Koniokrytyka :)

Coś mi się wydaje, że znalezione ostatnio zdjęcie z archiwum będzie tu się doskonale prezentować...  🤣

Facella   Dawna re-volto wróć!
24 czerwca 2013 14:52
Fufu, zmniejsz przedostatnie zdjęcie.
AnetaW, to raczej do uchwyconych chwil.
ahaok, pierwsze jest super, a drugi link nie działa.
rati88   Jedź tak, by móc żyć ... żyj tak, by móc jeździć
24 czerwca 2013 16:32
Ekwadorka za każdym razem jak spojrzę na Twoje zdjęcie to ryczę ze śmiechu, jego oczy są genialne  😁
Fufu  u Ciebie rozbroiły mnie oczy ze shreka  😀
AnetaW Twoje faktycznie nadaje się świetnie do "uchwyconych chwil", od razu mi się skojarzyło, że bacikiem pokazujesz mu na którą nogę galopujemy  😂
Źrebol 😀

Dobra paszcza 😀

😀

Hahah nie mogę z tego zdj 😀 Nie wiem czemu ale nie mogę 😀
kasiak, źrebol mistrz 😵 😂
kasiak zdjęcia super ale nie boisz się, że konie zrobią sobie krzywdę o tą siatkę??
karolina212 Konie nie są moje tylko tj. dalszego sąsiada... Pytałam się go już czy nie mógłby coś z tym zrobić to powiedział ze jeśli będzie miał czas, jak widać od sierpnia zeszłego roku czasu nie miał żeby to zrobić -,- Niestety...
Uczenie się podnoszenia wargi w celu dostania smakołyka 🙂

jeżdze na jednorożcu 😀
rati88   Jedź tak, by móc żyć ... żyj tak, by móc jeździć
20 lipca 2013 12:10
dzięki Tobie zrozumiałam wreszcie po co są robione ogłowia westowe na jedno ucho  😂 😂 😂
Drugi ulubiony koń Marszałka Piłsudskiego  🏇
Viridila   ZKoniaSpadłam & NaturalBitsBay
25 lipca 2013 22:26
A moja sama nie wiedziała czego chce.. Czy być jednorożcem. Czy ładnie się uśmiechnąć do zdjęcia. Czy mrugnąć zalotnie.. W końcu postanowiła zrobić wszystko na raz  😂

Huculska Ostoja   Fotografia Beata Gan
28 lipca 2013 21:39
takie  tam  dwa  zdjęcia :

Gordonik  😎
mistrz kamuflażu 😉
"Helooooł, proszę mi tu zdjęć nie robić!"

"Ale ja nigdzie nie idę!" 😀
mtl   I M Equestrian
10 września 2013 20:58
uśmiech!
strzemionko   w poszukiwaniu szczęścia przemierzamy cały LAS ;)
20 listopada 2013 23:56
kurczę no, fajne te Wasze zdjęcia, ja niestety znalazłam tylko jedno nadające się do tego wątku, bo zawsze jak koń robi jakąś głupią minę albo jest świetna okazja żeby zrobić fajne zdjęcie to ja akurat nie mam przy sobie aparatu, lub chociaż telefonu z aparatem...  🤔wirek:

mina konia mówi: "O nie, znowu te zdjęcia, mam dość..."  😉
DeJotka, to zdjęcie powinnaś udostępniać odpłatnie 😀 - jako niezawodny lek na bezsenność 🤣
I ja pokaże bryki źrebola 😉 pierwsze zdjęcie było w innym wątku i dodali komentarz " tam do wyjścia!"
Wrzucam wesołe minki kobyłek i z góry przepraszam za jakość  😡
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnwarn.gif[/img] za duze foty
Facella   Dawna re-volto wróć!
25 listopada 2013 16:57
Zmniejsz zdjęcia, już to w wątku o uchwyconych chwilach pisałam...
A ja takie stare mego kopytnego wygrzebałam : P

dolcezza wspaniałe  😍 chyba na drugim mamusia tego drugiego wziela sprawy w swoje kopytka a ten juz jape drze  🤣
dolcezza świetne!
TheWunia co się dziwisz jak jej córkę/ synka chce bić?  😂
mistrz kamuflażu 😉

uwielbiam go!!!  😜
TheWunia, akurat to jest jej mamuśka  😉 ona uspokoiła swoją córę  🤣
Artykuł na onecie szumnie zatytułowany "Polacy na podium", czytam, patrzę, a tam poniżej zdjęcie obrazujące ten wyczyn:

😂

link do artykułu:http://eurosport.onet.pl/jezdziectwo/pierwszy-dzien-cavaliady-zakonczony-polacy-na-podium/msbh6

Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się