Kącik Małolata...:D

Izu, wiesz Ty co... My też się musimy spotkać swoją drogą. jestem od bodajże piątku w Wawie. w prawdzie siostra ma ciągle wolne, ale może odda mi ze 2 dni na spotkania z innymi 😁

lacuna, właśnie w moim przypadku niezbyt dobrze. W ogóle niezbyt dobrze że to tak idzie no aaaale, najwyżej zepsuję sobie wakacje... 🤣
Maniu, Ty zawsze sie wpasujesz... Prawie całe wakacje siedze w domu ale wlasnie w piątek wyjeżdżam i nie ma mnie do 10 lipca  😵
Izu, 😵 jestem do 10, później lecę na Toruń 😵 ale będę jeszcze w sierpniu przy okazji wylotu do Budapesztu, to wtedy można 😀
A ja nie w temacie trochę, czy słucha któraś z Was ZAZ? Byłam wczoraj na koncercie i było tak świetnie cudownie.  😍
A tak swoją drogą, ile wiadomości, nie ma mnie jeden dzień a Wy tworzyciee. 😀
Ratujcie  😵
nie mam w ogóle chęci do czegokolwiek jeździeckiego.
Hadżi się padokuje, ewentualnie go lonżuje.
Od kiedy wyrzucili mnie z leczenia to coś mi na psychikę siadło, nie moge już nic
lacuna   Stąpamy we dwoje po niepewnym gruncie..
02 lipca 2013 23:02
Wyrzucili z leczenia?Tzn co?Albo może za co? 😲
Witaj w klubie małolatów z niemocą jeździecką;p
lacuna za nie noszenie gorsetu. Miałam ich już 4, ani jednego nie nosiłam tyle ile trzeba.
Myślałam, że jak zdam tą klasę to będzie ok. 8 zagrożeń, 1,5 miesiąca, poprawione, jedno zostawione na sierpień.
Miałam odpocząć ale nie potrafię. Parę dni temu spałam od 23 do 19 następnego dnia, z przerwami na jedzenie i oddzwanianie.
Nie mam siły na nic i nie wiem skąd się to bierze. A miało być tak idealnie.  😕
02 lipca 2013 23:21
No to czemu nie nosisz tej?
Kurcze no to chyba jakiś ogólny dołek wakacyjny jest 🤔
To już nic nie da.
Byłam 4 razy tam w szpitalu i nikt z mojego oddziału nie dawał rady tyle ile mamy to nosić - 23 h na dobę. Godzina na mycie się i ćwiczenia. To jest plastik, twardy, ściska żebra, obciera wszędzie gdzie może. No nie da się.
aczkolwiek dziękuje kuco za dzisiejszy dzień, i namówcie ją na jedzenie krewetek, bo wezmę cyrkiel i skrzywdzę!
02 lipca 2013 23:39
Krewetki o bleeeeeeeeeeh!
No to oni tam nie ogarniają,że skoro nikt nie wytrzymuje to znaczy,że coś nie tak?Bez sensu..
Żeby ktoś jeszcze był na tyle odważny...  😉
03 lipca 2013 00:04
No niby tak..ale z drugiej strony co to za logika jak wyrzucają z leczenia? 😉
konwalnia, jakos sie ulozy, musi. Zdasz poprawke w sierpniu, znajdziesz dzierzawce do Hadżiego, wszystko jakos wroci do normy. A moze lecz sie prywatnie?
trzymaaaaaaj sie :kwiatek:
NIE BĘDĘ  JADŁA KREWETEK.  🤬
Mogę zjeść sushi, tak zdecydowanie.  😎
Będzie dobrze i super,  zobaczysz! Trochę chociaż to noś i jedz masło i ser żółty!  😀
Walka z lineartem NIE JEST fajna...
Maniuu, o której dojedziesz do Wawy? Bo ja jednak w sobote rano wyjeżdżam.
Alabamka, siostra mi coś zaczyna kręcić i ja w ogóle nie wiem czy w tym tygodniu przyjadę 😵
03 lipca 2013 22:09
Oooo matko Małolaty! 😵 zdecydowanie NIE POLECAM zatrudniać się jako kierowca w lipcu jak się ma auto bez klimy 😁 w cieniu 35 stopni,w aucie termometr osiągnął magiczne 50 i skończyła się rubryczka a ja głównie po mieście,co chwila korki i stanie w tym ukropie,mam normalnie odparzony tyłek! 😲 jutro niby tylko na 5h ale nie wiem jak to przeżyję,serio..
u nas dzisiaj zapowiada się koło 30 stopni 😵

a w ogóle to bxgdbdhcgdbdjchsvsk 😜 😜 💃 🏇
no, taka miła totalnie niespodziewana niespodzianka mnie dziś czeka na dworcu 😎 😜
Opowiadaj jaka!
Kto wymyślił taką pogodę, muszę jechać do 3 miejsc ze znajomym, w autobusach naszych klimy nie włączają a ja nóg w krótkich spodenkach za Chiny nie pokażę  😵
szkola 2 wyboru 🙁(((((((((((((((((((( przegralam zycie
Ja startuje w uzupełniającej rekrutacji bo jak patrze na minimalny próg trzeciego wyboru, do którego sie dostałam to... matko boska co to jest  😵
Dobra, nie mam wiecej pytan, zabraklo mi 22 punktow xD no trudno, bedzie Dobiszewski

Alabamka, a gdzie sie dostalas?
Małolaty się nie poddają! Małolaty w każdej chwili dają radę. Małolaty zawsze wspierają,więc trzymam za Was dziewczyny kciuki! W ogóle za wszystkich,którzy wybierają się do szkół ponadgimnazjalnych.  🙂
O i ja też trzymam za was kciuki!

Małolaty powiem wam, że :
1. nigdy nie wybierajcie się na "cudownego grilla babci" jeśli jesteście na diecie (tym bardziej jeśli macie słabą silną wolę), kochana babcia będzie wam wszystko "wciskała", bo przecież jak to można nic nie jeść!? Raz w roku się należy.
2. Jeśli bierzecie zwierzaka na przechowanie na jeden dzień znajomych, bo ten szuka nowego domu, a właściciele wyjeżdżają,  nie bierzcie go do swojego pokoju. Tak oto wczoraj zakochałam się w Panie Króliku, który w ostateczności został z nami w domu.
3. Po nieprzespanej nocy nie czytajcie sobie książki na leżaku, w pewnym momencie możecie zasnąć na ładnych kilka godzin w największym słońcu i wyglądać jak flaga polski  😡

Ot moje przemyślenia na dziś.
Przmyślenia,ale bardzo potrzebne. 🙂 A tak co u Was Małolatki słychać?
Ja chyba nie muszę pisać. Cierpię  🤣
04 lipca 2013 16:41
O kochana,jak to zacznie odłazić dopiero będzie miło i przyjemnie.. 😁
A ja byłam odebrać wyniki matur i szok,42% z matmy;p biorąc pod uwagę,że nie potrafiłam zrobić chyba żadnego zadania to nieźle 😎
A tak poza tym..jest ciepło..bardzo ciepło!
lacuna - mam nadzieję ze nie zejdzie, smaruje wszystkimi kremami chyba jakie mam w domu  😁
Jeśli kogokolwiek obchodzi, co u mnie to poeiwem wam jedno-jest ch*ujowo...
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się