kurde nie mam co ogladac hahah poleci ktos cos w "moim stylu"? jak narazie ogladalam:
2 broke girls
big bang theory
californication
castle
chicago fire
dexter
dwoch i pol
girls <3
greys anatomy
homeland
dr house
house of cards <3
how i met your mother
jess i chlopaki <3
krew z krwi
lekarze
luther
mentalista
misfits
nowe gliny <3
prawo agaty
przyjaciele
sherlock <3
suits <3
the take
true blood
utknelam gdzies w srodku przy:
breaking bad
hannibal
magia klamstwa
kosci
person of interest
po dyzurze
synowie anarchii
white collar
zabojcze umysly
Spróbuj Devious Maids, na razie jest niepełny jeden sezon, ale jest naprawdę wciągające 😉
Mnie Devious Maids też wciągnęły 🙂 To jest mocno babski serial
margaritka, supernatural?
oglądam właśnie "hodowlę grzybów" z Hannibala - dobre? 😁
ej, co jest z Devious Maids? one jakoś wychodziły chyba na początku tygodnia, przerwa jest teraz w emisji? nawet nie wiedziałam, że ten ostatni odcinek to był jakiś summer finale... 👀
Bay jest 2-tygodniowa przerwa w odcinakch. w ten weekend nie było, będzie w następny 😉
Edytka, aaa, to wszystko jasne. dzięki :kwiatek:
Orange is the new black + SPOILERRRRRRR!!!!!!!!
OMG! Pobyt Piper chyba się znacząco przedłuży. Końcówka dla mnie po prostu szok! 😜
margaritka, supernatural?
totalnie mi nie podeszlo....
sandrita, obejrzałam całą serię tydzień emu, mega inny serial, naprawdę fajny.
Zaczęłam The Bridge, polecam jestem na 5 odcinku i póki co nie mogę się oderwać od ekranu 😉
Kto wie, kiedy wychodzą pierwsze odcinki nowego sezonu Gry o tron?
Według filmwebu 2 kwietnia dopiero :/
margaritka a może spróbuj Elementary lub The Carrie Diaries (prequel do Sex and the city, imo fajniejszy niż serial z SJP 😉)
Ja czekam na Chirurgów z utesknieniem 😍
A wiecie kiedy sie zaczynają?
Jakoś koniec września chyba?
26.09.2013 Chirurdzy
10.09 Sons of Anarchy
15.09 Downton Abbey
Czy ktoś się orientuje czy jakiś program tv będzie pokazywał (lub pokazuje) powtórki Dynastii Tudorów?
A ja się nie cieszę z nowego sezonu Chirurgów. Tym bardziej jak się dowiedziałam, że jedna z głównych postaci odchodzi. 🤬
Trochę namieszałam, [url=
http://www.filmweb.pl/news/Sandra+Oh+opuszcza+%22Chirurg%C3%B3w%22-98105]TA [/url] postać ma odejść po 10 sezonie.
😲 ale jak too?? moja ulubiona postać :/
Nie widzę jakoś Chirurgów bez tej postaci.....
Zmienili tę postać, już nie ma w sobie tej wnerwiającej ikry i charakteru... taka zwyczajna się zrobiła. Może to lepiej, że odchodzi? 🤔
Grrr...obejrzałam Sherlocka, Mentalistę, Chirurgów, Housa i Monka i nie mam co oglądać 🍴
Zaczęłam Devious Maids, ale to bardziej "zapychacz" poza tym jeden odcinek w tygodniu, to dla mnie stanowczo za mało 😀iabeł:
Macie jakiś pomysł?
a ja się wkręciłam w starocie :-)
I jadę z koksem- Jak poznałem Waszą matkę, brzydula Ula i Magda M.
W kolejce Familly Guy, Inna, Xena ( tak, wiem nie trzeba komentować), Inna, Glee, Pamietniki Wampirów, Misja Afganistan, Kawaler miecza,
Mam rozpisaną do końca roku rehabilitacje i wariuję na samą myśl siedzenia w jednym pokoju bezproduktywnie :P