Oferta Lidla, Netto i innych niekońskich marketów
Ja byłam o 7😲5, jakoś się dopchałam do kosza i wygrzebałam turkusową Mkę, rękawy mogłyby być odrobinę dłuższe ale tak to jest fajna. Pani wykładająca towar powiedziała, że ludzie biegli po kurtki zaraz po otwarciu, przepychali się itp, jakby faktycznie coś za darmo było 😁
To u mnie po południu całkiem sporo ich zostało (w porównaniu do tego, co piszecie). Pewnie u nas w tej sypialni dla Warszawy wszyscy kupowali w stolycy 😀
BYŁAM, WIDZIAŁAM - masakra. Będą mi się po nocach śniły te batalie o kurtki 🙄 Ja nic nie dałam rady upolować.. moja mama w innym mieście mówi że to sasmo, ale chociaż Lke zieloną z kapturem mi wzięła, tylko nie wiem czy nie będzie za duża 🙁
U mnie dzisiaj 7😲8 było to samo. Totalna dzicz i prawo dżungli. Ludzie brali po 5-6 sztuk do koszyków, przymierzali, rozrzucali, odkładali byle jak, bez opakowań, nieposkładane, no masakra. Aż mi się chciało śmiać! Miałam zdjęcie cyknąć na pamiątkę, ale się powstrzymałam 😀
Dziewczyny, moja mama w ferworze walki kupiła dziś...aż 8 softshelli, z czego na razie wybrałyśmy dwa, jeszcze jutro ubieramy babcię.
Na bank mam do odsprzedania [s]zieloną damską S-kę[/s], [s]fioletową damską S-kę[/s] i czarną męską M-kę. Ktoś chętny? Oczywiście za cenę lidlową plus wysyłka. W Wawie można sobie będzie odebrać osobiście. 🙂
Jutro dojdą pewnie jeszcze 2. Jeśli ktoś ma ochotę to krzyczcie, jak nie, zwrócimy je do Lidla.
emptyline a masz niebieską lub zieloną Mkę? 🙂 Bo w razie gdyby się jutro okazało że Lka za duża to bym chciała bardzo ;p 🙂
Co do M-ek, odezwę się jutro, bo babcia jeszcze chce sobie jedną wybrać. 🙂
emptyline a bardzo żarówiasta ta zieleń? 😀 bo byłabym chętna na jedną S tylko nie wiem jak kolory wyglądają, bo u mnie też była masakra rano- mój tata nawet nie dopchał się do koszyków, pod koniec znalazł jedną ostatnią ale podobno umazaną klejem jakims ;/
Słuchajcie, zdjęcia na stronie Lidla kapitalnie oddają kolor kurteczek. Zielona damska jest ciemniejsza niż zielona męska.
Zieleń jest ciemna, nie żarówiasta, taka butelkowa 😉
No do butelkowej to jej daleko moim zdaniem, ale faktycznie jest to ciemny, zimy zielony. Serio, na Lidlowej stronie jest pokazany i jest właśnie taki. Zdjęcie kurtki koralowej im tylko troszkę nie wyszło, bo jest ciemniejsza w realu.
To jak jakaś M zostanie to ja tez chętnie przygarne. Tylko niekoniecznie fioletowa 🙂
Widział ktoś w lidlu dziecięce legginsy-bryczesy w rozmiarze 86 kolor obojętny?
W sumie przygarnięcie jakiejś M-ki byłoby niegłupie... Ale może przejadę się jutro do Lidla, w którym przy akcji "buty sportowe" było jeszcze całkiem sporo... butów do biegania sprzed dwóch tygodni, więc może jakieś kurtki też się ostaną... Muszę to przemyśleć, w sumie mam zimową kurtkę trekkingową, z której po wypięciu polaru robi się całkiem miła, nieprzemakalna kurtka jesienna, więc nie wiem, czy potrzebny mi jeszcze softshell. 😜
emptyline ja bym zieloną chciała :kwiatek: Jeśli się załapię, to mam do odsprzedania zieloną M
kasik, już dziewczyny wcześniej się na nią zdecydowały. Sorry.
Została mi się jeszcze męska M-ka czarna z pewników, reszta jutro. 🙂 Istne szaleństwo, naprawdę. Ja wybrałam w końcu koralową kurtkę, na żywo jest jakaś taka najprzyjemniejsza wg mnie.
SZkoda 🙁 Może ktoś chce się wymienić ja mam zieloną M, a wolałabym zieloną S :kwiatek:
Idę do Lidla, może jakiś ochłap się znajdzie 😉
Ja jestem chętna na kurtkę damską M, L ale koniecznie z kapturem jakby ktoś miał odsprzedać.
Wczoraj brat mnie podrzucił do Lidla. Byłam po 10. i z kurtek zostało tylko kilka chłopięcych. Wszędzie walały się opakowania po kurtkach i papiery- chyba niezła rozpierducha w sklepie była 🤣 A liczyłam na kurtkę w rozmiarze S... Buty trekingowe- męskie i mniejsze rozmiarówki dziecięcych. Damskich było tylko 3 pary.
Kupiłam tylko baterie-akumulatorki bratu i wróciłam pociągiem do domu. Nie opłacało mi się jechać do miasta 😉
Takie kurteczki były też jakoś pół roku temu w moim ulubionym Lidlu ale chyba tak pozagazetkowo. Leżały sobie spokojnie i nie wzbudzały zbytnio sensacji. Rozmiary od S po XL we wszystkich kolorach. Może za jakiś czas zrobią tak samo..?
Kurtka jest przefajna🙂
Gdyby ktoś jeszcze miał na zbyciu rozmiar S to dajcie proszę znać :kwiatek:
Koleżanka chętnie przygarnie!
Dzis w drodze do pracy zajrzalam do Lidla. Znalazlam niebieska w moim rozmiarze. Wczoraj w ogole nie planowalam kupowac, ale jak mowicie, ze fajnie... 😁
Ja w drodze do stajni mam zamiar zajrzeć do dwóch, może uda mi się coś jeszcze złapać.
http://www.hotmoney.pl/Lidl-narazil-sie-klientom-Ludzie-sa-wsciekli-z-powodu-promocji-a31748To, że ludzie zachowują się jak się zachowują jest tylko winą LIDLa - narzekała Urszula.o ja naiwna, a myślałam, że to też kwestia kultury osobistej. 🤔wirek:
Ja zostawiłam sobie te Lke :-) W sumie myślałam że będzie dużo za duża, ale jest tylko ciut więc do jazdy w sumie idealna 🙂
Dziewczyny, zostały mi dwie kurteczki, reszta rozeszła się na PW. 🙂
[s]L-ka damska niebieska z kapturem[/s]
M-ka męska czarna z kapturem (ciutę większa od damskiej L)
Ktoś coś chce, czy mam iść zwrócić do Lidla?
edit: tylko czarna M-ka została.
Ja byłam dzisiaj około 13 i jedna smętna szara S-ka została 🙁 no cóź a sądziłam, że opowieści o "znikajàcym" towarze są lekko przesadzone 😉
Farciara 😀 😉
Wiem 😁
Przywędrowałam w niej do domu z pracy. Kocham! 😍
Jakbyś tam miała farta nie tylko dla siebie i po drodze gdzieś Lidla, to ja poproszę L-eczkę z kapturem, najlepiej zieloną 😉 M-ka też może być 😀