Kącik Małolata...:D

popielata, www.studniewski.pl  😉
ja chcę tam jechać za rok! :P  😜
350 zl za pensjonat  😲  wyprowadzam się tam!
Tak to jest "niewwarszawie"  🤣
Gniadata   my own true love
18 sierpnia 2013 12:21
w ogole Warszawa ma przerabane, dobrze mi sie wydaje ze tu w okolicach najdrozej z pensjonatami? jak to jest w tych wiekszych miastach innych?

anyway zaczynam sie martwic, kolejny raz na imprezie tak mnie zamulilo ze jedyne co to tylko do gospodarzy i "gdzieee sie moge kimnac?". pomooocy, czuje, ze sie starzeje, tak coraz mocniej... a juz myslalam ze apogeum tego przezylam przy osiemnastce, wychodzi na to ze chyba jednak nie...
W okolicach Torunia (jakieś 20 km od centrum miasta) jest 750-800 za pensjonat.
U nas w mniejszych stajniach, bardziej prywatnych widziałam od 350 🙂 a tak normalnie koło 500-750 zł w centrum miast.
19 sierpnia 2013 13:39
a no to u nas tak przeciętnie 700-900 mam wrażenie, to podobnie jak popielata mówi mam wrażenie
agatat ja w prywatnej, małej stajence z warunkami że ja chrzanię bule 600  😵 przeprowadzam sie z tej cholernej stolicy, za drogo tu dla mnie  😁
Dzieeń dobry. Nikt się za mną nie stęsknił? 🤣
Nie 😉
Pod Wawą u nas nawet ponad 1000zł za zwykła stajnie.
19 sierpnia 2013 16:51
Alabamka haha, szczerość  😁
po mojej strony Wisły to raczej 1000 (i więcej) tylko jakieś "cuda" w stylu Aromeru, naprawdę dobrą stajnię można już od 800-900 zł znaleźć
madmaddie   Życie to jednak strata jest
19 sierpnia 2013 16:55
u nas 700zł :> wieś pod Oświęcimiem
Ja wróciłam ze zdjęć, wreszcie po kilku próbach, gdy modelki nie przychodziły 🤔  😵  udało się!
Przeglądnęłam zdjęcia i jestem zadowolona nawet. 😉 Chyba założę sobie fanpage na fb.  😂
A teraz lecę ćwiczyć z Chodakowską, prysznic i spanie. 😀D
Gniadata u nas w prywatnej by to nie przeszło, 600/700 to sobie liczą w rekreacyjnej stajni z mega warunkami, często z halą i wgl :P U nas to taka prowincja, haha 😀
popielata - a co dokładnie ćwiczysz? Ja chciałam zacząć z Chodakowską, ale nie wiem czy lepiej Killera czy Skalpel, czy może jeszcze coś innego 😀
19 sierpnia 2013 22:15
agatat ...przeprowadzam się!  🏇
Gniadata zapraszam! 😀

Haha, a ja sobie przeglądałam zdjęcia z poprzedniej stajni i znalazłam moje ulubione  😅 więc Wam się pochwalę, jakiego to zdolnego konika miałam, który robił krupady przy każdym zagalopowaniu  😂
Agatat-wyższa szkoła jazdy, do Wiednia ją wyślij 🤣
Dziś w lumpie trafiłam na nowe oficerki catago za 100zł, które w sklepie kosztują 946zł 😍 Są przeboskie, wygodne i skórzane. Jutro próba 😀
Windziakowa łoooo zazdroszczę, ja nigdy nic końskiego nie mogę znaleźć, jakieś same kijowe te sh w mojej okolicy. ;p
agatat Killer i Turbo Spalanie,ale jak na początek może być trochę trudno. Podobno skalpel jest łatwiejszy.
Ciągle chcę mi się jeść.  :emot4: I jeszcze mam ,,fazę'' na Imagine Dragons  😜
Wakacje mijają, a ja raz na koniu siedziałam...  🙄

ed. Dziewczyny gdzie kupujecie piżamy?
Ja ostatnio sobie kupiłam w reserved za 100  🤔wirek:  😵 i po kilku dniach poszedł mi szew w nogawce, na szczęście przyjęli reklamacje i oddali pieniądze.
Piżamy? Na targu. W Centrum Chińskim. W biedronce się zdarzyło. 😎
20 sierpnia 2013 13:18
ja spie w jakis starych krótkich spodenkach i w swetrach ojca jak goraco (tj, więcej niz 30 w dzien) w koszulkach podobnego rozmiaru
typowych pidzam nie lubie, takie wywalanie kasy troche jak dla mnie
nie śpię w piżamach. Dresy i za duża koszulka.
Windziakowa łaaał! Zazdroszczę! Aż się sama przejdę po lumpkach, żeby obczaić 😀
popielata - ja ani razu.. 👿 łączę się z Tobą w bólu :c
A co do piżam to kiedyś kupowałam w Esotiq'u albo atlantic'u, wg mnie najporządniejsze, ale też już z tego okresu wyrosłam i śpię w starych koszulkach mojego brata i krótkich spodenkach 😎
Popielata, Agatat-są cudowne <3 Ja znalazłam lumpka, w których są dostawy często jeździeckich rzeczy :3
Windziakowa - no nie żartuj. W mojej okolicy ani jednego "normalnego" lumpa z jeździeckimi rzeczami. Ostatnio w drodze wyjątku znalazłam bryczesy - dla kuzynki, niestety dla mnie za małe + kilka koszulek polo za całą 1zł za kg (w sumie wygrzebałam 7kg) 😁

W lato śpię w za dużych bluzkach męskich (nie pytajcie kogo) albo w bluzce na ramiączkach i krótkich spodenkach. W zimę z dresie i bluzach  😍
u nas w przeciętnym lumpie jest < 40zł/kg
Ja też jeszcze nigdy nic jeździeckiego nie znalazłam, ale będę musiała się przejść 😀

A teraz Małolaty - trzymajcie kciuki, bo umówiłam się na pierwszą jazdę w nowej stajni i strasznie się cieszę  😍 mam nadzieję, że będzie wszystko ok i zostanę tam na dłużej  😅
A ja wpadłam się pochwalić, bo pobiliśmy z moim nieskaczącym i "do niczego" koniem nasz życiowy rekord w skoku ze 110 cm na 120 cm. Dumna jestem z Siwego starsznie  😅
21 sierpnia 2013 20:35
a ja sie umówiłam na trening wreeeszcie ktoś się zabierze za mnie (i za kuca. za kuca pewnie mniej bo kucu jest ósmym cudem świata i ratuje mi dupe jak zawodowy ratownik) 😅
a zaraz po treningu jadę na melanż piątek-sobota-niedziela-poniedziałek  😅  🥂
vicke   Marzeniami żyłem jak król
21 sierpnia 2013 20:57
agatat Kciukam  :kwiatek:

Kaszmirowa Brawo! Jestem z Was dumna  😁

Gniadata A Ty tam nie szalej za bardzo  👀
21 sierpnia 2013 21:06
vicke kiedyś trzeba poszaleć 😁 i biorąc pod uwagę towarzystwo które tam będzie pewnie mi się uda i to ostro, bo przeszłość imprezowa jaką z nimi mam to...  😜 bęęędzie się działo  💃
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się