Kto/co mnie wkurza na re-Volcie? Reaktywacja ;)

ostatnio jakaś dziewczyna założyła wątek z pytaniem o "stadniny" w Krakowie.

to ta od ryb 😉
stadniny mnie tez draznia i walcze z nimi w realu rowniez. i klacz mnie denerwuje. ok, to jest poprawne itd, to jest tylko moja faza taka. klacz... klacz to jak jest oficjalnie- klacz na sprzedaz, no i klacz w kontekscie hodowlanym. ale tak normalnie? kobylka przeciez. 😉
wlochate z traba juz mnie nie drazni, ale to dlatego, ze ja uzylam magicznego przycisku juz dawno 😀
Od teraz wiem, że nie stadnina. Poważnie, zawsze mówiłam stadnina, a wszyscy ludzie jeżeli już mówili o stajniach to też stadnina  😡 Dlatego też nie rozumiałam o co chodzi z tym wątku z stadninami w Krakowie  🤔wirek:

No więc właśnie. To Ciebie ktoś wprowadził w ten powszechnie powielany błąd. 🙂

wlochate z traba juz mnie nie drazni
A kto to jest włochate z trąbą? 😁
smarcik   dni są piękne i niczyje, kiedy jesteś włóczykijem.
05 września 2013 06:25

stadniny mnie tez draznia i walcze z nimi w realu rowniez. i klacz mnie denerwuje. ok, to jest poprawne itd, to jest tylko moja faza taka. klacz... klacz to jak jest oficjalnie- klacz na sprzedaz, no i klacz w kontekscie hodowlanym. ale tak normalnie? kobylka przeciez. 😉

A mnie właśnie kobyła/kobyłka drażni!  😉 Jak u rolnika na polu. Tylko jak mnie któraś zdenerwuje to mówię do niej "kobyła"  😁
i klacz mnie denerwuje. ok, to jest poprawne itd, to jest tylko moja faza taka. klacz... klacz to jak jest oficjalnie- klacz na sprzedaz, no i klacz w kontekscie hodowlanym. ale tak normalnie? kobylka przeciez. 😉

Tu akurat jak ze stajnią i stadniną
Klaczka / klacz to zwierz jeszcze nieźrebiony. Kobyła min po 1 źrebięciu... ot różnica
(...)
A kto to jest włochate z trąbą? 😁

Kombinuj, kombinuj.
Jak mnie to wkurza - wiem, ale nie powiem.  😤
JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
05 września 2013 07:32
Julie, mamut np.
Jak mnie to wkurza - wiem, ale nie powiem.  😤

Hi!Hi! To łatwe było do odgadnięcia.
Mnie zawsze wkurzało i będzie wkurzać. Nie zmieni to nawet włochate z trąbą.
Mnie zawsze wkurzało i będzie wkurzać. Nie zmieni to nawet włochate z trąbą.

No, ale my się tak tylko domyślamy. Mrówkojad też na trąbę i jest miejscami włochaty. Albo trębacz z orkiestry też może być włochaty.  😂
No właśnie.
I jeszce biorą w tym udział dorośli  😁
A na serio, wkurza mnie ta akcja z arabami. Nie dziewczyny, bo się starają pomóc. Tylko ta cała sytuacja.
Nakocone bidnych koni i potem równia pochyła. Cena 2 tysiące może zachęcić do kupna "kuniarki", bo tanio i konie z deszczu pod rynnę trafią.
05 września 2013 08:01
Mnie tam wacki nie wkurzają, wręcz przeciwnie, ale włochatym wackom mówię zdecydowane nie!
A mi się włochate i z trąbą kojarzyło ze słoniem. A skaczącego słonia ma chyba ogórek z tego co pamiętam.
Do kitu jest takie pisanie nie wprost, bo chodziłam od wczoraj z myślą, gdzieś z tyłu głowy, że ogórek dał plamę.
A za leniwa byłam, żeby grzebać po wątkach i szukać gdzie, co i jak.
05 września 2013 09:58
Ogóek czy Ogurek, bo ten drugi ma srokacza w avatarze.
Ogryzek ma słonia na trampolinie 😉
Ano fajnie.  😜 Tak właśnie powstaje plotka. Ktoś, coś, gdzieś i pada na bogu ducha winnych.  😜
A ja bym nie zamykała wątków takich jak ten:
http://re-volta.pl/forum/index.php/topic,92289.0.html
Bo o arabach jest otwarty. A jest w sumie podobny.
Wiem, że trudno pilnować wątków typu ogłoszenie, ale jeśli mają pomóc koniom....
Powinna być jedna zasada.
Na słowo "mamut" wpadłam, ale nie kojarzę nikogo o takim lub podobnym nicku.
Na słowo "mamut" wpadłam, ale nie kojarzę nikogo o takim lub podobnym nicku.

Mały mamut = xxxxxx[s]k[/s]q
Hahaha, Taniu dziękuję :kwiatek:
No bo ja tak mało do innych wątków poza "dzieciowym" zaglądam, że nic nie jarzę.
Hahaha, Taniu dziękuję :kwiatek:
No bo ja tak mało do innych wątków poza "dzieciowym" zaglądam, że nic nie jarzę.

Właśnie. Ty już zacznij z dzieciowego trochę wychodzić. Bo brak Cię w innych i mnie to wkurza.  😉
[quote author=_Gaga link=topic=785.msg1867450#msg1867450 date=1378361723]
Klaczka / klacz to zwierz jeszcze nieźrebiony. Kobyła min po 1 źrebięciu... ot różnica
[/quote]
A z tobą wszystko ok? Klaczka - owszem, źrebica ( i wkurza mnie jak kto o x-letniej "wieloźrebnej" per "klaczka"😉 ale, na litość, klacz to ogólne określenie samicy konia, płeć.
Już widzę na zawodach: XY na kobyle... (bo nie same jałowe startują)
Kurczak   Huculskie (nie)szczęście
05 września 2013 23:42
Już widzę na zawodach: XY na kobyle... (bo nie same jałowe startują)

Hahaha, a to mnie akurat rozbawiło, wyobraźnia zadziałała  🤣

Żeby nie było ot, to włochate z trąbą też mnie wkurza, choć nawet nie tyle wkurza co niesamowicie irytuje, ale ja najwidoczniej mniej zaawansowana technologicznie jestem 😉
In.   tęczowy kucyk <3
06 września 2013 00:34
Gdzie to wlochate z traba spotkac mozna?
Ojej - użytkownik mamuteq, lista ostatnich wpisów - przecież Tania popełniła czytelny rebus 🙂
omnia   żeby zobaczyć świat, trzeba przejść przez próg
06 września 2013 05:56
Nic mnie nie wkurza. Na re-volcie, ale widzę że niezaawansowany technologicznie rob karierę 🙂
madmaddie   Życie to jednak strata jest
06 września 2013 17:50
awatar zen, bo się nie mogę skupić  😁
No wiesz co 😁

:emota2006092:
Lov   all my life is changin' every day.
07 września 2013 12:45
madmaddie, naprawdę musialaś sprawić, że specjalnie weszłam na profil zen? 😁 Dobrze, że mam wakacje, i nie muszę się skupiać 😎
madmaddie   Życie to jednak strata jest
07 września 2013 12:49
nie smiac sie, to powazna sprawa!
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się