Kącik Małolata...:D

Ja w tym roku miałam bierzmowanie i oprócz ciągłego siedzenia w kościele to tak właściwie nic więcej nie robiłam 😎

Kaszmirowa  ślicznie wyglądałaś 😀
Dama Drzonków jest pod Zieloną Górą,
Jeszcze tylko 26 dni!!  💃
Odkryłam strasznie fajną dietę- kopenhaską.
Krótka, bo trwa 13 dni a podobno daje niesamowite efekty, dziś 1 dzień, przez najbliższe 13 dni (o ile będę się regularnie logować  😁 ) będę Wam trochę narzekać pewnie, z góry przepraszam!
A ja wczoraj szalałam na wspólnej 18 moich koleżanek.
Dawno nie bawiłam się tak świetnie.  😀
Cała noc przetańczona, przegadana, super dj, świetne drinki, idealny wieczór.  😍
Odkryłam strasznie fajną dietę- kopenhaską.

to jest strasznie beznadziejna dieta 😉
Ja słyszłam o takiej, w której ćwiczysz i jesz tylko warzywa i owoce wskazane na kartce z posiłkami, nie pijesz zadnej herbaty, kawy itp. tylko woda i soki, o ile się nie mylę. Nazwy za nic w świecie nie powiem, bo po prostu nie wiem.
U mnie 5 dni do wyjazdu :3
Ogółem soków na diecie nie polecam, tym bardziej tych z kartonów-mają od groma cukru i słodzików.

Kurcze, zaczęłam wątpić w tą moją przeprowadzkę. Buu. Szkoda że tak późno. Ni nic, nie mam wyjścia. Będę panią analityk.
a ja już sobie wakacje zrobiłam  😎 Jutro tylko idę na koncert śpiewać do MDKu, w piątek na zakończenie i chyba od soboty cisnę na wolontariat.
Chodziło mi o wyciskane własnoręcznie  🤣
anileczek Ja jak zwykle niedoinformowana - jakiej przeprowadzce?
Matuzaalem ja wakacje robię sobie od jutra, tylko parę papierów jutro doniosę, w pt zakońćzenie na 8  😵 , potem kopie i heeja 😀
Ja mam zakończenie w czwartek o 19.
Wychodzę z mojej super szkoły z paskiem, z lepszymi egzaminami i w ogóle w super nastroju. Do szkoły pierwszego wyboru mam 146,5 pkt, do szkoły drugiego wyboru 154,5. Zobaczymy jak to będzie.
A wakacje, no ja wakacje spędzam w domu, tylko na obóz jadę na dwa tygodnie..a i dwa koncerty  😜
infantil, pierwszy raz spotykam się z zakończeniem roku o 19.00  🤔 I to w czwartek.  😜

Dama, a no, dzielne Sylwiątko postanowiło zwiedzić świat i wybrało się do szkoły 200km od miejsca zamieszkania, mianowicie Kraków. 😉
też mam w czwartek wieczorem, oczywiście nikt nie wie na którą. U nas zawsze 6 klasa i trzecie gimnazjum mają dzień wcześniej wieczorem zakończenie.
Asse,  :kwiatek:

A ja dzisiaj poszłam do szkoły i było nas całkiem sporo, ale z lekcji na lekcję liczba osób malała. Przed 4 lekcją wychowawca powiedział, że w sumie to moglibyśmy sobie pójść do domu, bo bez sensu siedzimy. I po 4 lekcji zmyliśmy się do domu. Do piątku do szkoły się nie wybieram, tylko na chwilkę o poświadczenie dyplomów.
piotrowska   Między grzywą a ogonem
24 czerwca 2013 19:25
Ja w środę mam komers, akademie w czwartek o 16:30, a oficjalne zakończenie w piątek 😵

Jak wam egzaminy poszły, miśki? 😁
helcia   Wiedźma z czarnym kotem
25 czerwca 2013 09:17
Matuzaalem   :emota200609316: ja się od czwartku już pożegnałam ze szkoła  🙂
pojechałam wczoraj do wyścigowej i zakwasy chcą mnie zabić  😁  Mam straszne pretensje do pogody... bo tak bym dzisiaj też siedziała w stajni, ale leje  🙄 Mam nadzieję, że w piątek będzie ładnie i w dzień i w nocy, trzeba świętować zakończenie roku  😀
Wracając z toru wczoraj gadałam całą drogę z trenerem. Tyle że ogarnęłam się że to trener dopiero pod koniec drogi  😵 Ale zwalam to na to, że tego trenera rzadko widuję i mi się zapomniało jak wygląda przez zimę... Na szczęście moje nieogarnięcie przyjął z uśmiechem na ustach i sam się śmiał  😁 Zresztą bardzo sympatyczny człowiek  😉
piotrowska większość wypowiadała się o egz stronę/ dwie wcześniej.
anioleczek łoo matko! I dostaniesz się?
kaszmirowa u mnie wczoraj było aż 12/31, a i tak ok.6 "lekcji" zostały 4 osoby  😁
infantil gratki za pasek i pkt - moje wołają o pomstę do nieba...
helcia ja raz nie poznałam kolegi po 2 latach - przysiada się do mnie jakiś gościu i nawija ile wlezie, ja tylko kiwam głową w osłupieniu i po 10 minutach, jak zaczął się śmiać to ogarnęłam kto to xD
Dama, nie mam pojęcia  😎 Ale mam nadzieję że tak. Nie wybieram się do nie wiadomo jakiej szkoły.
A jaki profil?
technik analityk  💘
własnie poczułam się głupia, bo nie wiem o co w tym chodzi  😡
jak ja kocham bogate dzieci bogatych rodziców  🍴
Nie znam was ale sie wproszę by powiedzieć, ze jest faaajnie 😀
A tak na prawdę po to by sie zorientowawszy - Maniu kiedy do Wawy?
Alabamka, czemu faaaajnie?  😎

Dama, chemia, laboratorium i inne takie bajery  😍
Izu, możliwe, że w tym tygodniu 😉 chociaż szczerze to ja nic nie wiem. Siostra pojutrze przyjeżdża i albo wrócimy razem, albo jadę później na trochę dłużej w lipcu. No i w sierpniu też wpadam, bo z Warszawy wyjeżdżamy, jeszcze nie wiem gdzie, ale gdzieś lecimy. Będę coś wiedzieć to się odezwę 😎
anioleczek aaaaaaaaaaaaaaaa 😀
ps. apropo bogatych dzieci nie miałam na mysli nikogo obrażać 😉
Alabamka o spoooo.
anioleczek.97 A bo sie jakoś układa i stare sprawy też sie rozwiązały, nie będę wam tu nudzić jak coś to pw  🙂
Maniu  no to odezwij sie koniecznie bo sie stęskniłam
Zaobserwowałam w życiu zależność, jak 2 z 3 rzeczy się ułożą to jedna się zwali, ale ogólnie powiem Wam, że jest fajnie 🙂, szczególnie z Kaszmirem po zmianie wędzidła na hackamore zaczęło nam się przyjemnie pracować. 😀
I na koniec pozdrawiamy na turkusowo, jeszcze na wędzidle 🙂
piotrowska   Między grzywą a ogonem
25 czerwca 2013 15:31
kaszmirowa2302 - pięknie :kwiatek:
Izu, odezwę koniecznie! Jakoś tak wyszło, że się strasznie długo nie widziałyśmy 😉
Alabamka, no to wal PW jeśli chcesz, uwielbiam czytać jak się ludziom układa  😜
Cudnie, że się układa!  😉
Co do diety- jezu, koszmar, myślałam, że się za przeproszeniem porzy*am jak musiałam jeść wołowinę.
Oczywiście szybko zmieniłam taktykę i teraz bardzo dużo ćwiczę i jem zdrowiej i powiem szczerze, że czuję się niesamowicie, choć dziś wizyta w Mr Pancake była jednym wielkim grzechem.  😁
Dla Warszawianek- Solec 50, gorąco polecam!  😍
pankejk jest cudowny i cudownie tuczacy. W temacie nalesnikow polecam Fenomenalną w BUWie 😜
Gniadata   my own true love
26 czerwca 2013 19:22
a ja ostatnio sie nie moge stolowac na miescie bo jestem biedakiem :< jedyne co to jakies promocje w mc albo w burger kingu.

aa, Małolaty, nie wiem czy juz sie chwalilam ale jestem istnym geniuszem. mam srednia 3,5 😍 tylko nie mam pojecia jak to zrobiłam bo myślałam ze ponad 3,0 nie wybije 8)

a poza tym, u Was tez jest tak straasznie nudno? niby zaraz koniec roku a ja nic produktywnego do roboty kompletnie nie mam...
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się