Przepraszam za spory offtop od promocji, ale indianwolf jesteś pewna, że na tego araba będzie pasował cob? Większość arabów jakie znam nosi pony albo jakieś posztukowane ogłowia, moja w cobie się topi. Szkoda, żebyś utopiłą kasę w za dużym ogłowiu.
No właśnie to jest kłopot bo podejrzewam, że pony będzie mały. Prawda jest niestety taka że to trochę jak z butami. Rozmiarówki się bardzo różnią. Wciąż się zastanawiam czy cob czy pony dlatego dopisałam w nawiasie że na araba. Ponoć są jakieś firmy które szyją już rozmiar "arab", ale niestety brak mi informacji które.
Ja zrozumiałam to tak ,że promocja w equishopie jest dla osób do których przychodzi newsletter . Cyt. "-30% na nowe kolekcje Eskadrona na kod rabatowy: "wakacje" ważne do 5.07.2013r. tylko dla adresatów wiadomości"
Nie widzę problemu, żeby ktoś kto nie dostał SMSa czy maila a zna kod nie mógł kupić Eskadrona z rabatem. Nawet jeśli.. zawsze może to zrobić przez pośrednika, który taki kod otrzymał 🙂
Mi w czwartek kod nie działał wcale jak telefonicznie zamawiałam w piątek to musiałam podać imię i nazwisko.Więc na razie nie dla wszystkich ale dla wybranych - tak mi się wydaje.