No szacuneczek. Zdjęcia takie ładne, że aż wydają się nierzeczywiste. Piszę to bez żadnych podtekstów. Na tym "niebiańskim" zdjęciu, brakuje jeszcze tylko Boga jak podaje Twemu koniu marchewkę. Taka wariacja na temat fresku Michała Anioła. 😀
No szacuneczek. Zdjęcia takie ładne, że aż wydają się nierzeczywiste. Piszę to bez żadnych podtekstów. Na tym "niebiańskim" zdjęciu, brakuje jeszcze tylko Boga jak podaje Twemu koniu marchewkę. Taka wariacja na temat fresku Michała Anioła. 😀
hahaha miałam tę samą myśl jak je 1 raz zobaczyłam! 😁 Dobry fotograf i sprzęt robią swoje🙂
Forkate Jeszcze nie dostałam, sama obgryzam paznokcie 😉
Kobyla która mam w trening na 2 tygodnie podczas urlopu w Polsce hehe. A powinnam od koni odpoczywać :p Bardzo problematyczna ale dogadalysmy się, wczoraj jej pierwsze zawody. ! Ll na czysto i l tez gdyby nie moja nieuwaga 🙂 Bisquit R o: hetman/cantanis. M: boliwia 5 lat
No właśnie do mnie te przerabiane fotki też kompletnie nie trafiają, za to te zwykłe są przyjemne dla oka. I widać, że się super z Zairem dogadujecie, bardzo miło się na Was patrzy. 🙂
Zairka piękne zdjęcia! obróbka bardzo pasująca, zazdroszczę! meegi Gratuluję talentu! 😅 Wojenka Ogry pięknie się prezentują jak zawsze, ale przedostatnie i ostatnie zdjęcie ... 😍
pozwolicie że też dodam swoje z moim Jasiem (John) czasem uda mi się wcisnąć komuś mój aparat i zmusić do zrobienia nam kilku zdjęć to z zeszłej wiosny 🙂