Warszawskie voltopiry :)

Bischa   TAFC Polska :)
26 lipca 2013 18:17
Nie chodzi mi o duży biust, tylko taki nietypowy mam, że ciężko dobrać...obie miski 😡 Nie mam jakiegoś strasznie dużego biustu 😉
Scottie   Cicha obserwatorka
26 lipca 2013 18:27
Nietypowy, to znaczy jaki? Jedna pierś jest większa od drugiej? Jeśli tak, to stanik dobiera się do większej piersi, a jeśli w drugiej misce sporo brakuje biustu, to albo doszywa się kieszonkę na push up albo doszywa się gąbki. W Satine pewnie to załatwią, gorzej w Li Parie, bo oni robią tylko to, co mają wymienione w usługach.
kujka   new better life mode: on
06 sierpnia 2013 13:26
Voltopiry, nie mialby ktos moze w czwartek ochoty i czasu przed 13😲0 zeby pomoc troche przy iwęcie (:hihi🙂 dla dzieciakow i poznac przy okazji mnie i Misskiedis?
CzarownicaSa   Prosiak statysta, który właściwie nie jest ważny.
06 sierpnia 2013 14:55
A jaki event? 👀
kujka   new better life mode: on
06 sierpnia 2013 15:12
CzarownicaSa, nieduzy na szczescie 😉 lece na pw
07 sierpnia 2013 12:58
Nietypowy, to znaczy jaki? Jedna pierś jest większa od drugiej? Jeśli tak, to stanik dobiera się do większej piersi, a jeśli w drugiej misce sporo brakuje biustu, to albo doszywa się kieszonkę na push up albo doszywa się gąbki. W Satine pewnie to załatwią, gorzej w Li Parie, bo oni robią tylko to, co mają wymienione w usługach.

Przepraszam, nie zauważyłam postu. Niestety różnica jest właśnie znacząca wielkościowo, nawet nad operacją wyrównania piersi się zastanawiałam, ale obecnie nie na moją kieszeń. Wiem, że miskę dobiera się do większej, dzięki dobrze dobranym stanikom tego właśnie nie widać i chciałabym równie dobrze dobrany kostium kąpielowy 😉
kujka, Jak nikogo nie znajdziecie to ja się mogę chętnie wybrać i Wam pomóc  🙂
Misskiedis   Jeździj nocą, baw się i krzycz na całe gardło!
07 sierpnia 2013 18:46
Alabamka, wbijaj do Kujki na PW, każda pomoc się przyda 😀
11 sierpnia 2013 17:08
Mam nietypowe pytanie. Nie miałby ktoś pożyczyć na 31 sierpnia...rewolweru? 🤣 Nie no, nie prawdziwego, takiego zabawkowego, naturalnej wielkości i kolorystycznie takiego jak prawdziwe? 
18 sierpnia 2013 17:50
Czy znacie jakieś baseny, najlepiej 50 metrowe, kryte (otwarte nie zależnie od pogody, nie zależy mi na opalaniu się, na basen chodzę tylko żeby popływać porządnie, a nie opieprzać się nad wodą na zewnątrz), do 20 zł? Chodzę na Inflancką, ale tam przerwa techniczna od jutra do 1 września (otwarta tylko letnia pływalnia). SGGW i Warszawianka odpada. Dzielnica nie ma większego znaczenia.
Gniadata   my own true love
18 sierpnia 2013 18:04
Balkonowa na Targówku (albo Bródnie, nigdy nie wiem gdzie się jedno kończy a drugie zaczyna  😡 ) tyle, że tam jest 25 m, i nie pamiętam dokładnie jakie cenniki, bodajże ponad godzina się w tych 20 zł spokojnie mieści.
18 sierpnia 2013 18:32
Bez limitu czasu 30 zł... Kurde, a ja tak nie lubię się spieszyć, wolę spokojnie "normę wyrabiać" (w 1,5 godziny na 50 metrowym, zależnie od chęci i samopoczucia przepływam od 30 do 50 basenów, na więcej czasu nie starcza 🙁). Jest jakiś basen może bez limitu czasu do 20 zł?
U mnie w Łomiankach, blisko Warszawy jest bardzo fajny basen, 4,30 zł za 45 minut, potem 18 groszy za kolejną minutę.
Wiem, ze sporo Warszawiaków przyjeżdża.
18 sierpnia 2013 18:58
O, muszę obczaić dojazd tylko.
Z pętli na Marymoncie i Młocinach jeżdżą zielone autobusy "Ł" oraz "BIS", w obojętnie który z nich można wsiąść.
Ewentualnie jeżeli bardzo chcesz warszawskimi to można 701 a Młocin, ale potem jest trochę do przejścia.
Dziewczyny, znajdę gdzieś blisko centrum jakąś fajną siłownię w przystępnej cenie (ok. 3-4 wejścia tygodniowo)?  :kwiatek:
Zu   You`ll ride my rainbow in the sky
18 sierpnia 2013 20:41
Warszawiaki, zapraszam na otwarcie Starbucksa w Galerii Mokotów 🙂 20.08 o 10 będzie otwarcie, ja będę raczej na początku, bo tego dnia nie pracuję. Jakby ktoś miał czas i chęci to zapraszam 🙂
Pilnie szukam pensjonatu, hotelu, czegokolwiek za przyzwoitą cenę niedaleko stadionu narodowego.
Macie coś godnego polecenia?
Pomocy :kwiatek: poszukuję mega wypasionej cukierni/ lodziarni- chętnie w okolicach Centrum, ale niekoniecznie. Jakiegoś miejsca, gdzie można zjeść coś pysznego, a przy okazji nienafaszerowanego chemicznymi śmieciami. Ktoś coś? :kwiatek:
madzia, może Batida przy Krakowskim Przedmieściu? http://www.batida.com.pl/pl/ chociaż nie wiem czy jest jakoś super wypasiona (ale ciastka, torty itd mają pyszne).
Może jeszcze cukiernia/kawiarnia Blikle przy Nowym Świecie?

Właśnie ta Batida chodziła mi po głowie, bo często ją mijam. A skoro piszesz, że jest smacznie, to już w ogóle super :kwiatek: A może ktoś kojarzy jakieś ciekawe miejsce z np. lodami "domowej" roboty (w sensie- nie z pudełka) 👀
madzia, jeśli lubisz kawę to polecam spróbować w Batidzie (o ile robią jeszcze to ciastko - ostatni raz jadłam je rok temu) takie migdałowe paluszki z kremem kawowym. Są po prostu przemegamega  😍
Dobrze wiedzieć :kwiatek: google wypluło mi lodziarnię Hodunia na Starym Mieście jako kultową  🤔  w ostateczności zostaje Lukullus w Złotych (tylko tam chyba średnio jest gdzie usiąść). Ok, coś wybiorę. Dzięki kotlet :kwiatek:
Przepyszne lody są w Akwarium na Francuskiej, chociaz tam to zaden wypas jezeli chodzi o wystroj itd. 😉
Lukullus tez jest na Francuskiej i tam z miejscami i ogrodkiem znacznie lepiej.
infantil- jeśli w Akwarium rzeczywiście serwują 60 smaków lodów "opartych na włoskiej recepturze" (jak to napisali na swoim www), to przepadłam 🍴 dziękuję za pomoc :kwiatek:
Słodki Słony na Mokotowskiej miało dobre (choć nietanie) ciastka.
eee najlepsze lody w Malinovej przt metrze Pola Mokotowskie... co za rozkosz... 😍 !
ash   Sukces jest koloru blond....
26 sierpnia 2013 07:41
Zgadzam się z mery, . Najpyszniejsze na świecie.
maleństwo   I'll love you till the end of time...
26 sierpnia 2013 13:22
Są genialne! Tylko cena już nie tak genialna, 7zł za małą porcję... Ale pistacjowe najlepsze na świecie 😀
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się