Body Modifications ( dawniej "piercing, tatuaże " )

Miedzy lopatkami, aczkolwiek najchetniej bym zrobila na ramieniu.
Gillian aaaa 🙁 Kurczę, skąd oni to wzięli, hehehe 😀 Nigdzie nie mogę znaleźć 😉 Wczoraj udało mi się w końcu założyć ten brylancik do kółka! To znaczy mojej koleżance 😀 Okropne są te zapięcia 😉
zen dobry wybór 😎
BASZNIA   mleczna i deserowa
13 lipca 2013 21:58
lotka13, dziekuje 🙂
ashtray, wiem 😉
Gillian   four letter word
15 lipca 2013 15:52
zalcia97, a taki? klyk
A ja mam ciągle nawracające problemy z tongue webem ;/ Mój piercer zaproponował zmianę kolca na taki z wewnętrznym gwintem.

No i się pochwalę, od dwóch tygodni mam tongue surface, który nadal siedzi i nigdzie się nie wybiera (tfu tfu). 😅
Wichurkowa   Never say never...
15 lipca 2013 19:32
W tym miesiącu chcę zrobić następne tattoo🙂
Podoba mi się taki motyw,co myślicie?🙂
Wichurkowa ja nie widzę motywu  👀
15 lipca 2013 19:37
Już poprawiłam,powinno już być widoczne🙂
Wichurkowa, a takie cuś? Mnie osobiście oczarowało 🙂

Moja znajoma ma na plecach tatuaż w tych rytmach.

Gillian o, dziękuję!  :kwiatek: Tylko tutaj jest wewnątrz kółka 8mm i nie wiem czy będzie tak jak chce(bo noszę 10mm) ale zamówię i zobaczę 🙂
16 lipca 2013 14:10
cavaletti kurczę fajny😀 Może taki sobie machne😀
yga   srają muszki, będzie wiosna.
16 lipca 2013 14:16
Deynn (szafiarka) ma podobny tatuaż na udzie - czaszkę.

Mój diament (a w zasadzie to "nasze diamenty", bo dziaram się z przyjaciołką  😉 ) został przełożony na 19.07. Zaczęłam zastanawiać się jednak nad innym miejscem, początkowo miało być z boku żeber, a teraz chodzą za mną plecy i klatka piersiowa. Dżizys! Zwariować można!

Dobrze, że udo mam już ideanie zaplanowane  😜
Bee.   przewodnicząca chaos serce ma przebite strzałą.
16 lipca 2013 15:44
Wichurkowa, buyaka, cavaletti  😵 po prostu, przepadłam. przepadłam i leżę pięć metrów pod mułem, bo mam już zaplanowaną dziarę, ale coś czuję, że muszę zmienić koncepcję!
Z bliska wygląda magicznie i hipnotyzująco  🍴

Mogłam wczesniej dodać, w ramach ciekawostki, że akurat jej tatuaże coś znaczą. Każdy z osobna ma swoją własną historię.
Ta czacha ma łączyć ją z jej rodzinnym domem, urodziła się wszak w Meksyku, a na co dzień mieszka w Portugalii.
16 lipca 2013 17:55
właśnie to lubię u ludzi, jak tatuaże coś znaczą. sam motyw czaszki mi się podoba (jako symbol) można by to zmodyfikować 😉
BASZNIA   mleczna i deserowa
16 lipca 2013 21:32
Czy hematytowa kulka w kolczyku moze utrudnic gojenie przeklucia? Lepiej kupic caly z tytanu czy moze byc z hematytem?
madmaddie   Życie to jednak strata jest
16 lipca 2013 22:21
chciałabym sobie zrobić bardzo, bardzo osobisty napis. i myślę nad miejscem. chciałabym by było niewidoczne także latem. odpadają więc ręce, łydki, z moją skłonnością do tycia trzeba wykreślić żebra i brzuch. i kurczę, nie wiem gdzie mogłabym go umieścić 🙁
Gillian   four letter word
16 lipca 2013 22:23
madmaddie, kark?
16 lipca 2013 22:28
włosy noszę związane więc też nie. plecy też nie. chyba sobie odpuszczę  😵
ushia   It's a kind o'magic
16 lipca 2013 22:37
zrob na zebrach, bedziesz miec motywacje do trzymania wagi 😉

a serio, to moze wysoko na udzie z przodu albo od talerza kosci biodrowej w strone spojenia lonowego i nos szorty
blisko pachwiny nawet jak ekstremalnie utyjesz nie powinno sie rozciagac
16 lipca 2013 22:44
o, może. jeszcze pomyślę. dzięki ushia :kwiatek:
Averis   Czarny charakter
16 lipca 2013 22:45
madmaddie, żebra polecam. Ja przypomnę, że mam taki. Tylko ja mam taką budowę, że nawet jak tyję, to nigdy na żebrach. Z resztą  tam chyba na żebrach ta skóra najmniej się rozciąga.

17 lipca 2013 09:49
możesz też zrobić na żebrach, ale w poziomie, tak, żeby ukryć pod stanikiem (jeżeli długi, to zawsze może iść pod piersiami). tam skóra chyba też się nie rozciąga.
17 lipca 2013 11:19
no właśnie, ja mam z żebrami taki problem, że najwięcej tyję w górnej części ciała. i mi się takie bujne fałdki robią. nogi za to mam w miarę zgrabne i chyba tu będę celować
dzięki  :kwiatek:
Jak z gojeniem się kolczyka pod językiem i jak wyglądają pierwsze dni po zrobieniu, jak z jedzeniem, piciem, mówieniem?  :kwiatek:
infantil, chodzi o tongue weba, tak? Jeśli dobrze zrobiony to goi się w porządku, wiadomo, zależy od organizmu, czasem w ogóle się nie zagoi... 😉 jeśli kolczyk dopasowany to nie będziesz mieć żadnych problemów, ewentualnie lekko możesz seplenić przez pierwsze dni 😁 Ja miałam trochę za długi i jedząc miałam zawsze dziwne uczucie, że go zjem 😜
Dzięki dzięki! A jak z bólem przy przekłuciu? I czy lepszy jest banan czy podkowa?  😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się