Kącik Małolata...:D

piotrowska - no ba. I to jakie! Plany na kilka tygodni, może miesięcy a potem bach! i następne  😁 Ja właśnie dlatego nie wiem do jakiej szkoły iść. Niby chciałam iść na hotelarstwo też, no ale nie jestem przekonana. Później było liceum plastyczne, technikum fryzjerskie, liceum ogólnokształcące, 2178462834682 kursów.. Ale co do jednego jestem pewna - będę jeździć choćby raz na kilka miesięcy.
Przyszły moje plakaty  😜 😜 😜
infantil o, a jakie? Bo nie jestem wtajemniczona?  😡

Co to jest???  🤔 Padłam i nie mogę wstać   😵 - mo http://demotywatory.pl/4168747/Szatan-znow-nami-sie-interesuje  🤔wirek:
Przeprowadzam się zaraz i do pokoju, do powieszenia w antyramach. Dokładnie te o :

i
Wow, fajne 🙂
piotrowska   Między grzywą a ogonem
12 lipca 2013 11:13
piotrowska - no ba. I to jakie! Plany na kilka tygodni, może miesięcy a potem bach! i następne  😁

Ja też tak mam. Plany na wszystko: na własną przyszłość, na konia, na stajnię, na otwarcie hotelu lub baru, na zrobienie kursu, na podróże, na własny samochód. Oj, dużo tego 😉
Ja planuję skończyć prawo  👍
Albo zostać projektantką wnętrz  😀
Albo to i to.
Skończyć prawo a pracować w zawodzie to trochę hm.. dwie różne rzeczy. Zresztą skończone prawo czyni Cię nikim,no jedynie magistrem prawa  😁
Pooowoli! Najpierw skończyć prawo, a potem być prawnikiem 🙂 Aplikacje i te sprawy  😉
Ja tam nie mam pomysłu, bo wszystkie moje marzenia są średnio realne, musiałabym się za nie zabrać już teraz a w sumie średnio wiem jak.
Jak dobrze wiedzieć że nie jestem sama z moimi "planami". Się zobaczy co będę robić. Mam jeszcze rok 🙂 Najgorsze jest to że jak nie masz żadnych prawników w rodzinie, znajomości to sobie możesz mieć ten papierek a i tak roboty nie znajdziesz. Jak np. mój kuzyn.

A ten filmik z demotów.. Masakra. Nie można robić nic bo wszędzie diabeł, pokusy etc.
Znajdziesz. Liczenie na znajomości jest bardzo zgubne.

Ja do liceum poszłam (a raczej dopiero się dostałam) na profil, który nie daje mi wielu możliwości. Poszłam zgodnie z moimi zainteresowaniami,  a nie kierowałam się tym,  czy będzie dla mnie praca. Wolę być dobra w tym co lubię, bo wtedy zawszę jakoś się obronię.
infantil - no fakt. Ja chyba jednak pójdę do tego liceum plastycznego, mimo że nie byłam, nie jestem i chyba nie będę przekonana. Jakoś sobie nie wyobrażam jak zarobię na życie.
vicke   Marzeniami żyłem jak król
12 lipca 2013 11:45
A ja będę lekarzem!
Moje ambitne plany na przyszłość  😎 Kręci mnie to, aczkolwiek nie wiem czy moja inteligencja podoła  😜
[...]Chce któraś dzierżawić konia w Milanówku?  👀

O! Jesteś z Milanówka? 🙂 Ja mieszkam tuż obok 😉
infantil, świetne plakaty  😜 Coś czuję że ten Twój pokój będzie bardzo stylowy 😀
Co do planów na przyszłość-miałam ambicję na lekarza  😂 No ale wiecie jak to jest. Dostałam się na analitykę. A co potem, zobaczymy. Mam nadzieję że coś sobie znajdę. Marzeniem jest też własna stajnia. Dobrze że za marzenia się nie płaci :P

Doszła płyta z komersu!  😎 Lecę oglądać, mam nadzieję że się nie załamię swoją osobą.
vicke   Marzeniami żyłem jak król
12 lipca 2013 12:49
gabb Ooo gdzie dokładnie?  😀
vicke, Grodzisk 😀
A ja wczoraj takie cudo kupiłam.  😍
Nie wiem co ja mam, ale ciągle kupowałabym coś do domu, gorzej niż ciuchy.  😁
[Matu no właśnie... Ja też nie mam prawniczej rodziny ://

Bakugany, Monster High (nie wiem czy dobrze napisałam) wysłannicy szatana  🤬  😁
kuco - ładna ale mimo to, nie moj styl.

Olaa - no ba! Zaraz się dowiemy że my, kobiety, jeździmy konno bo jesteśmy żądne seksu  😎
Cicho! Bo jeszcze ktoś się o tym dowie  🙄
Ups. Za późno  😁 A tak wam powiem że gadałam ostatnio z jednym księdzem o HP i spytałam dlaczego jest zakazana przez kościół. Odpowiedział iż jest tam fragment czarnej mszy, co nie zmienia faktu że mu się podobała  😎
I co najlepszego narobiłaś?  🤬
W Lublinie leje, a u Was?  👀
U mnie na wsi też leje. I to przez cały dzień. Jak zaczęło o 6 tak końca nie widać.  👿
u mnie lało przez jakieś 15 - 20 min teraz słońce  😜
U mnie zaczęło się jakieś 30-40 minut temu... I nie chcę przestać  😤
I tak, baaardzo pożytecznie spędzam czas tutaj zamiast się pakować  🤦
ola pakuj się i to już!  🤬 ewentualnie miej to gdzieś i pakuj się jakąś godzinę ewentualnie 15 minut przed wyjazdem - jak ja  😎
Matuzaalem,ale fajnie!

A tak to co u Was słychać Małolatki? Jak mijają wakacje?
Skorzystam z tej drugiej ewentualności chyba...  😂

Jak wakacje? Średnio. Obiecałam sobie zadbać o formę. Bieganie, treningi z kucolem, fitness itp.
A  wyszło jak zawsze  😵
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się