Ja znowu w rudych włosach 🙂
Ja się cofnęłam kilka stron i właśnie trafiłam na zdjęcie facelli. Jezu, zupełnie inaczej sobie ciebie wyobrażałam, ale tak zupełnie zupełnie. Bardzo fajna uroda, bije od Ciebie jakaś pozytywna energia.
Dzięki! A to inaczej, to że lepiej, czy gorzej? 😁
Ronin. mam teraz identyczne, przez przypadek 🤣
Nad Zalewem. 😀

flygirl ostatnie jest super, bardzo poztywyne 😀
safie Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin
06 lipca 2013 19:20
A ja dzisiaj zaliczyłam paintballa. Wstawili stare auta i nie było mowy, żeby nie wejść na dach.
Flygirl ,nie może być ,ze identyczne ja na górze man taki neon marchewkowy ,ze szkoda gadać ,tez przez przypadek ,haha 🙂
Będę po 15stym w Wawce, to może gdzieś w tamtych rejonach? Żeby sprawiedliwie było 😀
Trzymam za słowo! 8)
Byłam dziś na spontanicznej sesji ze znajomym, którego prace uwielbiam i jestem kompletnie oczarowana, nie mogę przestać się zachwycać.
http://i237.photobucket.com/albums/ff209/zawodowo/Jaaa/portraits/1069003_10201470542424205_81152938_n.jpg?t=1373321386[/img]
Strzyga - Niezła z Ciebie.. strzyga 😀 Laska jak się patrzy 😉
Facella, ani lepiej, ani gorzej, zupełnie inaczej. 🙂 Mi się bardzo podobasz.
Strzyga, piękne zdjęcie 😉
[s]Znalazłam swoje zdjęcie sprzed wielu lat, to chyba jakieś początki aparatów cyfrowych, oczywiście takich na które zaczęło być stać każdego.
Pamiętam, taki na dyskietki, normalne dyskietki. Teraz już rzadko kto ma w komputerze w ogóle stacje do ich odczytu 😉 [/s]
Edit: po głębszym zastanowieniu to już jest z innego, bardziej "normalnego" aparatu, zdjęcia z dyskietkowego jeszcze muszę odszukać 😁
W każdym razie została odszukana Nine szalona 17stka 🙂
Po pierwsze: nic się nie zmieniam, momentalnie przestaje się dziwić, ze ludzie ciągle, z uporem maniaka pytają mnie o dowód.
Po drugie: kurde chyba sobie trzasnę tą fryzurę znowu 😁
Po trzecie: nie rozumiem o co mi chodziło z tymi słuchawkami, nie rozumiem po prostu, to chyba jakiś okres buntu.
Po czwarte: gdzieś przez lata zgubiłam cycki. Nie podoba mi się to. Zdecydowanie mi się to nie podoba.
nine ja akurat nigdy "cycków" nie miałam i rozumiem Twój ból 🤣 ładnie Ci w takiej fryzurce 🙂
Nine dokładnie taką fryzurę chcę mieć! Dzięki! 😍 Wreszcie wiem, jak wytłumaczyć fryzjerce, o co mi chodzi! 😀 A cycki fajne 😀iabeł:
Hahaha 😁
Nie przypuszczałam, ze akurat moje nieobecne cycki skupią waszą uwagę 😁
Dzięki, szalenie dużo znalazłam różnych dziwnych zdjęć, ile wspomnień sprzed laty na jednej płycie 😍
Strzyga- Super zdjęcie i Ty 🙂
Ja z dzisiejszej włóczęgi 😉

Tristia! Wszystkie zdjęcia super, tak naturalnie, ciąża Ci służy!
:kwiatek:
Tulipan, zazdroszcze NY i tego, jak się wylaszczyłaś też! 😍
To ja w "wiewiórczej" odsłonie
Florcik- Dzięki :kwiatek: Powoli zmieniam się w kuleczkę 😉
piotrowska, dzięki :kwiatek:
Tristia, no ba 😀 Ty jak zwykle wyglądasz strasznie pozytywnie =) No i o wiele, wiele bardziej wolę Cię taką łagodniejszą, bardziej kolorową =)
nine, emo 😀
Pomęczę was jeszcze trochę:

strzyga Fajnie te dwa zdjęcia wyglądają obok siebie. Jedna kobieta, ta sama sesja, a klimat zupełnie odmienny 🙂
Atea, dziś przeglądałyśmy z mamą fotki z poprzedniej sesji z zeszłego roku. I na nich wyglądam kompletnie(!) inaczej. Na tych sprzed 1,5 roku znów zupełnie inaczej...
zeszły rok:

1,5 roku temu:
Moim zdaniem zmiany wychodzą Ci na dobre, więc tylko pozazdrościć 😉
Strzyga, z wiekiem jesteś... Młodsza 😀.
Zmiana zdecydowanie na + 🙂.
Atea, dziękuję! To bardzo miłe =)
Sisisa - mam nadzieję, że za 20 lat, ta tendencja będzie się utrzymywała =)
Strzyga fajne zdjęcia, super wyglądasz! 🙂
dzisiejszy Plusz
Precelek
strzyga podoba mi się twoja uroda i co raz młodziej wyglądasz.
wilczyk Nic dodać, nic ująć jesteś prze śliczna 💘
Zastanawiam się zostać przy tym wiewiórczym czy przy blondzie?

Strzyga, zdjęcia w linkach są takie... no nie wiem- lekko wymuszone, nienaturalne.
Te najnowsze- takie świeże, prawdziwe, wszystko pasuje do siebie.
AtlantykowaPanna, dzięki 😀 O wiele ładniej, dziewczęco i delikatnie Ci w blondzie =)
yegua, nie wiem czemu... może dlatego, że to dwaj różni fotograficy. Na sesję z tym drugim czekałam dłuuuugo, marząc o niej ukradkiem i się w końcu spełniło. I jestem w nich zakochana i to z wiatrakiem ląduje w duuuuużym formacie na pół ściany =)