Kącik Rekreanta cz. VI (2013)

xxmalinaxx , gratuluje i życzę powodzenia  🏇  Ale ma udko 🙂
maleństwo ja też momentami nie mogę odżałować Muskata. Ale nic nie dzieje się bez przyczyny. Podjęłaś decyzję i trzeba z tym iść dalej  :kwiatek:
Ma na imię Lilith 🙂

martkagd jak kurczak  😁
maleństwo   I'll love you till the end of time...
05 września 2013 20:17
O, jak mrocznie 😉
A pewnie, że trzeba iść dalej, co też czynię, kasa nie rośnie na drzewach i dwa konie to co najmniej o jednego za dużo :p
maleństwo czyżbyś znała pochodzenie jej imienia? 😀 Cieszy mnie to niezmiernie, taki był zamysł - imię oryginalne i znaczące, nie trafione przypadkiem 😉
maleństwo czyżbyś znała pochodzenie jej imienia? 😀 Cieszy mnie to niezmiernie, taki był zamysł - imię oryginalne i znaczące, nie trafione przypadkiem 😉

żebyś sobie nie wykrakała, w końcu Lilith była królową wszystkich ... 😉
ale kobyłka ładna - chociaż ja też mam motto "nigdy kasztana" 😂 niech się dobrze chowa 🙂
No co wy z tymi kasztanami przecież są najlepsze :P
xxmalinaxx, gratuluję, przeurocza!! więcej zdjęć! 🙂
Sierra, trzymam za Was mocno kciuki! :kwiatek: I przesyłam Ci moc wsparcia, tak samo dużą jak Ty zawsze przesyłałaś mi!
Wierzę w Was :kwiatek:

xxmalinaxx ale czadowa! nie dziwię się, że skradła Ci serce! przemega kobyśka! Po czy ona?
xxmalinaxx Gratulacje. Trzymam kciuki za owocną współpracę 🙂
dommaz Kopyta nie nogą, urosną  😀. Miejmy nadzieję, że jak najszybciej.
anai Ale mega wyglądaliście 😜; ten czerwony świetnie wygląda.
Sierra Dacie radę  😀
tuch Mam wrażenie, ze urósł z 5cm.
rewir Jaaakie długonogie laski z Was 😜.
amnestria jak tam Duszek?
xxmalinaxx imię mi się strasznie podoba!  😜 jest śliczna!

Ja wcisnę się z jedną fotką, bo próbowaliśmy dziś jeździć się na hackamore. Pod koniec, jak już sie rozluźnił i oparł, to uwierzyłam że to może być "TO", bo przez pierwsze 10min miałam ochotę się ewakuować  😁
I 200% skupienia w stepie:
i my rekreanci zza stodoły się przypominamy...

oj przydałby mi się ktoś kto by na mnie pokrzyczał w trakcie jazdy...

xxmalinaxx bardzo fajna, nie dziwie się, że serducho skradła  😍 
milusia   czas na POZYTYWNE zmiany!!!
06 września 2013 07:38
kujka, Fantazja-Etna ma się dobrze, wychodzi już na padok, snuje się sobie stępem, jest okrąglutka, cała w jabłuszka. W kłusie utyka, pewnie jeszcze sporo czasu minie zanim to się zagoi całkowicie, ale nie mam sumienia trzymać jej w boksie. Ona na dworze nie szaleje, więc niech korzysta ze słońca i ładnej pogody 🙂
amnestria-powiedz jak tam Ducho, wróciliście już do pracy? 🙂
xxmalinaxx-haha, wiedziałam,że nie wytrzymasz i coś przytulisz do serca  🙂 Opowiadaj koniecznie co to za urocze rude stworzenie? Skąd ją znasz, co potrafi, jaki ma papier? No wszystko  😀
kasbeg-oby wszyscy za stodołą wyglądali tak jak wy  🙂 śliczny gniadosz

To i my z rudą małpką, a raczej małpiszonem się przypomnimy.My za to rekreanci podtorowi  🤣 Zdjęcia kiepskiej jakości, ja bez nadzoru naziemnego też wyprawiam w siodle jakieś cuda, ale dawno nie miałam żadnych wspólnych fotek, więc co będzie  😉 Rudzisz zaczyna się momentami fajnie bujać, mam dużo radości z jazdy na nim, ale bywa trudno. Im więcej potrafi tym ma więcej technicznie trudnych wybryków, jest wesoły, stara się za trzech, ale równie często kombinuje-chyba taki jego urok, pogodziłam się z tym, jazdę na nim traktuję jako fajną przygodę, świetny etap w moim jeździeckim życiu  😀

Xxmalinaxx gratuluję, piękna jest  🙂
Milusia jak zwykle powalacie na łopatki 💘
06 września 2013 08:04
Libella-dziękujemy :kwiatek: ale bez przesady, wiesz to tylko chwile, bywają na prawdę cudowne, ale jeszcze są ulotne, bywa na prawdę różnie. Sklecenie tego w całość, do kupy to już robota dla profesjonalisty i szacun dla tych startujących i doprowadzających konie w całości do wysokiego poziomu  👍 My na razie (a może i na zawsze )bawimy się elementami no i cieszymy tymi dobrymi momentami  🙂
O Milusia jaki ten twoj zwierzok jest BOSKI!  💘 jest mega sliczny, naprawde, a powiedz mi, on duzy jest? bo ciezko mi oszacowac 🙂

a ja mam moja arabska kolezanke dla was w calosci, wersja "om nom nom" 😀
Wiecie ze juz mnie wysadzila z siodla?:P Lecze gnaty wlasnie😉)
06 września 2013 08:30
faith-arabiszon z rogami  😀iabeł: Mocno się poobijałaś? Rudy to kurdupel  😉 164cm wzrostu  🤣
Wlasciwie to rogow brak, moja glupota i rutyna zaledwie:P mocno, ale juz dochodze do siebie, nic nie zlamane, tyle co sie potluklam🙂
milusia dzięki  :kwiatek: Rudy boski ile ja bym dała za to by umieć chociaż w połowie jeździć tak jak Ty i żeby Borneo umiał połowę tego co Rudziszon... ale widze Jarpolowe pady rządzą 😉
xxmalinaxx gratulacje!

Milusia ciacho!
zduśka   Zbrodnia, kara, grzech. .. litr wina
06 września 2013 10:13
kasbeg haha jak Ty zza stodoły .. to ja nie powiem skąd my jesteśmy  😁 super wyglądacie !
Milusia ehhh .. to jest mój Rudy ideał  😍 Tworzycie niesamowitą parę  🙂
faith a na kąciku arabskim się nie chwaliłaś  🤣 gratuluję udanego lotu  😁 No cóż i tak bywa, mój też ostatnio strzelił z krzyża i wywlaiło mnie na kilka cm do góry,  no ale na jego pech wróciłam spowrotem w siodło  😉
kujka   new better life mode: on
06 września 2013 10:58
milusia, ale profeska prosze Pani!! Uwielbiam Zwiastuna za to, ze jest taki ekspresyjny. Po nim widac te rozki na kazdym zdjeciu 😉

xxmalinaxx no mam nadzieje ze imie dziewczynki nie zawazy na jej charakterze 😉
bardzo ladna, jezdzisz juz, czy surowizna?
basia16816, dziękuję, mi też się podoba w czerwonym 🙂
kasbeg, za tych rekreantów zza stodoły  🤬 Bardzo profi wyglądacie, jak na stodołę 😉
faith, wow, boleśnie było. Zdrowia!
milusia, cud miód malina  😍 Przepiękną jesteście parą!
Ale się naoglądałam Waszych zdjęć  😀 Dawno mnie nie było, ale w KR zawsze najszybciej się re-voltę nadrabia.

Zaczęłam fajny etap w życiu, który można opisać w trzech słowach: konie, konie, konie  😍 Cieszę się, nareszcie!
sumire cieszę się, że się podoba 🙂 A co do imienia - pasuje do niej jak ulał, szczególnie na wybiegu 😉 Ma swoją ukochaną koleżaneczkę, a resztę koni przez płot rozstawia po kątach... Myślę, że trafiłam z nazwą 😉
Burza  :kwiatek: będą, będą, jak w wolnej chwili dorwę fotografa!
amnestria  :kwiatek: rodowód bardziej skokowy, Larioso x Acord II.
basia16816 dzięki, dzięki 🙂
Dżastin haha, cieszę się i dziękuję 🙂
milusia za dużo do opowiadania nie mam, urodziła się w Niemczech, nie umie na razie zbyt wiele - przyjęła siodło, wędzidło i wypinacze 😉 Papier pisałam już wyżej: Larioso x Acord II. Miłe z niej dziecko, opanowane jak na tak młodego, surowego konia i szybko się uczące.
Btw, zabiłaś mnie zdjęciami Zwiastuna!  😍 Wyglądacie prze-pięk-nie!!! Chcę Was widywać częściej w KR  😜
Libella, _kate dzięki  :kwiatek:
kujka  :kwiatek: surowizna, wsiadać będę za tydzień, dwa, bez pośpiechu.
lizzy   Bo ja na hubertusie gonię stajnie a nie lisa :)
06 września 2013 20:01
xxmalinaxx Cudeńko 😀 Taki był mój ideał konia, suma sumarum kupiłam kompletną odwrotność- Seginiusza 🙂
Dżastin jakiś powód przejścia na hacka był czy chciałaś zobaczyć jak będzie? Fajny konik, wstaw coś jeszcze koniecznie!
kasbeg my stodolacy chcielibyśmy TAK wyglądać 😀
milusia zazdrość mnie zżera jak patrzę na takie zdjęcia 😀 Zjawiskowo, rozłożyliście mnie totalnie 😀 Masz jakieś foteczki rudziszona luzem?
faith ciesz się, że nie załatwiłaś się tak jak ja 😀 Aż takich rogów nie ma 😀 Dawaj jakieś foto z tuptania!
My się wstawimy przedjezdnie 🙂 Aktualny plan jest taki, że ja sobie wsiadam przed lub po jazdach dzierżawczyni, na chwileczkę bez strzemion, nie mam wgl oparcia w tej nodze, boli okrutnie...
Tutaj Segan wypięty, w no-name'owym czerwonym full komplecie ;d

Pozdrawiam wszystkich rekreantów serdelecznie!

milusia uwielbiam na Was patrzeć! Rudzielec macha łapami jak nigdy! Więcej zdjęć prosze!  😜 😍
Ale dużo zmian w kąciku!
xxmalinaxx Ruda jest świetna!!  Koniecznie pokazuj zdjęcia z pierwszego wsiadania!!! A Muskat będzie coś startotował u nowych właścicieli?
kasbeg świetnie wyglądacie!
milusia Rudego nigdy za wiele, wyglądacie na mega zgranych i niezmiennie zachwycacie!
Fantazja super klaczynka Twoja wygląda!!! i bardzo ładnie jej w szarościach!
darolga Stoooo lat Wam z okazji rocznicy!

A mój maluch kończy dziś 15 miesięcy!!! Nie wiem kiedy to zleciało!  🏇 🏇 🏇
[img]https://lh3.googleusercontent.com/sEBCYXt-vI1VwjHFjBYZPV3OBdKWSfKGpzewMmcksNk=w989-h709-no[/img]
gryglodor, ależ on ładnie wygląda! Super !
Misskiedis   Jeździj nocą, baw się i krzycz na całe gardło!
06 września 2013 20:46
Gryglodor, nie poznałam go! Ależ wyrósł! 😲
gryglodor, a właśnie dzisiaj sobie myślałam co tam u was i jak u twojego malucha 🙂 rośnie ci chłopak i wygląda świetnie!
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się