wie ktoś może gdzie i kiedy będą organizowane jakieś kursy masażu? Nie uważacie, że powinien być jakiś jeden portal, gdzie ogłasza się podobne szkolenia, bo biegam i biegam po różnych stronach stajni, etc... i ogranąć się z tym nie mogę 🙁
Wejdź sobie na stronę Oliwetu (Olga Kulesza) - kurs terapii powięziowej. Kasia Żukiewicz jest za granicą i raczej nieprędko przyjedzie, bo niedługo się rozpęka. Wiem, że Marysia Soroko organizuje kursy - ale co to jest i co jest warte, to niestety trudno mi powiedzieć 🙂
Nie wiem jak z kursami u Marysi Soroko. Ale ona właśnie wróciła po dłuższych szkoleniach z Australii. Także stosuje terapię powięziową - rewelacja. Właśnie mojego konia tym "męczy" i efekty są!
Do tego jeszcze przed wyjazdem korzystaliśmy z jej masaży - rewelacyjna sprawa.
wie ktoś może gdzie i kiedy będą organizowane jakieś kursy masażu? Nie uważacie, że powinien być jakiś jeden portal, gdzie ogłasza się podobne szkolenia, bo biegam i biegam po różnych stronach stajni, etc... i ogranąć się z tym nie mogę 🙁
u Lee będzie w Lipcu
Dramka,
a znasz może jakieś szczegóły? Kiedy dokładnie i gdzie można się zapisywać? Na stronie
http://matyldawoz.wix.com/leehollen nic nie znalazłam o lipcowym szkoleniu.
Znalazłam warsztaty prowadzone przez Panią Marię Sorokow 13-14 lipca:
http://stajniapodszybowcem.pl/index.php?page=news&action=show&news_id=1
15-19 lipca szczegóły nie znam
Na warsztaty prowadzone przez Panią Marię 13-14 lipca w Toruniu sa jeszcze 2 wolne miejsca
Na warsztaty prowadzone przez Panią Marię 13-14 lipca w Toruniu sa jeszcze 2 wolne miejsca
Czy orientujecie się czy certyfikat po kursie masażu u Pani Marii podchodzą pod jakąś organizację? Czy po prostu pani Maria drukuje dyplom i jest on uznawany tylko przez Panią Marię, a na świecie generalnie to świstek? 🙂 Pytam z ciekawości... :kwiatek:
wiesz co musiała byś bezpośrednio do niej zadzwonić i się zapytać nr jest na jej stronie :
http://equinemassage.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=13&Itemid=11
Jeszcze 16 dni do przyjazdu Lee 😅
Hahaha 😀
Dramka widzę, że nie tylko ja odliczam 😁
Już się nie mogłam doczekać i napisałam do Lee, żeby się skonsultować wcześniej 😉 16-19 ma kurs i wstępnie jesteśmy umówione na 20.
Chyba odpuszczę sobie zawody przed wizytą
A wiecie gdzie ten kurs Lee będzie? Czy można się jeszcze zapisać i ile kosztuje?
Dzisiaj była u nas Lee..znów mięsień zadu naciągnięty 🙄 natomiast po masażu i akupunkturze jak nówka sztuka 🤣
Dramka, czy p. Lee przyjeżdża do Ciebie do jednego konia tylko? Możesz napisać jaki to jest koszt (PW).
Teoretycznie do mojego tylko ale przy okazji obejrzała jeszcze 2 😉 Ja zawsze ją sama przywożę lub do niej zawożę konia (nie ma swojego transportu)
Ponieważ mój koń jest bardzo zdolny to znów będzie u nas w ten weekend 😵
Uff, my też już po wizycie Lee. Teraz tylko zająć się pracą domową i czekamy na następną wizytę 😉
My miałyśmy szczęście..Lee była u nas w poniedziałek i dzisiaj 😀 narazie mamy areszt boksowy 🤬 i zastanawiam się nad padokowaniem 🤔
Link do książki "Equine Massage : A Practical Guide" ( aut. Jean - Pierre Hourdebaigt) 😀 Żeby pobrać trzeba kliknąć "get torrent file" NAD białą ramką. Miłego czytania i masowania 🏇
EDIT: Sorki, moje niedopatrzenie... 😡
http://thepiratebay.sx/torrent/6676299/
milena1013 gdzie ten link? chyba że ja ślepa jestem :P
milena1013, możesz podlinkować tą stronę? nie mogę znaleźć
Nie wiem gdzie by to bardziej pasowała: tutaj czy w temacie o kursach i szkoleniach (w razie co to proszę o przeniesienie :kwiatek🙂.
Czy był ktoś na kursie prowadzonym przez panią Paulinę Puchałę? Mam możliwość pojechania na najbliższy kurs w Bydgoszczy i jestem ciekawa opinii zanim się zdecyduje 🙂
Ja bardzo polecam Pauline Puchałe , robi super rzeczy. Mojemu koniowi bardzo pomogła, ma ogromna wiedzę , która potrafi przekazac na kursach, także nie zastanawiaj się 😉
Viridila Ja byłam i polecam! Pula ma mega wiedzę, magiczne ręce, doświadczenie i bardzo otwarty umysł! Z jej usług korzysta u nas już pół stajni i co chwile ktoś nowy dochodzi i przekonuje się że było warto.
Stricte co do kursu, część teoretyczna bardzo jasno wytłumaczona nawet dla "zielonych", konkretnie i przystępnie, materiały też bardzo pomocne.
Część praktyczna świetna najpierw dokładnie wszystko pokazane i wytłumaczone co jak i dlaczego, a potem każdy masuje a Paula kontroluje, podpowiada i jest przy tym mega czujna i wymagająca ( nie ma zmiłuj bo rączki już bolą 😉 ). Najważniejsze że są efekty takich masaży relaksujących gdy robisz je już później samodzielnie i jest to również opinia weterynarzy.
Coś więcej mogę powiedzieć na PW.
Czy znacie masażystkę Anna Jasińska? Ktoś może coś na jej temat napisać? Warto jej powierzyć konie?
Mój koń jest pod jej stała opieką i wyglada na zadowolonego 😉
Czy był ktoś na kursie prowadzonym przez panią Paulinę Puchałę? Mam możliwość pojechania na najbliższy kurs w Bydgoszczy i jestem ciekawa opinii zanim się zdecyduje 🙂
Kiedykiedykiedykiedy ? 💃 Ja też chcę ! 😍
Czy znacie masażystkę Anna Jasińska? Ktoś może coś na jej temat napisać? Warto jej powierzyć konie?
warto 🙂 pomagała Kasi Żukiewicz w prowadzeniu kursu, na którym byłam (Kasia była wtedy w ciąży i Ania pokazywała nam 90% rzeczy przy koniach). wg mnie zna się na rzeczy.