Quendi super podsumowanie 🤣 Wiesz mina też nie zależy tylko ode mnie,ale też od fotografa,jak ma jakiś pomysł na wykonanie zdjęcia to robię to co chce 🙂 Fotografom do których chodzę podoba się jak "pozuję" jak można to tak nazwać,bo chcą dalej ze mną współpracować,a ja się dopiero uczę.
Jiska rozumiem o co chodzi, wiem jak wyglądają takie ustawiane sesje, co nie zmienia faktu, że wszędzie masz tą samą minę 😉
Mia merci :kwiatek: Pewnie wyobrażałaś sobie jakąś pomarszczoną zołzę 🤣 Mam 21 lat. Zazdroszczę Chorwacji, super fotka! A Ty jak zwykle wyglądasz jak porcelanowa laleczka, no może tym razem trochę opalona 😉
Quendi, haha, niee, nic w tym guście! To jesteśmy w takim razie rówieśniczkami, a z Twoich postów myślałam, że jesteś starsza. Taa, moja kochana mammita już mi rozkazywała się opalać, bo byłam chyba najbledszym człowiekiem na lądzie 😁.
lotka13, miałam, miałam, ale jak pokazałam zdjęcie mojej fryzjerce to powiedziała, że się nie odważy 😵 .... Ale przed chwilą zobaczyłam zdjęcia jakie wstawiła yga do wątku o fryzurach i znów zaczęłam nad tym myśleć. Tym bardziej, że mam jutro umówionego fryzjera 😁
😀iabeł: Masz piękne włosy, moje wymarzone! Ja bym nie ścinała 😉 Ale włosy nie ręka, odrosną. Ja mam na czwartek umówionego no i chyba pójdę pod nożyce..
Zgodzę się z powyższymi opiniami. Jiska, na Twoim miejscu starałabym się pracować z ludźmi, którzy i Ciebie czegoś nauczą. Twoje pierwsze zdjęcia w wątku były nawet spoko, chociaż Twój typ urody mi nie odpowiadał. Jednak z biegiem czasu zaczęły mnie męczyć. Nie miej za złe ani mi, ani innym nieprzychylnych opinii na swój temat, a raczej na temat Twoich zdjęć, bo po części chcemy dobrze :kwiatek: