Zdjęcia Re-Voltowiczów & Voltopirów! ;)

Kastorkowa   Szałas na hałas
17 czerwca 2013 20:37
Takie jedno moje z jakiś weekendowych wygłupów
eterowa   dawniej tyskakonik ;)
17 czerwca 2013 20:39
Matuzaalem skądże, po prostu się utwierdziłam w tym przekonaniu  😁
A dodam takie o 😉
trzynastka   In love with the ordinary
17 czerwca 2013 20:41
nine, gdzieś Ty się podziewała?

tu tylko po cichu, liże rany 😉

nine, pięknie podcięte!

wiem :P  😁
Byś wpadła się pochwalić.
yga   srają muszki, będzie wiosna.
18 czerwca 2013 11:51
Scottie- dawno sie nie wazylam, ale nie sądzę  😉 Każdy mi to mówi, ale wg mnie wyglądam jak wcześniej  😲
Scottie   Cicha obserwatorka
18 czerwca 2013 12:15
yga, to już są zaburzenia odżywiania :P Zauważyłam już, że mega schudłaś jak wstawiłaś na fb zdjęcia z koczkiem na czubku głowy, bez grzywki... ale po tym, co ostatnio wstawiasz na fb, to się zaczynam martwić, bo wyglądasz strasznie chudo. Nie szczupło. CHUDO!
Nine ja powiem tylko, że z tymi krótszymi wyglądasz sexy, naprawdę  😎 niech żałuje, baran ;d
safie   Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin
20 czerwca 2013 21:24
Starałam się dzisiaj przekonać przyjaciółkę, żeby podeszła pogłaskać konia. Nie dałam rady, ale zarobiłam zdjęcie przy czyszczeniu z miną " no daj spokój, do konia nie podejdziesz?"

Pozwolę sobie wrzucić zdjęcie ze swojego balu 😡 Ja to ta pierwsza od lewej, jakby ktoś miał wątpliwości 🙂
Przepraszam czy tu biją??
Hexa, jak się wstawia takie piękne zdjęcia, to nie biją! 😍 Bardzo kobiece i klimatyczne 🙂
incognito   W życiu należy postępować w zgodzie ze sobą.
21 czerwca 2013 22:44
Herten. W rozowej bluzce i niebieskiej koszuli w kratke to ja.
niezle buty jak na kostke brukową 😉
incognito   W życiu należy postępować w zgodzie ze sobą.
21 czerwca 2013 22:48
ogolnie w parku byla normalna droga-to zamek w parku-jedynie pod samym zamkiem byla kostka 😉 i nie mam zadnych problemow w poruszaniu sie na obcasie po takim podlozu, chociaz jak wiadomo wygodniej po normalnej drodze😀

🙂
yga - figura marzenie  😍

nine - super w tej fryzurce! Pięknie Ci!

Sonkowa - masz przecudną urodzę i to co kocham - czyli słomkowe włosy  💘

Dworcika - jaka pełnia radości 🙂😉

tyska - jak zawsze przepiękna 🙂

Hexa - zdjęcie obłęd!
Cierp1enie, taki to radosny dzień był 🙂 I w sumie wydarzenia poprzedzające zdjęcia też nastrajały mocno pozytywnie 🙂
No to nic i tylko się cieszyć (i robić zdjęcia 🙂 )

To jeszcze dzisiejsze i uciekam na jakiś czas pewnie 😉
Parę moich:

A ja mam nową koleżankę  💘

Dawajcie jakieś zdjęcia dziewczyny ! 🙂
Meise, zazdroszczę! Zawsze chciałam pogłaskać krowę, a wszystkie ode mnie uciekają. 🤣
Jiska, wow, najlepsze Twoje zdjęcia :kwiatek:
Meise, pokaż się więcej, śliczna dziewczyna z ciebie 🙂!
.
Florcik, Dzionka i Vanilka, ślicznie Wam dziękuję  :kwiatek: Ech, ja to jestem łasa na miłe słowa, bo aż się sama do siebie cieszę  😁  A krówka była przemiła, wylizała nam doszczętnie ręce swoim szorstkim jęzorkiem  😍

Dodam jeszcze kilka zdjęć z majówki  🙂
Kopenhaga:
Z chłopem

Zepsuł ładne zdjęcie. Ma 25 lat, a czasem zachowuje się na 5  😉

W porcie

Jakaś urocza uliczka

Zabawa na plaży na wyspie Sylt, najbardziej burżujskiej wyspie Niemiec  😀
kasbeg, ależ Ty masz piękną figurę! 🙂
Meise super foty, koleżanka też niczego sobie 🙂
Jiska ślicznie

Zazdroszczę wam wszystkim urody 🙂

Dworcika ja piękną figurę? hehe kawał baby ze mnie, mocnej kości, swoje ważę, wysoka i zero cycka 😉 szału ni ma ani z urodą ani z figurą heh
A właśnie kurna że fajną - wszystko na swoim miejscu, ani chuda ani gruba czyli zdrowa i piękna kobieta  😀
Jiska to pierwsze jest prze 😍
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się