Słuchajcie, mam pytanie, co można dać jamniczce, która ma chore zęby i co prawda je suche, ale babcia pytała czy jest coś pośredniego - między suchym a miękkim. Może jakieś pasztecikowe chrupki? Nie może być to zbyt drogie...
Jest też takie coś co się zwie 'Dinner For One Day'- takie małe saszetki dosłownie na jeden raz bodajże Vitacraftu. Takie jakby suche ale dosyć miękkie i wilgotne, jakościowo chyba też nie tak tragicznie jak chociażby Frolic . Tylko cenowo średnio by to wychodziło...
Ryjosław ma nową zabawę. Zobaczył raz zajączka na suficie. Od tamtej pory cały czas biega i patrzy w sufit. Albo stoi z podniesioną przednią łapą. I gapi się w górę
Pies może widzieć duchy? No bez jaj, ledwo wstał i już gania po mieszkaniu wpatrzony w sufit 😲
bardziej to jest nakręcony i szuka "zajączka", mój się nakręcił na komary latające przy ścianie i później przez kilka dni skakał po niej skakał chociaż tych latających paskudztw nie było, co ,do duchów to ponoć zwierzęta je widzą, ale ile jest w tym prawdy tego chyba nie wie nikt...
Mój wczoraj pobiegł za szczurem/jeżem/nie wiem co to było! Zawału mało nie dostałam, bo ten zwierz zamiast uciekać odwrócił się i rzucił na pudla. Matko. Dobrze, że zwiał, bo jeszcze jakąś wściekliznę by mu sprzedał albo innego syfa.
znalazłam zaproszenie na bardzo fajną psią imprezę, wszystkim warszawiakom i okolicznym mieszkańcom serdecznie polecam, ja byc może również przyjadę ze swoim schroniskowym "psem szczęścia"
Powiedzcie mi proszę, jaką karmę najlepiej podać seniorce jamniczce, suchą, duży worek, do 150 zł... nie byle co, ale też nie taką gdzie za 10 kg zapłacę cztery stówy... :kwiatek:
wistra, proponuję go jednak tego oduczyć. Jak się przesadnie nakręci może stać się kłopotliwy. Znam psa, który sam sobie zajączki drzwiami puszcza - porusza drzwi w jedną i drugą stroną a jak na ścianie błyśnie - goni zajączka i szczeka.
JARA, kupilam wczoraj tego bosha - to byl blad w cenie. pisze do kierownika, bo wydaje mi sie ze skoro w tej cenie kupilam to powinnam w tej cenie dostac - jak to jest?
sienka, wydaje mi się, że jak najbardziej tak. Szkoda, że się nie udało pewnie zrobić print screena. Ale z tego co wiem, to liczy się cena z 'metki' nawet jeśli ktoś się pomylił i przy kasie, jest większa (tak było jak pracowałam w sklepie).
JARA, kupilam wczoraj tego bosha - to byl blad w cenie. pisze do kierownika, bo wydaje mi sie ze skoro w tej cenie kupilam to powinnam w tej cenie dostac - jak to jest?
Tak, musisz go dostać w takiej cenie w jakiej go kupiłaś.
Zgodnie z zatwierdzonym przez Panią regulaminem naszego sklepu: "Umieszczenie na witrynie MALL.PL określonego towaru wraz z oznaczeniem jego ceny nie stanowi oferty jego sprzedaży, a jedynie zaproszenie dla Kupujących do składania ofert." Aby do zawarcia umowy doszło sklep musi potwierdzić zamówienie do realizacji.
Cześć, dzwonili dzisiaj do mojego chłopa w związku z zamówieniem Bosha za 25 zł. Uznali, że się pomylili z tą kwotą oraz, że możemy kupić tą karmę za 110 zł plus dodatkowo puszka karmy. Grzesiek się nie zgodził i rozłączył z nimi. Zobaczymy jak się sytuacja rozwinie...