasso/Longines Global Champions Tour
wał. Day by day (Sadam po Askar / Driada po Hegemon) wał. Davanti (Huzar po Jalienny / Delia po Bajt) wał. Desmin (Jasny Poranek po Jalienny / Delia po Bajt) kl. Justine (Sadam po Askar / Jurata po Przedświt XIII-4) kl. Jolene (Jasny Poranek po Jalienny / Jurata po Przedświt XIII-4)
Resztę zdjęłam z ogłoszeń i wrzucę ponownie na wiosnę. 5 wystarczy 🤣
galopada_, a ten, którego nie mieliśmy okazji zobaczyć w ogłoszeniach - Dolce Gusto? Strrrasznie mi się podoba. Co to za historia, że został sprzedany "spod lady"? 😀
breakawayy Gustka nie kojarzysz, czy tego ze zdjęcia? 😉
ekhem Gucio nie tyle sprzedany, co oddany za przysłowiową złotówkę do miejsca, gdzie będzie sobie resztę życia spędzał na dużych padokach z kolegami no i ewentualnie śmigał na spacerki w teren. Wysyłam całą historię na pw 😉