Stajnie w Lublinie

.
Vanilka,kojarzę Was z zawodów bo sama też startuję. 🙂 Teraz akurat jadę w roli fotografa więc postaram siię uchwycić Ciebie i siwą.  😉
kto wybiera się do Kozienic a kto do LKJ w następny weekend? 🙂
Tajfunowaa - najprawdopodobniej do LKJ 🙂

Wszystkich bardzo, bardzo przepraszam (mówię do tych, którym miałam robić zdjęcia), ale od czwartku ok. 18 nie miałam internetu (aż do soboty) i nie otrzymałam info o zdjęciach niestety 🙁

W LKJ już na 99,9 % będę robić, o ile do tego czasu będę mogła chodzić...
tajfunowaa Od nas 17 koni do Kozienic  😉
esperado my jeszcze tak na 100 procent nie wiemy gdzie jedziemy, ale raczej do LKJ 🙂
Ty 'Wieżowa' jesteś? Kto od Was jedzie?
slw95   żyj i pozwól trwać
23 czerwca 2013 19:20
Ja chyba będę w LKJ z aparatem-jak ktoś chce zdjęcia to zapraszam pw 🙂
Tak, tak Wieżowa 🙂
Wszyscy zawodnicy od nas jadą, aż strach wymieniać ażeby kogoś nie pominąć nie chcący  😉
Hehe, faktycznie. Od Was to duuuużo zawodników zawsze jest :-)
A Ty na jakim koniu?  🏇
17 osób?  🤔 Ładnie Wam się sekcja rozrosła, gratuluję 🙂
Jasnowata 17 KONI 🙂
Oj, to jeszcze za rano dla mnie :P Tak czy inaczej spora ekipa 🙂
Za rano? Dziewczyno 11!  😁
Wie ktoś kiedy i czy w ogóle będą na LZJ-cie wyniki ze Spiczyna? I listy koni?  💘
12 nawet 😉 Jak się zarwało kilka nocy przez tą okropną sesję, to teraz człowiek pragnie się wyspać, dopóki może 😉
Już nie offtopuję.
Już Cię rozumiem, mam przynajmniej nadzieję, że dobrze się spało. 😀
Co tam u Jasnego?
Oj to będzie gruby offtop, zaraz ktoś się zdenerwuje 😉 Na kilka dni wynieśliśmy się do Sadłowic, gdzie ostro ćwiczymy kondycję, ponieważ w czwartek jedziemy na pomorze do pracy na całe dwa miesiące. Także nie będzie nas widać na żadnych czworobokach w najbliższym czasie. Może zaatakujemy MW we wrześniu, ale to odległe plany. Dzięki wakacyjnym zarobkom na pewno na jesień pojedziemy do jakiegoś trenera, żeby jeszcze w tym roku pokazać się w poza lubelskich szrankach.
No to tyle, jakby co, to na pw 😉
Olaa1002 Na swoim kucyśku - Esperado. Będzie kucynka pod naszą Panią trener debiutować w N pierwszego dnia więc jak ktoś będzie robić zdjęcia to z góry wszystkie przyjmę  😁
Ewelina Polska, a na jakim?  👀 👀

Ostatnio byłam w Wieży, to taki gniadosz co stoi na przeciwko Czarka?
Olaa1002, Wiktoria nie trenuje z Eweliną Polską.

Jeśli ktoś będzie robił zdjęcia, to też się chętnie załapię, jadę dwa pierwsze konkursy w sobotę i niedzielę.
Będę Cię mieć na uwadze 🙂
A z kim trenuje?  👀 👀
Widziałam Twojego ogra.. Łady quń! 🙂
Karmelek1700   Go Go Power Rangers!
24 czerwca 2013 22:01
Laski takie rzeczy to na PW bo się straszny offtop robi! 🤬
Karmelek Już i przepraszam  :kwiatek:
haha, a ja wiem z kim trenuje Karmelkowy koń :P z najlepszym psim trenerem na świecie ;p
Arvena i Drwal wybierają się do LKJ ❓
Ma ktoś może wolne miejsce w przyczepie/koniowozie do Kozienic?  :kwiatek:  👀
Karino, dziękuję, nasza pierwsza L-ka 😜
Pojawię się w LKJ jako widz. Jeżeli jest ktoś chętny na zdjęcia,to pisać na pw. 😉
Ja również być może wpadnę z aparatem 🙂
jeszcze w temacie LKJ-u http://lublin.gazeta.pl/lublin/1,35640,14153507,Co_dalej_z_LKJ__Teren_przy_Krochmalnej_dla_MOSiR_u.html
jeśli LKJ zlikwidują z jednej strony szkoda, a z drugiej szkoda, że miejsce z takim  potencjałem jest tak zaniedbane i nie wykorzystuje w pełni swojego potencjału
LKJ likwidują już od ładnych paru lat słyszałam już masę powodów, a to kierownictwo, a to kończąca się umowa o dzierżawę gruntów i wielka dziura budżetowa. Myślę, że dopóki co nie ma co tego roztrząsać bo jak do tej pory LKJ jest był i będzie  😉
diołem 2 konie z Arveny będą- najprawdopodobniej gniado-srokaty kuc + kasztan z czterema białymi skarpetkami
koola mają zamykać i mieli zamykać... zobaczymy co z tego wyniknie 🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się