PSY

Mehari   nic nie dzieje się bez przyczyny..
15 czerwca 2013 20:46
wistra, a co masz na myśli jako zwykła? Mój Bruno dostaje ultrahypo...
O zwykłej mówię o tej Cibau czy Ecopet. No ale to się jakością chyba znacznie różni od N&D czy linii vet...
Gdzie Ty kupujesz?
15 czerwca 2013 21:08
przez internet, gdzie najtaniej... drugi worek zaczynamy, każdy z innego sklepu (bo ten drugi znaleźliśmy taniej niż w pierwszym)..
http://www.karmazdostawa.pl/farmina-vet-life-ultra-hypo-dog-12-kg-p-2855.html chyba najtaniej...
JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
16 czerwca 2013 17:27
Nie wiem czy termin zbliża się ku końcowi czy o co chodzi, ale jest promocja na Bosha
15kg 25zł
30kg 40 zł
http://www.mall.pl/dzialanie-sety/plnj0138
16 czerwca 2013 18:25
Słuchajcie, mam pytanie, co można dać jamniczce, która ma chore zęby i co prawda je suche, ale babcia pytała czy jest coś pośredniego - między suchym a miękkim.
Może jakieś pasztecikowe chrupki? Nie może być to zbyt drogie...
16 czerwca 2013 19:18
Chore zeby sie usuwa i podaje miekka karme.
Jedyne co mi przychodzi do głowy to Frolic. Ma dość miękkie krążki, dają się łamać w ręku bez większego problemu. Ale pod względem składu to syf.
Jest też takie coś co się zwie 'Dinner For One Day'- takie małe saszetki dosłownie na jeden raz bodajże Vitacraftu. Takie jakby suche ale dosyć miękkie i wilgotne, jakościowo chyba też nie tak tragicznie jak chociażby Frolic . Tylko cenowo średnio by to wychodziło...
zawsze też można suche zalać letnią wodą i odstawić do namoknięcia.
Ryjosław ma nową zabawę.
Zobaczył raz zajączka na suficie. Od tamtej pory cały czas biega i patrzy w sufit. Albo stoi z podniesioną przednią łapą. I gapi się w górę
16 czerwca 2013 21:05
JARA, wytłumacz to babci...
kurczak_wtw, takich ponoć nie je...
17 czerwca 2013 08:19
Mehari, wytłumacz babci, że to jak u człowieka: zęby psują się i bolą. Psa też boli. 😉
Ja w Farminę vet nie wierzę.
Przetestowałam to na reprezentatywnej grupie i żadna z linii vet nie spełniła oczekiwań.
Pies może widzieć duchy?
No bez jaj, ledwo wstał i już gania po mieszkaniu wpatrzony w sufit  😲
17 czerwca 2013 10:08
pokemon, u nas coś podziałała... a co wg Ciebie jest lepsze w podobnej cenie ?

JARA, ciężki to przypadek. Niby to wiedzą, ale zawsze coś :/
bajaderka-zorro   But who to fuck am I to dare to accept?
17 czerwca 2013 11:00
Pies może widzieć duchy?
No bez jaj, ledwo wstał i już gania po mieszkaniu wpatrzony w sufit  😲

bardziej to jest nakręcony i szuka "zajączka", mój się nakręcił na komary latające przy ścianie i później przez kilka dni skakał po niej skakał chociaż tych latających paskudztw nie było, co ,do duchów to ponoć zwierzęta je widzą, ale ile jest w tym prawdy tego chyba nie wie nikt...
Mój wczoraj pobiegł za szczurem/jeżem/nie wiem co to było! Zawału mało nie dostałam, bo ten zwierz zamiast uciekać odwrócił się i rzucił na pudla. Matko. Dobrze, że zwiał, bo jeszcze jakąś wściekliznę by mu sprzedał albo innego syfa.
Mazia   wolność przede wszystkim
17 czerwca 2013 11:20
znalazłam zaproszenie na bardzo fajną psią imprezę, wszystkim warszawiakom i okolicznym mieszkańcom serdecznie polecam, ja byc może również przyjadę ze swoim schroniskowym "psem szczęścia"

17 czerwca 2013 11:30
Powiedzcie mi proszę, jaką karmę najlepiej podać seniorce jamniczce, suchą, duży worek, do 150 zł... nie byle co, ale też nie taką gdzie za 10 kg zapłacę cztery stówy... :kwiatek:
wistra, proponuję go jednak tego oduczyć. Jak się przesadnie nakręci może stać się kłopotliwy. Znam psa, który sam sobie zajączki drzwiami puszcza - porusza drzwi w jedną i drugą stroną a jak na ścianie błyśnie - goni zajączka i szczeka.
17 czerwca 2013 11:45
O karmach było tu milion razy, co kilka stron praktycznie temat się pojawia.

15kg/150zł
Granum Elite Lamb & Rice
http://www.lauhau.pl/granum-elite-lambrice-15kg.html
abre, w jaki sposób? Odwracanie uwagi nie przynosi rezultatu. komendy z łbem w górę, jedzenie z łbem w górę  😵
17 czerwca 2013 13:03
JARA, bardzo dziękuję i przepraszam.
JARA, kupilam wczoraj tego bosha - to byl blad w cenie. pisze do kierownika, bo wydaje mi sie ze skoro w tej cenie kupilam to powinnam w tej cenie dostac - jak to jest?
17 czerwca 2013 13:15
sienka, wydaje mi się, że jak najbardziej tak. Szkoda, że się nie udało pewnie zrobić print screena. Ale z tego co wiem, to liczy się cena z 'metki' nawet jeśli ktoś się pomylił i przy kasie, jest większa (tak było jak pracowałam w sklepie).
mam potwierdzenie na poczcie, wyslalam juz maila do kierownika, zobaczymy.
17 czerwca 2013 14:22
JARA, kupilam wczoraj tego bosha - to byl blad w cenie. pisze do kierownika, bo wydaje mi sie ze skoro w tej cenie kupilam to powinnam w tej cenie dostac - jak to jest?

Tak, musisz go dostać w takiej cenie w jakiej go kupiłaś.
Zgodnie z zatwierdzonym przez Panią regulaminem naszego sklepu: "Umieszczenie na witrynie MALL.PL określonego towaru wraz z oznaczeniem jego ceny nie stanowi oferty jego sprzedaży, a jedynie zaproszenie dla Kupujących do składania ofert." Aby do zawarcia umowy doszło sklep musi potwierdzić zamówienie do realizacji.

zaproponowali mi inna cene promocyjna - 220zl 😂
17 czerwca 2013 15:20
Z bullowego forum

Cześć, dzwonili dzisiaj do mojego chłopa w związku z zamówieniem Bosha za 25 zł. Uznali, że się pomylili z tą kwotą oraz, że możemy kupić tą karmę za 110 zł plus dodatkowo puszka karmy. Grzesiek się nie zgodził i rozłączył z nimi. Zobaczymy jak się sytuacja rozwinie...
Też ją zamówiłam i też dzwonili że się pomylili i zaproponowali 110 zł za 15 kg plus gratis - puszka mokrej karmy 😀
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się