Kącik Małolata...:D
Jeśli myślisz, że przeszedł Ci kac, to nie idź biegać - on wcale nie przeszedł. Czyli przygody Zofii alkoholiczki 😁
no kurczę, wróciłam raz do domu i wcale rozmawiać nie chciałam... mamusia wpadła do pokoju jak burza i się zaczęło 😁
teraz za to brat obrywa, i dobrze 😎
ale telefon masz? 😜
Noo nie, dziewczyny, ja opowiadałam Lacunie jak to wtedy w lutym było! Teraz jest jak najbardziej w porządku, telefonik mam i jutro K. przyjeżdża 😜
Heheh jak zwykle wparowała lacuna i narobiła zamętu 😂 maiiaF,najważniejsze,że odzyskany 😀
Małolaty polecicie jakiś dobry film?Dobrze by było się przed jutrzejszą robotą zrelaksować trochę bo czeka mnie istna masakra..zaraz idę sobie zapalić co nieco i planuję rozłożyć się przed lapkiem na dobry film tylko nic nie mogę znaleźć,jestem totalny forever alone i wszystko już widziałam 😵
lacuna, to Nietykalnych pewnie widziałaś? Ja w trakcie robienia tych dredów puszczałam najgłupsze komedie i wszystko co się dało, rzygam tymi głupotami 😵
To jest o tym niepełnosprawnym kolesiu co mu pomagał jakiś chłopak?Jeśli dobrze myślę to widziałam 😉 kurcze no ja własnie takich durnot totalnych nie lubię,nawet na fazie nie wchodzą i już.A wszelkie "mądrzejsze" już obejrzane..masakra,niech nagrają coś nowego kurczę!Ostatnio już nawet wszelkie bajki typu Epoka,Shrek itp odświeżyłam 😀 zawsze rozwalają tak samo 😀
maiiaF a Ty dawaj jakąś fotę tego swojego dzieła!Wiesz,że ja jestem szalenie zainteresowana 😎
lacuna, ja to nie polecę filmów, oglądam wszystko jak leci, a już najbardziej lubię debilne horrory 😁
mamy bardzo dużo głupich zdjęć 😁 ogarnę jutro jak wieczorem wrócę i zaprezentuję, chociaż fot całości chyba nie ma. Dziko było, mało czasu, ja w ogóle nie wierzę, że tak szybko nam to poszło.
Jeśli myślisz, że przeszedł Ci kac, to nie idź biegać - on wcale nie przeszedł. Czyli przygody Zofii alkoholiczki 😁
hahaha kompletnie mnie tym rozwaliłaś. 😁
lacuna koniecznie obejrzyj 'prawdziwy romans'. Piękny film, jeśli lubisz filmy w klimacie Tarantino to musisz go zobaczyć! 😀
Poza tym Sin City pewnie widziałaś? Może przy nim nie wyczilujesz, ale ostatnio odkryłam i się zakochałam.
Tak poza tym 'love actually', 'the holiday' z lekkich komedii romantycznych.
offtopic RUSZAM PALCEM I NIE BOLI! <3
kuco,dzięki! :kwiatek: szperam w necie,mam nadzieję,że uda się online obejrzeć.To jest "prawdziwy romans" z 93 roku tak?Sin City widziałam kiedyś chyba,kojarzę tytuł i kojarzę kadry ale jakoś nie pamiętam go za dobrze,może jak zacznę oglądać to mi się przypomni..a jeśli nie to też oblukam 😉
A co było z palcem?Ja jak pewnie zauważyłaś trochę nie w temacie bo dawno mnie w wątku nie było i teraz nie wszystkich kojarzę.Ale obiecuję nadrobić choć trochę!Teraz już tematy szkolne daleko za mną więc mogę się zająć re-voltą 🏇
No mnie już chyba do końca pogięło...
lacuna- tak z 93 😉
Zamknęłam sobie drzwi na palcu- nigdy nie kombinuj z zamykaniem drzwi nie patrząc na nie o 6 rano. 😁
Już wszystko jest okej, to znaczy palec jest spuchnięty i prawdopodobnie zejdzie mi paznokieć, ale mogło być znacznie gorzej, dziś jeździłam i wszystko było okej, więc się nie przejmuję, niech wygląda jak wygląda, bylebym mogła wsiadać. 🏇
Kucoooooo Ja już Ci jutro ten palec wyleczę 😎
infantil ja to się boję, że go jutro bardziej uszkodzę. 😁
Windziakowa,co jest?
kuco,kurcze to nieprzyjemna sprawa,oby nie złamany bo to sucks,mi kiedyś koń koleżanki złamał palec u ręki-nie poszłam do lekarza bo nie chciałam szyny..i teraz jest krzyyyywyy 😁 ale bolało nieziemsko i wyglądał też niezbyt.
lacuna ja i tak mam ten palec krzywy, więc nie robi mi to różnicy. 😁
Złamany nie jest na pewno, po prostu spuchł i paznokieć jest granatowy. xP Będzie dobrze, mogę jeździć, to się liczy 😉
Lacuna-czuję, że się trochę narzucam chłopakowi, który mi się podoba. Niby każdy mówi, że tego nie robi, ale i takk wiem swoje.
Windziakowa czemu tak sądzisz?
[quote author=wilczyk link=topic=30353.msg1815698#msg1815698 date=1372618125]
hahaha kompletnie mnie tym rozwaliłaś. 😁
[/quote]
Oj to taka moja mała autopsyjka 😁
Filmu nie polece, bo siedze raczej w filmach typu "aaa nie pamietam tytulu, ale bylo cos o pomidorach, kosmosie i chyba zombie" 😁 a wlasnie, jako ze nie bede bezczynnie siedziec i czekac na kolejny sezon GoT, macie do polecenia jakis fajny serialik?
A w kwestii palca, to kiedys sobie drzwiami od auta przytrzasnelam, moj ultraniski prog bolu tarzal sie przez pol godziny po podlodze panicznie placzac i drac morde, fajnie bylo 😀 potem byl taki fajny fioletowogranatowoczarny i spuchniety i odchodzil mi paznokiec, pamietam jak na koncu zostawilam go w grzywie konia "ooo, a gdzie jest moj paznokiec? Papaj, oddawaj moj paznokiec!" 😁
Windziakowa,o kurcze sprawy sercowe to totalna masakra 🤔 nie wiem kto w ogóle mógł wymyślić coś takiego jak łączenie się w pary i obarczyć tym człowieka,same problemy z tego 🙁 nawet ciężko coś w takiej kwestii poradzić,nigdy nie wiadomo co robić żeby było dobrze.. ale może nie ma tragedii co?
kuco,kurcze no oddaj trochę swojego zapału do jazdy laska 😉
wilczyk,ooo bleeeeeeh co Ty piszesz w ogóle 😀 chyba rezygnuję z filmu na dzisiaj bo skutecznie dokładacie mi fazy 😁
edit:a co do GoT,ja zrobiłam podejście ale totalnie się wkurzyłam jak zabili Starka,obejrzałam jeszcze ze dwa odcinki chyba i odpadłam cały czas zniesmaczona tym wydarzeniem 🤣 warto dalej oglądać?Może jeszcze wrócę jak warto? 😁
wilczyk ja robiłam dokładnie to samo. 🤣 rzuciłam się na ziemię zachowując się jak jakaś nie stabilna psychicznie, ale BOLAŁO, TAK? 😁
Ja noszę plasterek w ciągu dnia , ale boję się, że zostawię paznokieć w rękawiczce, bo czasem wyjmuję rękę z rękawiczki bez plasterka. 🤣
A z seriali nie oglądam, no chyba, że kochasz kryminały tak mocno jak ja, wtedy Mentalista, Kości, CSI: NY. <3
lacuna to jest zawsze ciężki temat a jak jesteś małolatą to już w ogóle jest ciężko, ale podejrzewam, że nie ma takiej tragedii (windziakowa) :kwiatek: +jestem kompletnie pokręcona na tym punkcie, nie wytrzymuję za długo bez jazdy, za długo czyli miesiąc czy coś takiego. (wtedy to ja już umieram haha)
lacuna, tam co odcinek kogoś ważnego zabijają 😁 nie mówiąc już o scenach erotycznych... ale oglądaj, fajne!
poza tym.. Doctor Who? American horror story? 😁 i serial Sherlock, aaaa 😍 💘
Wilczyk, Przed warto zjeść coś tłustego i słodkiego, zmniejsza ryzyko kaca.. Po napój izotoniczny pomoże uzupełnić jony, woda wodę i minerały. Uważaj z paracetamolem, który jest zawarty w lekach bo nasila szkodliwe działanie alkoholu. Cytryna i miód - czyli najlepiej herbata z cytryną i miodem bo przyspieszają rozkład i unieszkodliwiają coś tam... Biedaku 😉
Ludzie sie śmieli jak sie dorwałam w drogerii do książki " Sposoby na kaca" ale wiedzialam, że sie kiedyś wiedza przyda komuś.
Wilczyk, Przed warto zjeść coś tłustego i słodkiego, zmniejsza ryzyko kaca.. Po napój izotoniczny pomoże uzupełnić jony, woda wodę i minerały. Uważaj z paracetamolem, który jest zawarty w lekach bo nasila szkodliwe działanie alkoholu. Cytryna i miód - czyli najlepiej herbata z cytryną i miodem bo przyspieszają rozkład i unieszkodliwiają coś tam... Biedaku 😉
Ludzie sie śmieli jak sie dorwałam w drogerii do książki " Sposoby na kaca" ale wiedzialam, że sie kiedyś wiedza przyda komuś.
Dziekujedziekujedziekuje! Juz na szczescie mi przeszlo, ale warto wiedziec na przyszlosc (NIE BEDZIE PRZYSZLOSCI, JA JUZ NIE PIJE 😁 )
Co Tyyyy, Stark był beznadziejny, nudny i taki honorowy, fujka 😀 ale ogolnie zastanawiam sie kto przezyje, bo ksiazka jeszcze nie dogonilam serialu, wiec nie wiem, a pan Dżordż bardzo lubi zabijać ważne postaci 😁
No bolalo jak cholera, ale mnie ogolnie wszystko boli 😀 ja na poczatku mialam to zabandazowane, zaraz znajdę fotałkę na koniu 😀
Niee kryminały są bleh 😀
Aa nie piszcie tak szybko, bo nie wyrabiam na moim super telefoniku 🙁
Edit: jest i fotałka

To był chyba jakoś dwa dni po? Jakoś tak, będziesz żyła w każdym razie 😀
Edit of edit: jezu jaka ze mnie chudzinka kiedys byla :ooooo
Kuco, Lacuna-piszę pierwsza, jak go nie ma, to wysyłam wiadomośc typu 'jesteś'... Nie wiem czemu, myślę, że przestanie mnie przes to lubić. To się nazywa być mną ;-------------;
wilczyk- jakie urocze zdjęcie! 😁 Wiem, wiem, jak się okazało, że mogę jeździć to już się niczym nie martwię.
windziakowa- nie pisz za dużo, nie wiem, znacie się ze szkoły? czasem lepiej coś przemilczeć, dać zatęsknić. 😉
AAAAAAllll ! wiedziałam,że wlezę do wątku i już się nie uwolnię tak łatwo no 😀 kurcze juz nawet książki o kacu sprzedają 😁
maiiaF,wilczyk a! przypomniało mi się,że definitywnie przestałam oglądać jak umarł ten barbarzyńca czy kto to był-mąż blondyny..kurcze tak go lubiłam a ten zezgonił bez sensu!Ale dobra,może się skuszę drugi raz 😉
wilczyk ,ale fota 😜
kuco,no temat straszny,szczególnie jak się ma prawie 20 lat i jest się (nadal!) forever alone 🙁 co do jazdy,fajnie no przydałby mi się czasem taki zastrzyk chęci ale z drugiej strony chybabym zwariowała wtedy z moim koniem bo z nią generalnie rzadko się coś dzieje niby..ale jak już sobie zakuleje to tak 2 lata w plecy 😎
Windziakowa,kurcze przeżywałam takie coś jak miałam nie wiem..z 16 lat chyba i niestety Cię nie pocieszę bo wtedy to spieprzyłam strasznie i nic nie wyszło z tego 🤔 ale ostatecznie nie to było problemem,miałam ze sobą sporo innych problemów (niektóre mam nadal) i to one Go bardzo skutecznie zniechęciły do mnie..może postaraj się trochę przystopować po prostu i dać mu szansę się wykazać?
Nooo Khal był suuuper! I jeszcze mi szkoda, a niee bo moze jeszcze kiedys bedziesz chciala sobie poogladac, to nie bede spoilerowac 😁
lacuna- w ogóle się nie przejmuj! Nie myśl o tym jaka mogłabyś być, po prostu żyj i sama zobaczysz jak się zaczną ciacha kręcić naokoło aż się nie będziesz mogła opędzić. 😎
Kuco, Lacuna: wiem właśnie, chyba dam mu odetchnąć. Niby wczoraj pierwszy napisał, ale niech się wykarze...
Windziakowa- ja wiem, że czasy idą do przodu jak szalone i nie mam jakichś doświadczeń, bo jestem wciąż szaloną sweet 16, ale wydaje mi się, że masz jeszcze dużo czasu na takie sprawy. 🙂
Po prostu przyjdzie samo, zobaczysz no! 😀
Tak dziwnie jest w życiu i o, co zrobisz? :P