Stajnie w Lublinie

Z serii ogłoszenia z ostatniej chwili:
Pilnie szukam luzaka na Kozienice, na sobotę, albo cały weekend z noclegiem i cudownym towarzystwem w pakiecie! 👀

Ktoś jeszcze oprócz Wieży jedzie? 😉
Niestety, dziewczyny, nie pojawię się w Kozienicach 🙁 Nie jedziemy...
Będę robić zdjęcia w LKJ 🙂
Koniom z Arveny i komuś jeszcze?  👀
slw95   żyj i pozwól trwać
27 czerwca 2013 18:35
Ja jestem już pewna, będę na 100% w LKJcie, postaram się być od rana, od tych najniższych konkursów, zapraszam pw kto chce zdjęcia 🙂
Zdjęcia ze Spiczyna 🙂
Przepraszam, że tak późno  :kwiatek: (nie miałam dostępu do internetu wcześniej)

https://picasaweb.google.com/113776439994230809185/ZawodySpiczyn
Nie masz może więcej fotek pary ze zdjęcia nr 15? 👀
fruity_jelly Niestety nie mam. To są wszystkie zdjęcia jakie udało mi się zrobić (luzakowałam,więc czasu nie było).

Oczywiście jak ktoś siebie lub kogoś ze swojej stajni znalazł to śmiało kopiować  🙂
czy Stajnia Drwal lub inna planuje zrobić zawody towarzyskie w trakcie trwania wakacji? pytam z ciekawości, bo zawsze było mówione, że większość stajni ma plany w związku z wakacjami a potem słuch o tym zaginął 🙂
tajfunowaa, w Wieży będą zawody w sierpniu 🙂.
Czy ktoś coś wie na temat stajni z poniższego ogłoszenia?
KLIK

edit. skrócony link
MoniaaA jeśli chcesz mogę się dowiedzieć- to stajnia mojego kolegi 🙂 tylko musisz powiedzieć co konkretnie Cię interesuje 🙂
Jedzie ktoś na zawody w Janowie k.Chełma? 21.07
tajfunowaa - napisz gdzie jest ta stajnia 🙂
koola, ta stajnia znajduje się w Jabłonnej.

Karino1998, Wieża pewnie się wybiera.
prawda to, że w Wieży nie będzie ZR B 3 sierpnia?
🏇 Zamawiam pasze ze strony http://www.opti-shop.pl/   🏇

Jeśli ktoś z Lublina/ Kraśnika chciałby się dołączyć do zamówienia proszę pisać na agnieszka987@o2.pl lub prv.

Przy zamówieniu :
20 worków -10% rabatu
30 worków -15% rabatu
transport na palecie gratis w obu przypadkach.
Pasza do odbioru w Lublinie, Elizówce ewentualnie w Kraśniku.

Do rabatu brakuje 4 worków.

czy wie może któraś z Was coś o AKJ w Lublinie? Byłam tam wczoraj i nie zastałam ani koni ani żadnych ludzi, którzy by się tym opiekowali. Wie może ktoś na jakich zasadach to działa? Tam jest prowadzona stajnia, pensjonat, cokolwiek?
Plamkakochanie, AKJ pewnie wyjechał z końmi na roztocze. Nie ma tam pensjonatu.
Sisisa
a może orientujesz się czy Felin prowadzi pensjonat i w jakiej cenie?
Plamkakochanie, jest pensjonat, nie wiem jaka cena, ale chyba ktoś z forum trzyma(ł) tam konia...?
Plamkakochanie Pensjonat na Felinie coś ok. 500zł. Z tego co wiem obsługa pozostawia wiele do życzenia, ale jeśli ktoś ma czas sam ścielić, wywozić gnój itp. to coś dla niego  😉
Czy macie jakieś opinie na temat stajni Rozalia w Wólce Wieprzeckiej? To jest koło Zamościa - mam nadzieje, ze trafiłam w dobry wątek...
Wątek jak najbardziej w porządku 😉. Od siebie mogę powiedzieć tyle, że byłam i widziałam. Stajnia bardzo ładna, zadbana, konie również. Widziałam jakieś jazdy rekreacyjne, ale niedużo mogę powiedzieć. Ogólnie na pierwszy rzut oka miłe wrażenie 😉. Parę lat temu był tam pożar, w którym zginęło kilka koni (poszukaj tutaj na forum, chyba nawet w tym wątku coś bylo na ten temat).
esperado
bardzo mnie zasmuciłaś bo jak tam byłam spodobało mi się i miałam nadzieję wstawić tam kobyłkę na przyszły rok
polecasz w takim razie jakieś inne nie drogie stajnie w Lublinie?
Niestety z tego co wiem taniej pensjonatu nie znajdziesz. Nie wiem ile u Drwala ale chyba coś ok. 550zł ale popytaj się najlepiej gospodyni  😉 re-voltowa Seta
Plamka niedrogich to niestety nie mogę polecić ;p - no, ale każdy ma inne wymagania, więc jeśli nie potrzebujesz hali, trawiastych wybiegów, myjki z prawdziwego zdarzenia itp., to powinnaś coś znaleźć.

Ja też Felina nie polecam. Wypowiedzieć by się mogły osoby stojące tam teraz, ale z tego co od nich słyszałam to robią sobie dyżury która kiedy puszcza konie na wybieg, która kiedy karmi itp. Ja np. nawet za kwotę 500 z hakiem - bo też nie  jest mała - oczekuję stajni/wyżywienia/obsługi... a nie płacąc kasę z radością zasuwam z widłami, karmię, jeżdżę do stajni po 2-3 razy dziennie...

.
Informacja o odwołaniu zawodów u nas w Wieży już na stronie lzj.
wielka szkoda 🙁
Szkoda, myślałam, że będzie kolejny pretekst do odwiedzenia Was 🙁.
breakawayy Dzięki  :kwiatek:,
chciałam głownie dowiedzieć sie coś na temat tamtejszej rekreacji, instruktorów.. jak to wygląda...
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się