strzyga w blondzie od małego jestem i się przyzwyczaiłam, a jako wiewióra też się fajnie czuje i mam ten dylemat bo połowa osób mówi blond a druga, że drugie a w obu czuję się dobrze... Ehh... Tylko jak blond to nie wiem czy nie zrobić troszkę jaśniejszych niż miałam...
AtlantykowaPanna, co wolisz, ja dojrzałam do tego, że ma być dziewczęco i romantycznie. Co prawda nie farbowałam, ale jak byłam młodsza, posiadałam głupawe fryzury :F Ale każdy musi chyba przejść ten okres, a że masz 16 lat to szalej, spokojnie włosy odrastają 😀
Strzyga, fotograf też ma znaczenie, ale dla mnie na tych ostatnich znów widzę zmianę w Tobie. Dobrze czujesz się przed obiektywem- swobodnie (tak to wygląda). Ciuchy też pasują do Ciebie świetnie- są "naturalne" a jednocześnie z odrobiną seksapilu. To "uśmiechnięte" to mój nr 1 🙂
yegua, dzięki, ja uwielbiam wszelkie etnociuchy, tuniczki, sukieneczki, ale też mam urodę dość specyficzną, często jak patrzę w lustro, wydaje mi się, że bardzo pasuję tak do lat 60, może 80, w każdym razie, że mam niewspółczesną twarz... jakkolwiek dziwnie to brzmi 😀
Strzyga przepraszam 😂 niewspółczesna twarz, dobre ! A tak na serio Tobie bardzo pasuje takie romantyczne i dziewczęce wydanie. Pamiętam, że miałaś kiedyś krótkie włosy - w tych zdecydowanie lepiej 🙂 Ja również mam dziwny typ urody, nie pasujący do aktualnej mody 😉
AtlantykowaPanna, imo w rudych Ci lepiej. Wydaje mi się, że w blondzie łatwo Cię hmmm przeoczyć w tłumie? Ja lubię jak ludzi coś wyróżnia, na przykład włosy właśnie (byle z umiarem). Inna sprawa, że przy okazji po prostu uwielbiam jaskrawe kolory włosów 🙂 Jak tylko na dłużej zajadę do domu to muszę swój własny ogarnąć i odświeżyć. Trochę mnie, pomiędzy wyjazdami:
Dziękuję pięknie 🙂 Ale w sumie to nie wakacje, to koło mojego Greifswaldu, na którym studiuję 😉 Wrócę do Rz-wa i mi będzie brakować morza, piasku... To jest plaża w Lubminie, przeurokliwe miejsce i przepiękna plaża!
Bardzo fajny kolor! Sama bym chciała zejść z moich kruczoczarnych do naturalniejszych, ale szkoda mi wlosów (i tak sie krusza i sypią garściami 🍴 ), a zahodować i wytrzymać z odrostami też nie zdołam..
Dzionka, Na prawdę piękna kobieta z Ciebie, niczym z reklamy. Dodatkowo wiecznie z uśmiechem na twarzy. Jak dla mnie mogłabyś Kate w reprezentowaniu Wielkiej Brytanii zastąpić, ale nie wiem co na to Twój mąż.