Vanilka, włosy uratowane🙂 Oczywiście nie odważyłam się.
emptyline, :kwiatek: Pokaż jeszcze jakieś~!
Ja mam jakieś ostatnie ze ślubu na którym ostatnio byłam. Chociaż bardziej wygląda to na chrzciny. Z najpiękniejszym i najgrzeczniejszym dzieckiem jakie kiedykolwiek poznałam 😍
Mia, jestes najladniejsza dziewczyna na tym forum, serio. Masz nietuzinkowa urode i potrafisz wykorzystac swoje atuty, na zadnym ze swoich zdjec nie wygladalas tandetnie, tanio czy wulgarniev (a w takie pulapki niektore ladne dziewczyny z forum wpadaja). Za kazdym razem jak wrzucasz swoja fote to widac na niej niczym nie przesloniona Twoja urode.
MORE!
Ojacie, dzięki, kujka,. Może z tym "najładniejsza" to bym nie przesadzała, bo tu jest mnóstwo pięknych lasek, ale i tak bardzo miło czytać takie słowa. No cóż, mam urodę taką jaką mam, znajomi się śmieją, że ze mnie taka francuzeczka. Myślę, że w jakiejkolwiek stylizacji choćby zahaczającej o wulgarną wyglądałabym ... śmiesznie. I to dużo śmieszniej od innych dziewczyn.
Heh, teraz to będę się bała cokolwiek wstawić (o ile cokolwiek będę miała), żeby nie zniszczyć tego dobrego wrażenia 😁
I jeszcze raz dzięki, bo wiadomo, jesteśmy kobietami. Ciągle mamy te wątpliwości, dni pt "ojacie, ale dobrze wyglądam", żeby po dwóch godzinach spojrzeć w lustro i wykrzyknąć "o maj gad, ja tak wyszłam na ulicę?!". Każde takie przychylne słowo od razu poprawia humor. Nawet jeżeli nasze dobre samopoczucie powinno wychodzić od nas samych i naszego poczucia własnej wartości to ... no, wiadomo 😉
HA! w końcu mam zdjęcie z "prawie sesji", "prawie pozowane", bez zażenowania i wstydu.
1. co ja zrobie z tym błotnikiem? 👀

2. garbusowe love
Takie tam z maska 🙂
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnwarn.gif[/img] Wielkość zdjęcia - nie po raz pierwszy!
co by nie było, skoczek ( dawno nie jeżdżacy...) potrafi

nawet w za małej ujeżdżeniówce
Agaleon, jestem fanką Twojej urody 😅
exploited , super sesja 🙂 Wasz garbus czy wypożyczony do sesji ? 🙂
A ja mam całe dwa zdjęcia z długaśnego wyjazdu do Hiszpanii 😂
Jedno ze spotkania couchsurfingowców w Valladolid(jam w centrum)

i z plaży w okolicy Bilbao 😍
Agaleon, śliczna jesteś! 😀 Nawet w maseczce!
Dziękuje 🙂
Ostatnio stwierdzilam, ze nie podobać sie sobie w makijażu. Tylko w pomalowanuch rzesach.
Bo mam jakaś taka urodę, ze jak sie pomaluje to mam wrażenie, ze wyglądam tak "wylgarnie"
za duże nie, ale troche hardcore... nie uzewnętrzniaj się tak bardzo...
pointure, Mia, Quendi śliczne jesteście! 😜
Konstancja Ale masz pięknę, gęste włosy. I do tego tak cudnie uczesane. 😍
Mazia ja tu nie widzę nic hardkorowego, ale skoro cię razi to wybacz. :kwiatek:
Gangsta w kiblu a nie w Międzyzdrojach 😂
Jak żyję, tak tylko jedno zdjęcie zrobione w wc mi się spodobało, o te:

przepraszam, musiałam je przywołać 😜
PS. żeby nie było, to nie ja jestem(choć powinnam w tym momencie zapłakać nad mym losem :pije🙂! To jedna z forumowiczek!
Mia super sukienka 🙂
buyaka jeśli to Ty w tych czarnych spodniach to wiedz, że masz super kolor włosów 😍
edit: o matko, cała łądna jesteś 😜
a to moje szkolne wczorajsze, jakość telefonowa :P jak za duże to przepraszam 😡

flygirl , no drugie nie jest zbyt apetyczne :P
buyaka , jeśli to Ty to wow 🙂
Nie są za duże? 👀
Oczywiście że za duże! Ale nie zdjęcia 😁 Zazdroszczę biustu 😉
(p.s. ja nie widzę nic złego w zdjęciach, nawet doszukiwałam się czegoś ciekawego w torebce na drugim zdjęciu, ale to chyba płyn do demakijażu wystaje 😉 ).
dla mnie zdjęcia fly są spoko 😉
buyaka - która to taka piękna? ;o
Mam dwa zdjęcia znad jeziora z wyjazdu integracyjnego, to wstawiam 🙂

infantil ja ci to juz chyba pisalam niejednokrotnie: jestes PIEKNA 😍
Frania, łoooo, dziękuję 😡
whitemoon071, na tym zdjęciu to chyba jest disco, ale mogę się mylić...
flygirl, nie jestem pruderyjna, ale tu są nieletni i nie muszą oglądać
jak obściskujesz półnagiego faceta w łazience.
EDIT: DZIĘKUJĘ 🙂
smarcik nie ma czego zazdrościć, bardzo chętnie bym oddała 😉
Bieber tez chodzi bez koszulki...
Wrzucam tu swoją facjatę drugi raz w życiu, bo nie mogłam się powstrzymać - taka jestem uszczęśliwiona zdjęciami Karutka! 😍 😍 😍
Z moim Panem Starszym Fortem rzecz jasna:
Ej no bez przesady, przecież to facet, nie ma tam cycków, po plaży też tak chodzą. Czemu dziewczyna może wstawić zdjęcie w kostiume kąpielowym i jest ok, ale jak jest na zdjęciu kawałek klaty faceta to już jest źle? Ja osobiście nie czaję zdjęć z kibla, ale goła klata mnie nie rusza. 🙂
Forkate, strasznie sympatyczne zdjęcie! Ty uśmiechnięta, nawet koń uśmiechnięty! 🙂