Zawody Hipodrom Sopot i okolice.....
Ja to czytam i nie wierzę... Czy naprawde nie można nic zrobić?? Nie da się tej babie poweidziec że jak czegoś nie dosypie to się ludzie pozabijają??... normlanie szok 😲 😲 😲
Ale przeciez to nie baba o tym decyduje.. A SPECJALISTA z dlugoletnim doswiadczeniem 🙂
Smieszy mnie to , ze przy poprzedniej wladzy to on najglosniej wytykal bledy i krytykowal, a teraz robi dokladnie tak sama, i jeszcze gorzej.. i uwaza ze wszystko jest wspaniale..
Jak to mowia na hipo.. Punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia..
Ale pamietajmy , ze nic nie trwa wiecznie.. tylko czy w przypadku hipodromu bedzie to tyczylo sie osrodka czy wladzy.
xxagaxx, do tej 'baby' w ogóle mało rzeczy dociera, więc nie sądzę, żeby było po co sobie gardło zdzierać...
W końcu doradców ma, jakże przednich i profesjonalnych ;]
Ale pamietajmy , ze nic nie trwa wiecznie.. tylko czy w przypadku hipodromu bedzie to tyczylo sie osrodka czy wladzy.
Crazy, 👍 😎
Strzyga ja jutro wybieram opcję spacerku po śniegu.
Dlatego też pytam się czy mam się toczyć, żeby Ci porobić zdjecia czy nie?
[quote author=xxagaxx link=topic=129.msg181416#msg181416 date=1235228650]
Ja to czytam i nie wierzę... Czy naprawde nie można nic zrobić?? Nie da się tej babie poweidziec że jak czegoś nie dosypie to się ludzie pozabijają??... normlanie szok 😲 😲 😲
Ale przeciez to nie baba o tym decyduje.. A SPECJALISTA z dlugoletnim doswiadczeniem 🙂
Smieszy mnie to , ze przy poprzedniej wladzy to on najglosniej wytykal bledy i krytykowal, a teraz robi dokladnie tak sama, i jeszcze gorzej.. i uwaza ze wszystko jest wspaniale..
Jak to mowia na hipo.. Punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia..
[/quote]
a mnie śmieszy to,że Ty wstydu nie masz....jeszcze rok temu dałabyś się pokroić za tego specjalistę...jakakolwiek krytyka tej osoby była przez Ciebie odbierana jako atak na Twoją osobę.
Może dodaj,że Twój były długoletni szkoleniowiec tak bardzo Cię zawodzi.
moim zdaniem akurat Ty powinnaś milczeć w tej sprawie.
A co Cie to obchodzi?
Bo mnie juz totalnie nic za kilka dni...
I jakbys czytala ze zrozumieniem, to napisalam, ze zmienil spojrzenie na hipodrom diametralnie.. wiec?
Rok temu to rok temu.. Tylko krowa nie zmienia pogladow.
W takim razie crazy przepraszam.
oficjalnie i bez złośliwości.
bardzo się cieszę,że zmieniłaś poglądy.
Nie do konca musze zmieniac poglady , zeby widziec na trzezwo niedoskonalosci.
I tyczy sie to wszystkiego.. od treningow.. po budowanie parkurow.. i byciem gospodarzem toru hipo.
Zawdzieczam temu czlowiekowi wiele..Nie temat by sie o tym rozpisywac.
Sami ostatniow rozmowie z wieloma osobami , przyznalismy ze w tamtym roku czekalo sie na jego parkury, bo byly ciekawe, fajne .. przede wszistkim FAIR.
A teraz.. nie poznaje czlowieka.. Nie poznaje jego pogladow, tego co robi..jak sie zachowuje..itd itd.
Stad chyba mam prawo wypowiedziec sie, jak kazdy inny uzytkownik forum, wiec nie atakuj mnie i nie zabraniaj mi tego Ktosino.
Że się tak wtrącę...
Ostatnie miesiące zmieniły poglądy wielu ludzi na hipo.
Nie poznaję niektórych, naprawdę... Aż czasem przykro patrzeć.
Dlatego też pytam się czy mam się toczyć, żeby Ci porobić zdjecia czy nie?
Załatwimy między sobą...
Jak wyglądały dzisiaj wyższe konkursy?
Lena, nie poznałaś mnie 😁
witam.
jestem już w domu. Hmmm podłoże naprawde nieciekawe... no ale na Siwku P na 0 ale która byłam to nie wiem a w N tez na 0 i byłam 5 . Także Siwuś extra ;D ale na tą moja kobyłę Aurę to juz sił nie mam ... Albo ja jestem taka marna albo Ona naprawdę jest taką małpą.. eeeh..
Jutro również jade .. Powoli ale do przodu . Pozdrawiam
Co do podłoża to coprawda obyło się bez większych probemów,ale była bardzo ostrożna...
no uważać trzeba.. całe szczęście nikt się nie przewrócił i nie połamał .. ale ja glebe zaliczyłam na rozprężalni z Siwka.. jaaaa.. aż gwiazdki zobaczyłam tak głową o ziemie uderzyłam. i moje powypadkowo draśniete kręgi szyjne chyba się naciągnęły bo bolą.
Lena, nie poznałaś mnie 😁
Jakto nie? 😉 Nawet Cię na parkur odeskortowałam, żebyś się samotna nie czuła😉
Na poważnie, Glutowi było trochę wesoło, więc musiałam się skoncentrować na nim, stąd zabrakło czasu na "życie towarzyskie".
Napewno jutro nie jedziesz?
Paula mam kilka Twoich zdjęć, ale zostawiłam aparat w pace i nie wiem czy nie zamarznienie 🤔wirek:
a jak wam poszło? Lena? Zuziasta?
Zuziasta jutro nie startuję, ale naprawdopodobniej wstąpię z aparatem.
_kate niestety było widać, że dawno parkuru nie widzieliśmy. Glut rozrabiający, ciągający się ze mną, ale wyraźnie szczęśliwy, że wreszcie dali poskakać. Drugi przejazd jeszcze jako - taki, ale pierwszy to tylko do samokrytyki się nadawał, no może nie do końca z mojej winy ( poślizg w zakręcie ), ale nie powiem, żebym była zadowolona z siebie. W sumie to bym chciała L pojechać, bo w tej LL-ce on się już za bardzo wygłupia.
To ja się może wypowiem na temat podłoża jeśli chodzi o N... a więc jak na moje parkur był na tyle przyjaźnie ustawiony, że jeśli było się zwyczajnie ostrożnym to szło wytrzymać, moje rumaki aż trak się nie ślizgały ale mam wrażenie że konie na niższych konkursach bardziej się ślizgały jakby na wyższe konk. podłoże się już troche ubiło albo co..
Lena, mogę liczyc na jakieś fotki? 😉
P.S. Glut na żywo jeszcze ładniejszy niz na zdjęciach 😜
Jak tylko dotrę z aparatem na pewno Cię nie pominę 😀
Glut dziękuje za komplement :kwiatek:
Zuziasta, o ile sie nei myle to mam jakies foty z dzis Twoje, ale koszmarnej jakosci.
Dawaj 🍴
(szary czaprak i nauszniki)
dobrze mysle?
Rozmazane, ale...
Zuzia dobrze widzę, czy to te twoje ukochane Vereduski O ? 👀
dobrze myślisz 😉
Tak, to moje ukochane Vereduski 😁
o Zuziasta to już wiem kim jesteś :P sory ja jeszcze ludzi z nickami nie kojarzę :P
no ja to wogóle się chowam 🤔 cała zielona, nikogo nie znam ... 😡
(jeszcze?)
Jak to nie, mnie znasz 😁
No więc Sigma, czy masz może jeszcze jakieś zdjęcia? 😁