sklepy internetowe

Wiecie gdzie można kupić siodełka wintec i będę miała 100% pewności, że mi wyślą ?  :kwiatek: z okserem nie ryzykuje.
I czy można się w jakiś sposób skontaktować z ihaha.pl ? Bo strona nie działa dobre kilka tygodni  🤔

http://arcus-konie.pl/wintec-c-31_32_36.html
polecam 🙂
mitbah   arabskie szczęście
01 lipca 2013 14:02
RatiNa - dziękuje.  :kwiatek: Już zamówiłam czekam na paczuszkę  🙂
- dla equi-point.pl za beznadziejny kontakt, olewanie informacji w mailach i duży problem w zamówieniu jako niezarejestrowany klient. Przynajmniej pieniądze dostałam...
Jak zawsze ogromny plus dla mk sklepu. Zamówienie złożone w niedzielę wieczorem, dziś było już gotowe do odebrania  🙂.
duży + dla animalii, w niedziele wieczorem zamówiłam musli a dziś kurier dostarczył mi je do domku  💃

+ dla GNL robiłam kilka razy u nich zakupy i nigdy się nie zawiodłam 🙂
Wielki + dla konik.com.pl
aleqsandra   Kreujemy swój świat tym w co wierzymy
02 lipca 2013 23:19
+ dla GIDRAN, bardzo dobry kontakt, piątek zamówione - wtorek dostarczone
anetakajper   Dolata i spółka
03 lipca 2013 06:16
---- http://yard-equites.pl/  na zamówienie czekam już ponad 2 tyg.  i ciszaaa.

+ dla equi-point jak czegos nie mają to zawsze wysyłają na 2 razy i sami ponoszą koszt wysyłki. O wszystkim informują na bieżąco.
+/-  dla equi-point. Plus dlatego, że połowę zamówienia przysłali bardzo szybko. Minus zaś dlatego, że drugą połowę tzn. ogłowie diabli wzięli, bo paczki nie widzę od dwóch tygodni . A na stronie wyraźnie napisane jest, że produkt jest DOSTĘPNY . Mam nadzieję, że nie powtórzy się sytuacja okserowa, bo tego nie przeżyje..
mitbah   arabskie szczęście
03 lipca 2013 14:31
- dla galloper.pl czekam na wędzidło już ponad 3 tygodnie, a jeszcze nie przysłali...
Kolejny wielki plus dla skoczka!

No i mega plus dla animali, zastanawiałam się ile będę czekać na paszę za kody a ona przyszła do mnie po 4 dniach od daty nadania listu z kodami  👍
+ dla Bergo oczywiście i
+dla equishopu
Bardzo, ale to bardzo polecam http://horseline.pl/ Kupowałam tam dwie pary bryczesów za 100zł każda (świetna jakość). Nie dość, że można było śledzić przesyłkę, to jeszcze przyszła w 2 dni do domu!
+ / - dla horsehouse. + bo przesyłka dotarła super i zgodna z opisem. - bo dotarło lekko po czasie, a do tego nie było odpowiedzi na mail
diabeli   Jak idziesz na szczyt to nigdy nie jest z górki!
05 lipca 2013 21:11
+ dla equishopprofesjonalna obsługa i ekspresowa wysyłka.
OGROMNY ----- dla Oksera bluzkę zamówiłam rok temu(Kpina!!) i nadal cisza!. Nigdy więcej!
Muszę napisać cos o moich doświadczeniach z okserem bo ja mam akurat do nich szczęście zamawiałam z 5 razy i nigdy nie czekałam dłużej niż 2 tygodnie (jeden raz czekałam 10 dni). Oczywiście czytając  Wasze wciąż negatywne opinie na temat tego sklepu już pewnie nigdy ze strachu u nich nic nie zamówię .Ale mi się poszczęściło z okserem kiedyś dostałam nawet 2 kg. cuksów gratis  😁
Makrejsza   POZYTYWNIE do przodu :)
05 lipca 2013 22:40
kolejny ogromny plus dla animalii 🙂
Duży + dla sklepu "Skoczek". Super kontakt, wszystkie informacje na bieżąco, wysyłka natychmiast po otrzymaniu towaru.
Minus dla oksera: czas oczekiwania dwa tygodnie, za dwa tygodnie jeszcze tydzień, za tydzień znowu tydzień...no, jak zawsze u oksera. To było moje ostatnie zamówienie w tym sklepie. A kiedyś to był taki dobry sklep... nie wiem, zależy im na bankructwie czy co?
ChingisChan   Always a step ahead! :)
08 lipca 2013 10:15
Mam pytanie co do mksklepu. Czy zawsze szybko uwijają się z zamówieniami czy raczej zdarza im się przeciągać terminy?
ChingisChan najczęściej wysyłają przed czasem, a czas realizacji mają też bardzo krótki.
ms_konik   Две вечности сошлись в один короткий день...
08 lipca 2013 10:56
Mam pytanie co do mksklepu. Czy zawsze szybko uwijają się z zamówieniami czy raczej zdarza im się przeciągać terminy?

Uwijają się błyskawicznie!
Zawsze!
Jak dla mnie to mogłyby istnieć tylko dwa sklepy internetowe:
właśnie mksklep oraz animalia 😀

Edit:
jeszcze zapomniałam o przemiłej obsłudze w sklepie Arcus  😍 - może zorganizuję sobie jakiś fanpejdż na fejsie czy cóś  😀iabeł:,
będzie można lajkować bądź hejtować moje wypoty    🏇
Tradycyjnie już wielki PLUS dla bergo  :kwiatek:
Venus   You're my wonderwall
08 lipca 2013 19:57
Już się robi to nudne ale wielki + dla Animalia.pl. Ja jak zwykle nierozgarnięta znowu zapomniałam na czas zamówić paszę, zamówiłam wczoraj w nocy, poprosiłam o możliwie szybką wysyłkę i pasza już u mnie jest razem z gratisem  😍
Ogromny plus dla Horse Trade - miałam problem z dobraniem rozmiaru koszuli konkursowej, wymiana maili z obsługą była natychmiastowa, ale reakcja naprawdę mnie zadziwiła. Wysłano mi dwie koszule w różnych rozmiarach, miałam przymierzyć w domu i odesłać tę niepasującą! A zapłaciłam tylko za jedną 🙂 Naprawdę wielki pozytyw za zaufanie do swoich klientów 🙂
Kameleonik   Bo życie jest piękne...
10 lipca 2013 12:25
gigantyczny + dla sklepu http://arcus-konie.pl/ za super kontakt, obsługę i ekspresową wysyłkę !
Szok! Wczoraj koło 16 kupiłam przez Allegro w Horse House 2 worki paszy, zapłaciłam przez PayU i dzisiaj po 9 przyjechał kurier :O. Gdyby nie wiadomość od GLS o tym, że jutro rano dostarczą mi paczkę, to bym ze zdziwienia odprawiła kuriera 😁.
+ dla konik.com.pl
W poniedziałek wieczorem zamówione, wczoraj wysłane, dziś już u mnie  😀
LatentPony   Pretty Little Pony :)
10 lipca 2013 21:37
Kolejny plus dla arcusa, wszystko zgodne z zamówieniem i błyskawiczna przesyłka - jak zawsze 🙂
mega PLUS dla Arcus'a, super obsługa, paczka w 2 dni u mnie, pudło ogromne (czaprak nawet nie był w żadnym miejscu zgięty :hihi🙂 i po brzegi wypełnione kartonem- ogólnie czaprak zabezpieczony maksymalnie

teraz Arcus awansował do mojego top four (obok animalii, equishopu, gnl)  😀
+ dla konik.com.pl - miły kontakt, szybka realizacja. W sumie jak zawsze 😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się