LUBLIN i okolice

galopada_   małoPolskie ;)
11 lipca 2013 12:42
określ w jakiej części lbl 😉)
Jak najbliżej Akademickiej. 👀
Ja też szukam stancji, jakby ktoś miał coś godnego polecenia najlepiej niedaleko Śródmieścia to byłabym mega wdzięczna 🙇 :kwiatek:
Ja również szukam jakiejś stancji/mieszkania jak najbliżej Akademickiej. Więc również będę wdzięczna jeśli ktoś coś mógłby polecić  😉
to jest was już 3- może razem poszukacie?
yga   srają muszki, będzie wiosna.
11 lipca 2013 18:35
Zawsze mozecie taniej znaleźć we 3  😉
Luuudzie..., a gdzie można się zatrzymać na jedną nockę w Lbl? Mamy jakiś hotel studencki albo coś w tym guście?
Dziewczyny w sumie to racja. 😉 Macie już coś na oku?
Wybaczcie mi post pod postem, ale muszę podbić, żeby było zauważone. 😉
Dziewczyny, które szukają lokum, znalazłam fajną ofertę klik . Napisałam jaka cena byłaby za pokój 1-osobowy i czy można zarezerwować od września. Zobaczymy jak wyjdzie, ale naprawdę wydaje się super. 😉
Ja małolata, więc pewnie mnie nie zechcą 🙄 Ale na pewno zadzwonię, dzięki :kwiatek:
Dziewczyny, czy któraś z Was robiła może badania u lekarza sportowego w Luxmedzie na Królewskiej? Jak wygląda takie badanie? Jak się przygotować?
fin, ja robiłam 🙂. Na badania idziesz na czczo, bierzesz ze sobą pojemnik z siuśkami, oddajesz go przy pobieraniu krwi. Później idziesz na EKG.

Przed wizytą odbierasz wyniki, lekarka mierzy ciśnienie, sprawdza wzrok i kręgosłup, osłuchuje Cię itd., takie podstawowe badania, przeprowadza wywiad dot. przebytych chorób i wystawia zaświadczenie 🙂,

Akurat tam nie robiłam ćwiczeń wydolnościowych, więc przysiadami i pompkami męczyć nie powinna :P.
staruszki w wieku powyżej 21 lat muszą robić rtg klatki piersiowej 🙂
Szukam fajnej siłowni w Lublinie. Mam 16 lat, chodzić będę sama, więc szukam takiej, gdzie będą jakieś zajęcia fitness i nie tylko sami ćwiczący faceci, ale też obiety. Polecacie coś?  :kwiatek: 👀
Arena ul. Jutrzenki?
i Sposrts Park ul Wojeciechowska
Strefa Fitness w Leclercu na Zana. Bardzo duży wybór zajęć, bogato wyposażona siłownia i sala kardio. Ceny całkiem znośne, szczególnie, że spory wybór karnetów.
Dzięki dziewczyny na pewno odwiedzę te miejsca :kwiatek:
Mieszkańcy Świdnika, albo ktokolwiek, kto wie. Czy ze Świdnika jest jakiś bus/pks do Łęcznej?
Nie ma 😉
wracając do siłowni to sporo moich znajomych chodzi do Pure Jatomi w Plazie i są baaaardzo zadowoleni zarówno ze sprzętu, jak i ilości i jakości prowadzenia zajęć 🙂
[quote author=fruity_jelly link=topic=7833.msg1845675#msg1845675 date=1375972897]
Nie ma 😉
[/quote]
jednak są 😉
Z Lublina, przez Świdnik, Mełgiew i do Łęcznej 😉
A to chyba, że on tak tylko przejazdem, bo bezpośredniej linii Świdnik-Łęczna nie ma 🙂
HELP!

Poszukuję wypożyczalni, która posiada dłuugie suknie do wypożyczenia (do sesji zdjęciowej) 😉
Mile widziane nr telefonu, e-maile  itp.
Olaa1002, może w teatrze?
Graba.   je ne sais pas
26 września 2013 15:23
Polecicie może jakiś niedrogie, a przyzwoite noclegi w okolicy ul. Bursztynowej?
Laski gdzie znajdę dobrego i taniego fryzjera?
Któe autobusy jeżdżą w okolicę ulicy Ceramicznej? Niestety nie mam kompletnie pamięci do nazw ulic, także nie pamiętam jakie są koło ceramicznej i niezbyt umiem to sprawdzić korzystając ze strony mpk. Z góry dzięki za odpowiedź 🙂  :kwiatek:
smarcik   dni są piękne i niczyje, kiedy jesteś włóczykijem.
30 września 2013 10:31
Interbeta zależy skąd 😉 z podzamcza na pewno 17 i 18. Lublin jest już na www.jakdojade.pl - najłatwiej będzie Ci wpisać tam obie ulice i znaleźć dojazd  😉
Dzięki 🙂 Chodziło mi z okolic UM, ale już sobie dam radę. Nawet nie znałam tej strony, a myślę, że nieraz się jeszcze przyda  😅
A i jeszcze mam pytanie. Znacie może jakąś spoko krawcową w Lublinie, najlepiej w okolicy chodźki, jaczewskiego itp. która dobrze zwęża spodnie? Bo chciałabym proste jeansy na rurki przerobić.
Kooooochani!
Pilna sprawa - nie miałaby ktoś pożyczyć na jutro (tak do niedzieli/poniedziałku) bryczesów 36?!
Kolor obojętny.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się