amnestria CUDOWNA wiadomość 😜 czekam na zdjęcia! 🙂
Dzionka wreszcie szalona 3-ka razem 🙂
Moon sympatyczną ma buzię! Dużo radości z pracy z młodziakiem 🙂
baffinka po prostu zawody jej się spodobały 😎
aszka ale macie super tereny! 😍 😍
Karmelek jestem jego fanką 😜 -więcej!
Ekuss oo jaka słodka mała Figa 😀 💘
lizzy jej! Biedna jesteś teraz! Gips w te upały do tego 🙁 współczuję :kwiatek:
Quanta Karolek pięknie się zmienia 😜
zdaję relacje z zawodów 🙂
Jechaliśmy L-ki i pierwsze P 🙂
Dodania w kłusie i galopie ćwiczymy od tygodnia więc za bardzo pokazać nie mogliśmy bo z hamowanie później jest problem - w galopie największy!
Pmielismy jechać tylko P2 - ale że w pierwszy dzień je wygraliśmy z wynikiem 62%ponad w tym oczywiście pomyłka ( aż żenujące, się mylić co zawody:/) i skrócenie galopu tak że zrobił się kłus a nie skrócony galop. ale fajnie 🙂 no więc padła decyzja P3- na last minute 😀 haha nigdy nie robiliśmy półwoltek od EB 😀 hihi i dziś wyszło 63 ponad też z pomyłką o której nie wiedziałam - bo ustępowanie miało być od innej literki... ale od jednej Sędziny dostaliśmy 66z wliczoną pomyłką 🙂 więc było fajnie 🙂
podsumowując 🙂 w L i w P pierwsi 😀
ale powiem Wam że trochę wkurzające były na zawodach opóźnienia, dekoracja opóźniła się 40minut. Tak samo konkursy, zamiast rozprężyć się w 30minut to na start czekałam kolejne 30minut. Ale Fuertowski dzielnie dał radę, chociaż to czekanie tez go denerwowało niesamowicie. Ale całe zawody zachowywał się wzorowo! 💘
foty:

zdjęć mam dużo, ale 85% jest nieostrych,bo dziewczyny niestety nie dogadały się z moim aparatem 🙁 - może jeszcze z 5 będzie ostrych 🙂
dziękuję
Gajbi za smażenie się z moim aparatem na słoneczku 🙂