Promocje i wyprzedaże - centrum informacji
GosiaG, ale nie mierzyłaś ich, nie? 😉 Były na Ciebie za szerokie/za wąskie? Pamiętasz rozmiar? Nie wiem czy w ogóle sobie nimi głowę zawracać. Możliwe, że będę w okolicach jednego Decathlonu przez 4 dni i jeśli bylyby szanse, że na mnie będą dobre, to wolałabym je tam ściągnąć i mierzyć na miejscu, niż babrać się z wysyłaniem w razie czego.
Da się tak w ogóle?
Dworcika, te co GosiaG? jaki rozmiar Cię interesuje? 🙂
ponieważ z łydki L został tylko r. 42 (no i 38, które zwróciła Gosia : P)
a z łydki S r 40, 41, 42 🙂
Jak to są te brązowe z kratką u góry, to te.
I chyba właśnie gosiowe. Roz. 38, mam łydkę 37-38cm.
Jestem jutro na chwilę w pracy, to akurat Ci sprawdzę te Gosiowe 38 🙂
Dziękuję :kwiatek:
Cholera... ciekawe czy dotrwają do 10 sierpnia w razie czego :/
GosiaG, ale nie mierzyłaś ich, nie? 😉 Były na Ciebie za szerokie/za wąskie? Pamiętasz rozmiar? Nie wiem czy w ogóle sobie nimi głowę zawracać. Możliwe, że będę w okolicach jednego Decathlonu przez 4 dni i jeśli bylyby szanse, że na mnie będą dobre, to wolałabym je tam ściągnąć i mierzyć na miejscu, niż babrać się z wysyłaniem w razie czego.
Da się tak w ogóle?
Dworcika, mierzyłam, w sklepie jak przyszły: zamówiłam, zapłaciłam przez internet, butki przyszły w ciągu chyba 4 dni, weszłam do sklepu, odebrałam paczkę, przymierzyłam, były za szerokie 😕 i oddałam spowrotem do punktu obsługi klienta i od razu dostałam zwrot pieniędzy. Generalnie nie lubię tak, ale to było jedyne wyjście nie mając innych informacji.
Buty były na mnie ciut za szerokie: stawiam że miały obwód łydki w najszerszym miejscu około 38-39, długość od pięty ok 44-45 (rozm 38, cholewka L)
Przy czym były też za duże rozmiarowo na długość, choć mierzyłam je wg wskazówek na str Decathlonu - wyszło 38 choć zawsze noszę 37.
Hmm... ja mam takie 37/37,5... czasem 38, bardzo różnie. Obawiam się, że nawet jak wyjdą w obwodzie dobre, to za wysooookieeee... jak zwykle. Ale zobaczymy.
Druga rzecz, że obecnie na stronie są jeszcze niedostępne 😁 nikt ich nie wrócił na stan.
one na stan nie wrócą, bo są u mnie w sklepie 🙂 jedyne co możesz zrobić to poprosić w swoim Deca, o ściągnięcie ich z Zakopianki.
Dworcika, jeśli Kaktus jest CI je w stanie odłożyć i wymierzyć to warto poczekać. Moje wymiary to tak teraz na oko, z centymentrem ile było różnicy 🙂
Naprawdę ładne buty, miękka skóra, no i za taką cenę...
Kaktus, Jeśli masz jakieś dojście do rozmiaru, 37, rozm M i mogłabyś podać wymiary to byłoby super! :kwiatek: rozważam czarne 🙂🙂🙂
Wyszło mi od podłogi pod kolano 39-40cm. Łydka 38-38,5.
Kaktus, a w razie czego poza tym, co w necie są gdzieś jeszcze poukrywane?
Wyszło mi od podłogi pod kolano 39-40cm. Łydka 38-38,5.
Kaktus, a w razie czego poza tym, co w necie są gdzieś jeszcze poukrywane?
Dworcika, źle popatrzyłam, ja potrzebuję takich koło 40, tamte miały ok 42 pod kolanem.
Kaktus, dokładnie, tylko rozm 37 /M
sprawdzę jutro te 38 dla Dworciki, a o te Mki napiszę do szefa produktu 🙂
Kaktus, to w razie, gdyby wyszły wysokie, to pisz też o niższe 😁
Kaktus, to w razie, gdyby wyszły wysokie, to pisz też o niższe 😁
Dworcika, jeśli będą za wysokie 1.5-2 cm to może warto pomyśleć o "odsztukowaniu" tej kratki, to taki jakby grubszy materiał na tekturce (?). Nie patrzyłam pod tym kątem, ale może się da
W razie czego pewnie je zamówię i obmacam. Może by opadły? 😁 Zobaczymy, jak różnica będzie niewielka, to będę je ściągać i mierzyć. Tylko boję się, żeby nie wyszły 🙁 Wypłata dopiero 10-go (przelew, więc u mnie może być 11). W Deca będę mieć pod ręką nie wcześniej niż w długi weekend :/
Kaktus, a mogłabyś się dowiedzieć, jaki obwód łydki ma rozmiar 40 S?
hehe faktycznie się wypuściłam 🙂 dajcie mi trochę czasu, mam listę szefów produktów, ale z marca, do tego czasu mogło się zmienić tysiąc rzeczy 😉 przez Was muszę iść wcześniej do pracy, bo potem mam zebranie to nic nie zrobię 🙂
I jeżeli w danym sklepie konkretnego modelu butów nie ma (co jest bardzo częste przy droższych modelach które się po prostu nie sprzedają), to sprzedawca nie będzie miał podanych wymiarów i nie będzie miał też czego zmierzyć. Zazwyczaj znamy się na asortymencie, który mamy w chwili obecnej
Bzdura. Ponieważ pytania klientów ze strony internetowej trafiają również do mnie, to jest kwestia jednego maila do Francji.
Kaktus, myślę, że to zależy od sklepu. My tego nie robimy.
Więc nie pisz od razu, że bzdura, bo jako klientka też spotkałam się z odmową zamówienia towaru 🙂
Edit: Boże, przepraszam, nie wiem o czym ja myślę czasami, myślałam, że twoja wypowiedź odnosiła się do sprowadzania towaru... Przepraszam!
Dworcika:
z tyłu z obcasem 48cm, bez obcasa 46,
z zewnętrznej strony 50 cm (w najwyższym pkt) i 48 bez obcasa 🙂 39cm obwód łydki i 26,5 w kostce.
O resztę napisałam do Francji 🙂
http://www.equishop.com/rozdajemy-11-000-pln,a-26equishop robi promocje z okazji otwarcia nowego sklepu internetowego
co do tej promocji z equishopu:
"Z przyjemnością informujemy, że każdy kto dokona zakupu w naszym sklepie internetowym otrzyma bon o wartości 25 zł, a co ósmy Klient otrzyma bon o wartości 100 zł !"
a w regulaminie:
"6. Co ósma osoba, której zamówienie zostanie zrealizowane otrzyma bon o wartości 50 zł."
no to jak to jest? to bon na 50 czy 100zł? 🤣 😀
typowa ściema;p pewnie 50zł;p
Wg informacji na facebooku: -10% na ogłowia w horse-fit.pl
desire, haha, zauważyłam to samo jak poczytałam regulamin promocji w Equishopie 🙂
a w karinie byłam wczoraj i właścicielka powiedział że do końca miesiąca ta promocja jest 🙂 obkupiłam się 🙂
Haloooo, niekońska koleżanka mi przesłała
http://zafree.com.pl/index.php/oddam-za-darmo/206-pasza-dla-konia-dodson-za-0 Nie wiem jak to działa, może ktoś skorzysta 😉