exploited, kurde fajną masz tą Twoją rodzinę 🙂😉 i naprawdę świetnie wyglądasz 🙂
exploited dobre zdjęcia, dziadzio niczym Vito Corleone! 😎
No i garbusek mega, zawsze o takim marzyłam...dopóki nie zaczęłam marzyć o ładzie nivie 😉
dzięki dziewczyny. Mój chłop w garbusach siedzi od małego, jest mega pasjonatem, tak samo jak jego rodzica. Kiedy się poznaliśmy 6 lat temu miał mi pomóc w szukaniu garbuska dla mnie, a jak zdałam prawko śmiał się, że rozmyśla by posadzić mnie za kółkiem. Od zdania prawka musiało minąć kilka lat, musiało dojść do tego, że w końcu jesteśmy razem, no i w końcu doszło do tego, że jechałam jego obniżonym oczkiem w głowie. I wiecie co? Jestem jedyną kobietą poza jego mamą, której na to pozwolił... aaaa
Jara Dzięki, miło się to czyta. Fajnie też, że coraz częściej słyszę od znajomych, że poprawiło się na plus we mnie dużo rzeczy. Ja się śmieje, że wystarcza mi jedynie sto kilo cukru miłości i czułości by wyglądać i czuć się lepiej, pewniej i być szczęśliwą 😀 😁
exploited, też mamy garbusika. Czerwonego z '64 bodajże =)
dawaj fote ! nasz kiedyś był piękny i ładny w orginalnym lakierze. niestety przeżył trochę, najpierw zderzenie ze ścigaczem, później dewastację wandali. później przeszedł dosłownie całkowitą metamorfozę. ja jestem w nim zakochana zwłaszcza jeśli mowa o letnich wyprawach z otwartym faldachem 😀

Strzyga '64 to fajny rocznik, pokarz go 🙂
Spadówa, mówiłam że ja prowadzę.
No przecież zaklepałam miejsce ZA kierowcą! Tyły Ci będę osłaniać na wypadek, gdyby laski nam kierowcę chciały do bagażnika wciągnąć.
exploited, Nie mam fotki żadnej niestety =( Ale jest mocno oryginalny, nawet pasów nie ma 😀
tak tak w garbusach do któregoś tam roku pasy nie wychodziły. ja mam problem z tym straszny, bo mój pies zawsze jeździł w pasach, a w garbie brak pasów z tyłu i nie mam jak go zapiąć..
ale Strzygo, mieć takiego dziadka i nie pochwalić się zdjęciami, zwłaszcza będąc fotografem? Nie ładnie. Na zloty jakieś jeździsz?
exploited, bo nie mój do końca, szwagrowy. On jeździ na zloty pojazdów militarnych. Tego jest zdecydowanie więcej:
Jara A o co dokładnie pytasz? 😎
kot, O całe Twoje nowe życie 🙂 Czy wszystko ok ? 🙂
E tam nowe, stare tylko wiecej nowych osob w nich sie przewija!, Bardzo dobrze jest mi bez niego załuje ze tyle czekalalm,zeby to zakonczyc.
Robie na siebie dla siebie, aczkolwiek poznalalm pewnego faceta i wydaje sie,ze to moze nie cały gatunek taki marny...
Dzieki ze pytasz :kwiatek:
Wszystkie laski w watku piekne!

Pamiątkowe zdjęcie z wyjazdu do Bułgarii 😂
exploited, uwielbiam Cię, Twoją urodę, uśmiech! Wiem, że już Ci to pisałam, ale serio poszłabym z Tobą na piwo! 😍
Baaaaaaaaardzo Was dużo do tego bagażnika, nie wiadomo czy jeden wystarczy 😉
Ja się pojawiam ze zdjęciem i dylematem jednocześnie, ponieważ coraz bardziej chodzi za mną ścięcie włosów, a w moim przypadku jest to dosyć poważna decyzja 😁 Jak ciachać to połowę... na taką długość:
i spotykam się ze skrajnymi komentarzami... a sama nie wiem co robić.
włosy jak włosy - odrosną 😉
choć powiem Ci tylko tyle, że z taką fryzurką będziesz jak milion innych lasek.
ale rozumiem potrzebę zmian, więc jeśli tylko masz ochotę to tnij.
infantil na Twoim miejscu w życiu i za nic bym nie ścięła. Rozumiem, że możesz być nimi znudzona bo po-prostu-długie-włosy to nudna fryzura, ale w przypadku Twoich ślicznych włosów jest inaczej. Poza tym ja przy kręconych włosach bałabym się ścinać. Póki są długie i ciężke to nie odstają od głowy 10 cm w bok 🤣
Właśnie dlatego się waham, bo nie chcę mieć nieujarzmionego afro na głowie, ale z drugiej strony ciągnie mnie bardzo, żeby coś z nimi zrobić. Cokolwiek. 😤
infantil teraz Cię kusi a potem pewnie będziesz ryczeć w poduszkę 😁 choć ja też rozumiem znudzenie fryzurą.
Zainspirowana infantil poszłam dzisiaj na spontana do fryzjera i właśnie ryczę w poduszkę 😁 najgorsza decyzja ever 🙁
I jeszcze jedno z czasów długich włosów 🙁
infantil tylko Ty nie interpretuj mojego komentarza jako negatywny 🤬 wyglądasz ślicznie, bardzo Ci pasują, jednak co żal moich ulubionych forumowych kłaków, to żal!
wilczyk, włosy odrastają, a każdy musi przejść w życiu etap niezręcznie wyglądających fryzur.
wilczyk 🤬 ale nie martw się, ze swoją twarzą to i łysa się wybronisz 😀
I tak się wstrzymam z decyzją jeszcze, bo na dzień dzisiejszy nie umiem się z nimi rozstać... 🤣
włosy odrastają
Całe szczęście 🙂
ale odkryłam, że ledwo, bo ledwo, ale mogę sobie zrobić koczek, co prawie rozwiązuje problem 😁
wilczyk, A z czego by się potem miały śmiać Twoje dzieci, jak im będziesz stare zdjęcia pokazywała?
każdy musi przejść w życiu etap niezręcznie wyglądających fryzur.
Niekoniecznie. 😉
Umm, ale dzieci wilczyk chyba nie będą się miały z czego śmiać. Przecież normalnie, ładnie dziewczyna wygląda. 🤔wirek:
🙂 nocne robienie koreczkow :p
Pursat, to w takim razie smutne. Ja uwielbiam wszelakie stare zdjęcia z niezręcznymi fryzurami.
emptyline, a GDZIEKOLWIEK napisałam, że brzydko?