Rewelacyjny, edukacyjny filmik. Wydaje mi się, że był tu już kiedyś, ale warto go od czasu do czasu "odświeżać" (do
PumCass i
lacuny --> tutaj "odświeżać" występuje w znaczeniu "przypomnieć" 🤣 :konik🙂
Daihla Jakie dopisywanie teorii? 😂 Napisałam "mój ulubiony" (bo jak sądzę, właśnie o to się rozchodzi), cytując tym samym twoje słowa, zapisane w poście powyżej:
[quote author=Daihla link=topic=348.msg1806834#msg1806834 date=1371671909]
I mój ulubiony, chociaż pewnie nieraz tu się pojawiał?
(podkreśliłam, aby wyraźnie było widać, że takie słowa padły i se ich nie wymyśliłam 🤣 ) [/quote] Każdy potrafi czytać, nadinterpretacja i czepialstwo to już zupełnie inny temat.
Nigdzie nie dopisuje wymyślonych teorii, które ty znalazłaś i uznałaś za jakże oburzające. Jedynie pozwoliłam sobie zacytować dwa słówka 🙄 A to oburzenie skąd wzięłaś? Raczej bawią mnie wasze reakcje 😂
Następnym razem pomyśl, zanim napiszesz 😎 Hmmm... To nie ja mam z tym problem 🤣
Przepraszam za 🚫
No dobrze, że chociaż za coś potrafisz przeprosić 🤣 Good job! 😅
i wstawisz link do filmiku z chorym psem w wątku o koniach w dodatku z dopiskiem,że to Twój ulubiony i uśmiechniętą emotką na końcu..Jad to Ty wylewasz,ja tylko potwierdziłam,że pies zachowuje się tak w wyniku choroby.
Popatrz gdzie jest ta emotka i pomyśl jeszcze raz. Zrób sobie jakąś rozgrzewkę mentalną, bo widać, że to trudne dla ciebie zadanie.
Ooooj dziewczynki, dziewczynki 🤣 🤣 🤣
...
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnwarn.gif[/img] ciagniecie offa, szukanie klotni.