Jeździecka Rewia Mody (odzież, obuwie i reszta sprzętu)

Klami, 2 ostatnie koncepcje będą super! Do całej brązowej nie jestem przekonana...

Dramka, a ja mam właśnie gniadego konia oraz czarny frak. I go nienawidzę, ale nie dlatego, że jest niewygodny. Po prostu jakoś mi się nie podoba na mnie ani w zestawieniu z gniadym koniem. Na przyszły sezon kupuję sobie granatowy, ale na wszelki wypadek czarny sobie zostawię, w razie jakby mi się gust zmienił. 😁
Ja doszłam do wniosku że w swoim wyglądam za gruba i lepiej by mi było w czarnym
Oj tam, od razu za gruba. A gdybyś jednak zmieniła frak na czarny, to wtedy czaprak i nauszniki zmieniłabyś też na czarne z jakimiś akcentami, czy zostałabyś przy granatach? Pytam z ciekawości. 😉
edit: fakt, pomyliłam wątki.  🤬
emptyline   Big Milk Straciatella
24 lipca 2013 19:39
Ale to jest JEŹDZIECKA rewia mody.
Oj tam, od razu za gruba. A gdybyś jednak zmieniła frak na czarny, to wtedy czaprak i nauszniki zmieniłabyś też na czarne z jakimiś akcentami, czy zostałabyś przy granatach? Pytam z ciekawości. 😉

granat ofcourse 😉
Aha. Tak czy inaczej, jesteście śliczną parą i będzie Wam ładnie we wszystkim.  😀 :kwiatek:
Dramka, fakt. 😉 Juz wiem skąd to 38 mi się wzięło. Taka oto maja tabelkę na stronie:

Dzięki dziewczyny. Ja już w ogóle nic nie wiem mówiąc szczerze. Chyba ide przeglądać gelerie z różnych zawodów, bo zwizualizowac sobie tego nijak nie potrafię.
Klami, a błękit typu royal czy olimpia blue? + skary + brązy + czarne oficerki/kask + granatowe lamówki? Coś jak Gerko Schreder subtelniej/bardziej wyrafinowanie?
halo Gerco okropny ma frak  🤔 wyjątkowo te fraki mi sie nie podobają

Klami Super  😂 Podobają mi się jeszcze fraki granatowe GPA, natomiast po Equiline nie chce softshell bo bardzo słabo oddychają

Gwiazda Dziękuje  :kwiatek: Cel na zawody: wcisnąć się w nowe białe bryczki  😵
Klami - moim zdaniem ta ich tabelka jest prawidłowa. Najlepiej zamówić , przymierzyć i jak nie będzie pasować , to nie ma problemu żeby zwrócić . Ja Animo noszę wszystko 44 , a innych firm (ES, Pikeura ) 40-tkę. Może to zależy od modelu ...
figaro2046  Nie wprowadzaj klami w błąd

Klami
fotka metki animo

Poza tym namierzyłam się tych fraków, na mnie pasuje 42, a klami jest podobnej budowy
Dlatego piszę że najlepiej przymierzyć 😉 .
bryczesy tak natomiast fraki trzymają rozmiar 😉
halo, nie... za jasny ten niebieski jak on ma. Chyba będe celować jednak w jakis ładny głęboki granat, ale nie znowu za ciemny.

Dramka, jesteś wielka normalnie !! Dzięki Ci !!
Może poinformować sklep należy ze zła maja tabelke?
Klami, przecież nie chodziło mi dokładnie o taki... no, mało wyrafinowany  😉 błękit jak Gerco, tylko o pomysł linii kolorystycznej.
Mozii   "Spełnić własną legendę..."
25 lipca 2013 15:11
Włoska rozmiarówka jest inna niż nasza 😉 czyli włoskie 42, to powinno być nasze 36(zawsze o 4 więcej)  😉
bryczesy tak natomiast fraki trzymają rozmiar 😉

Dobrze wiedzieć 🙂. Bo czaje się na taki jeden 😉 ...

A do mnie doszła dzisiaj moja wymarzona Pikeur Labella . Prześliczna  😍. Kolor dużo głębszy i ładniejszy niż na zdjęciach . Cieszę się jak dziecko  😁.

Śliczna  😍 Kusiła mnie..ale nie przepadam za bomberkami..
halo, hmmm.... musze sobie pooglądać.

Mozii, żeś amerykę odkryła, hahaha. 😉 Przeczytaj o czym rozmawiamy. Wszyscy wiedzą, że włoska rozmiarówka jest inna, problem tylko, że sama firma podaje różne wersje tego jaki "normalny" rozmiar jakiemu włoskiemu odpowiada.
[...]gabb. napisałaś, że masz Pikeur 36 i Animo 36. Czyli jaki ichniejszy, w sensie włoski, rozmiar masz ?? 40, czy 42 ??[...]

Dopiero teraz zauważyłam twój post. Włoski rozmiar mam 42, co odpowiada 36 europejskiemu 🙂 Tak mam napisane na metce, na fraku.
gabb., dzięki wielkie za sprawdzenie tego. 😉
Upolowałam koszule Kingsland konkursowa za 25zł  💃
robakt   Liczy się jutro.
01 sierpnia 2013 10:50
Dramka gdzie?!
allegro  😎
fu
Jak rozmiarowo wypadają damskie koszulki konkursowe Kingslanda? Nigdy nie miałam i przymierzam się do zakupu, tylko nie wiem jakie rozmiar brać, a niestety nie mam możliwości przymierzenia. Normalnie noszę S.  :kwiatek: 👀
Spooksa mam S kingsland XS

Czy ktoś posiada bryczesy pikeur letnie softshell?
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się