Uwaga! Jedyny taki okaz na świecie ❗
Kaloszki neoplanoweJakieś interpretacje?? 😉
W opisie kaloszki są już NEPOLANOWE (może to znaczy, że nie - na - pole? 😁 )
a mi to sie skojarzylo z samolotem, aeroplanem.. moze tu chodzi o to, ze kon w nich ma chody jakby fruwal? 😁
piotrowska - też mi w pierwszym momencie podświadomość podsunęła obraz samolotu 😀
Neoplan to marka autokarów, to może kaloszki do podróżowania 😉
Komu konia do brydżki.. brdża?
http://allegro.pl/rashid-sp-8-lat-180cm-do-rekracji-i-brydzki-i3475192169.html
😉
w dodatku jest odrobaczywiany 🏇
mnie i tak najbardziej śmieszy imię matki tego konia, wygląda, jakby zabrakło w nim "d" z przodu 😉
a ja bardzo nie polecam ogladac drugiego filmu... przykry jest.
natomiast trzeci jest fajny i pokazuje jaki fajny to kon jest.
Podoba Ci się, bo to taki brzydszy księciunio z odmianą.. 😉
Rzezywiście drugi filmik katastrofa, aż mnie bolą ręce od takiej jazdy 😉
Szkoda tylko, że filmik sprzed 5 lat :P Dziwne jest to, że filmik sprzedażowy jest aż tak stary
http://ogloszenia.re-volta.pl/konie/szczegoly/8113Szalona wielkość zdjęć i ten retusz twarzy, żeby ktoś się rysów nie dopatrzył 😂
korsynidex4 , chętnie zobaczę Twoje filmiki z zawodów i treningów, wrzuć kilka... Opisujesz zawsze innych, z miłą chęcią ujrzę Ciebie 💘
keirashara, co jest nie tak z wielkością? a retusz, z jajem. też nic wielce zadziwiającego...
już prędzej mnie zadziwia zdjecie sprzedażowe pod osobą z tak mocno zabandażowanym paluchem i wodzami w jednej ręce przez to. od razu się zastanawiam jak bardzo delikatny w pysku jest ten konik, że paluch stracił ciągłość 😉
Jak klikniesz na wybrane zdjęcie, to pojawi się mini zdjęcie, 5 razy mniejsze niż oryginał 😁
Isabelle zmienione zostały zdjęcia, wcześniej były takiej wielkości, że tylko przez lupę szło coś dojrzeć... 😀
a ja bardzo nie polecam ogladac drugiego filmu... przykry jest.
natomiast trzeci jest fajny i pokazuje jaki fajny to kon jest.
Cudowny ten trzeci film! W ogóle konisko bardzo mi się spodobało 💘 Drugiego filmu nie skomentuję 😉
Ciocia całą wieś kupuje, może by jej jeszcze jedno zero do ceny dołożyła...?
Myślę, że to prowokacja/słaby troll.
Sprzedam pakę jeździecką.
Spora, spokojnie mieści 2 konie, z większą ilością również nie będzie problemu. Na życzenie podam dokładne wymiary.
Spora ta paka 😁
2 konie i możliwość pomieszczenia więcej? To chyba jak te namioty w Harrym Potterze- z zewnątrz małe a w środku 5 pokoi 😁
http://www.stadniny.pl/ogloszenia/1376746797 🏇 ihahahahaaa
To ja proponuję inny układ - ciocia dokłada jedno zero, a dziewczyna odrobi pańszczyznę w polu i spełni marzenie 😎 W końcu już w XVII w. jak dziedzic kupował wieś, to też uważał, że 11-latki to już w zasadzie dorośli i swoje w polu mogą potyrać 😉
Co do ogłoszenia "oddam skuter za konia" to dziś czytałam na fb, że to nie jest tak że ona chce mieć konisia tylko z jakiejś przyczyny jej koń stoi teraz sam i potrzebuje dla niego towarzysza a nie ma pieniędzy żeby go kupić...
Nie znam powodow dla ktorych zamiescila takie a nie inne ogloszenie i zapewniam ze nie mialam podejscia w stylu "dziewczynka chce konisia" 😉 po prostu rozbawila mnie forma, kiedys krolestwo za konia, teraz skuter, troche zmalala wartość ogonow 😂
Widziałam kiedyś ogłoszenia w drugą stronę - wymienię konia za skuter, przyczepkę itp., więc dziewczyna ma jakieś tam szanse. Powód tej wymiany też jest dla mnie o wiele przyjemniejszy niż w przypadku wymiany w drugą stronę ("chcę się pozbyć konia, wolę skuter"😉. 😉 Nietypowe (i bez sensu) są dla mnie natomiast ogłoszenia w rodzaju "wymienię wszystkie moje czapraki na konia", ew. "wymienię 3 złachane czapraki i kopystkę na siodło". 👍
Dziewczyna w zamian za skuter chce kucyka do towarzystwa. Skutery to wartość 1,000-3,000 tyś więc nie sądzę aby ktoś na tym ucierpiał.
nie mówię że ktoś miałby ucierpieć, juz napisałam o co mi chodziło 😉
Izabella co w tym dziwnego?