kujka, Fantazja-Etna ma się dobrze, wychodzi już na padok, snuje się sobie stępem, jest okrąglutka, cała w jabłuszka. W kłusie utyka, pewnie jeszcze sporo czasu minie zanim to się zagoi całkowicie, ale nie mam sumienia trzymać jej w boksie. Ona na dworze nie szaleje, więc niech korzysta ze słońca i ładnej pogody 🙂
amnestria-powiedz jak tam Ducho, wróciliście już do pracy? 🙂
xxmalinaxx-haha, wiedziałam,że nie wytrzymasz i coś przytulisz do serca 🙂 Opowiadaj koniecznie co to za urocze rude stworzenie? Skąd ją znasz, co potrafi, jaki ma papier? No wszystko 😀
kasbeg-oby wszyscy za stodołą wyglądali tak jak wy 🙂 śliczny gniadosz
To i my z rudą małpką, a raczej małpiszonem się przypomnimy.My za to rekreanci podtorowi 🤣 Zdjęcia kiepskiej jakości, ja bez nadzoru naziemnego też wyprawiam w siodle jakieś cuda, ale dawno nie miałam żadnych wspólnych fotek, więc co będzie 😉 Rudzisz zaczyna się momentami fajnie bujać, mam dużo radości z jazdy na nim, ale bywa trudno. Im więcej potrafi tym ma więcej technicznie trudnych wybryków, jest wesoły, stara się za trzech, ale równie często kombinuje-chyba taki jego urok, pogodziłam się z tym, jazdę na nim traktuję jako fajną przygodę, świetny etap w moim jeździeckim życiu 😀